2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bende bugün gittim kontrole. Eğer bir aksilik çıkmaz ise 13 Şubatta transfer olacağım. Estrofeme başladım bugün. Kavuşmamıza az kaldı

Merhaba, biz genetigi sorduk, niye gondermek istiyosunuz sorun yoksa sizde genetik gondermiyoruz dedi doktorumuz acikcasi moralimizi bozmamak icinmi bilemiyorum sizce neden olabilir? 4. Gun Embriyosu bizim ve sadece bir tane esim ngs testi yapti ozel bir durum cikmadi

canım bende tam bilmiyorum kuzenim yollamak istedi ben göndermiycem mesela

KIZLAR OXOTİDE BULAN VARMI İSTANBULDA SON 1 TANE LAZIM BANA. TEDAVİDEYİM PAZARTESİ OPU OLACAK.

Amin insallah rabbim hepimizi hayirlisiyla saglikla kavustursun. Sizin tutunmama sebebi varmiydi?
Sebebini hiç aciklayamadılar 1.de 3 gün taze transferde hersey iyi denildi hiç tutmadi 2.de 5 gün embriyosuydu hersey iyi dendi rahime çizik atıldı aa kalite dediler ama oda tutmadı budefa dondurulmuş transfer olacak

Kızlar merhaba umarım hepimizin hayalleri gerçek olur bebişlerimizi kucağımıza alırız Bende bugün transfer oldum heyecanım hala geçmedi 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Merhaba hanımlar, benim de şubat 2’de ilk transferim olacak Allah izin verirse. Bugün rahim kalınlığım ve progesteron testime bakıldı şükür her şey normal ve transfer olabileceğimi belirtti doktorum. 7 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var bir tane transfer edilecek. Çok heyecanlıyım. 29 yaşındayım 3 yıldır deniyoruz maalesef her şey normal olmasına rağmen hamile kalamadım. Daha önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi ve 2 kere aşılama yaptırdık olmadı. 3 ay önce yumurtalarım toplandı ve embriyolarım donduruldu sonra ki ay histeroskopi oldum rahme çizik atıldı doktorum 1,2 ay dinlenmemi ve rahmimin toparlanmasını önerdi. Şuan estrofem coraspirin ve decavit vitamin kullanıyorum. Bir kaç gün sonra progestererona başlayacağım. Şimdilik bu aşamadayız. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hepimiz hayallerimize tez zamanda kavuşalım

Bende Şubat sonu mart başı gibi transfer olacağım inşallah. Bu 4.denemem. 2 5.gün 2 6.gün toplam 4 embriyo donduruldu. Ngs ye gitti sonucu ve adeti bekliyorum hayırlısıyla. Umarım bu sefer güzel sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…