- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
Buldum dun gece nobetcileri aradim buldum şükürHiç bilmiyorum. Ben kullanmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum dun gece nobetcileri aradim buldum şükürHiç bilmiyorum. Ben kullanmadım
Adetin kaçıncı günü oldunuz transferi benimde şubatta olacak nasip olursaKızlar merhaba umarım hepimizin hayalleri gerçek olur bebişlerimizi kucağımıza alırız Bende bugün transfer oldum heyecanım hala geçmedi 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Benimde şubatta olacak inşallah adetin kacıncı günü dediler sizeKimse yokmuu
16. Gününde transferim olduAdetin kaçıncı günü oldunuz transferi benimde şubatta olacak nasip olursa
Adet olduktan sonra 16. Gün benim transferim yapıldı 11 ocakta adet oldum 27 ocakta transferim yapıldıBenimde şubatta olacak inşallah adetin kacıncı günü dediler size
Bende bugün gittim kontrole. Eğer bir aksilik çıkmaz ise 13 Şubatta transfer olacağım. Estrofeme başladım bugün. Kavuşmamıza
Merhaba benimde 13-14 şubat transferim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar bende şubatta nasipse transfer olacağım. Bugün estrofemin 2. Günü. 8 şubatta kontrole çağrıldım. Kontrolden beş gün sonrada transferi yaparız dedi doktorum. Yani 13-14 şubat trasfer günüm çok heyecanlıyımmm
Benim de 2 tane dondurulmuş embiryom var ben de 2. Adette tekrar toplatacağım. Doktorumda iyi embiryo olsalarda benle aynı fikirde. Rezerv azlığı olduğu için bunu öneriyorlar ve benimliler 3. Gün embiryosuYumurtam az çıktığı için. Yani elimizde sadece iki embriyo var. hemen pozitif göremeyebiliriz diye havuz yöntemini önerdi. Aslında bize bıraktı kararı. Tabii ki nasip kısmet ama Daha öncede tüp bebek tedavisi gördüm. 5 embriyo dan 1 tanesi en son transferimizde tutundu. yani benim şansım 5/1 gibi hissediyorum. Rabbimin takdiri de işte ne bileyim aslında olmazsa da şansımı deneyeyim o iki embriyo ile de diyorum ama bilemedim. Sizin kaç embriyonuz var .
2 veya 3 günü çağırdılar canım beniBenimde şubatta olacak inşallah adetin kacıncı günü dediler size
Şöyle oluyor hastanın öyküsü dinleniyor düşüğünüz yoksa yaşınız ileri değilse eşinizin sperm kalitesi yeterli düzeydeyse gerekli görmemişlerdir benimkiler gitti ben hem vakit kaybetmek istemedim hem de bu sorunlar bende mevcuttu olmaması güzel bir şey aslında inşallah bu denemede güzel sonuçlar alırsınızMerhaba, biz genetigi sorduk, niye gondermek istiyosunuz sorun yoksa sizde genetik gondermiyoruz dedi doktorumuz acikcasi moralimizi bozmamak icinmi bilemiyorum sizce neden olabilir? 4. Gun Embriyosu bizim ve sadece bir tane esim ngs testi yapti ozel bir durum cikmadi
İnşallahMerhaba benimde 13-14 şubat transferim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcınız olsun. Umarım güzel sonuçlanırKızlar bende bugün gonal 450 iğneye başladım. Eşim mikro tese ameliyatı oldu. Malesef hiç sperm bulunamadı. Yuvarlak hücreler bulundu ve donduruldu. Rosi tekniği uygulanacak. Süreç nasıl ilerler bilmiyorum. İlk denememiz olacak. Kaan Aydos ve Emre papuçcu doktorlarımız
Allah hepimizin yardımcısı olsun insaAllah. Rabbim bu güzel günlerde hepimizin yüzünü güldürsün amin.Allah yardımcınız olsun. Umarım güzel sonuçlanır
AminnnnAllah hepimizin yardımcısı olsun insaAllah. Rabbim bu güzel günlerde hepimizin yüzünü güldürsün amin.
Amin insallah cevabiminiz icin tesekkur ederim rabbim butun kadinlara annelik duygusunu tattirsin insallah hayirlisiyla saglikli evlat versinŞöyle oluyor hastanın öyküsü dinleniyor düşüğünüz yoksa yaşınız ileri değilse eşinizin sperm kalitesi yeterli düzeydeyse gerekli görmemişlerdir benimkiler gitti ben hem vakit kaybetmek istemedim hem de bu sorunlar bende mevcuttu olmaması güzel bir şey aslında inşallah bu denemede güzel sonuçlar alırsınız
İstanbulun neresındesın ben sana eczane numarası yazayım bende 4 taneyı ayrı eczanelerden almıstımKIZLAR OXOTİDE BULAN VARMI İSTANBULDA SON 1 TANE LAZIM BANA. TEDAVİDEYİM PAZARTESİ OPU OLACAK.
Merhabalar, Bende ilk transfer kimyasal olunca 4-5 ay ara verdim.Şubat ayında tedaviye devam etmeye karar verdim.Muhtemelen Şubat sonuna doğru transfer olacak.Umarım hayırlısıyla herkes için pozitif olur bu süreçArkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım