- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
Tekrarlayan dusukleri olanlara veriliyor. Aynen az kaldi valla. SevinçliyimPrednol sadece 3 gün kullanılıyor, daha fazla kullanıldığını hiç duymamıştım. Transfere az kalmış ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrarlayan dusukleri olanlara veriliyor. Aynen az kaldi valla. SevinçliyimPrednol sadece 3 gün kullanılıyor, daha fazla kullanıldığını hiç duymamıştım. Transfere az kalmış ne güzel
18 günü oldum ben iki dondurulmusda daMerhaba benim de Şubat'ta dondurulmuş embriyo transferim olacak, acaba adetten sonra kaçıncı gün transfer olur bilen var mı?
Amin inşallah canım rabbim inşallah bizimde umutlarımızı yeşillendirsin yarın kandil inşallah rabbim tüm dularımızı kabul etsin.Isinin ehli bir doktor olarak duydum takipte ediyordum instagramdan. Amin insallah son olacak bu tedaviler pozitif sonuclaninca
Guzel fikir yapalimDua zinciri yapalım herkes trasfer günü buraya haber versin hepimiz dua edelim müminin mümine duası geçermiş
Merhaba, biz genetigi sorduk, niye gondermek istiyosunuz sorun yoksa sizde genetik gondermiyoruz dedi doktorumuz acikcasi moralimizi bozmamak icinmi bilemiyorum sizce neden olabilir? 4. Gun Embriyosu bizim ve sadece bir tane esim ngs testi yapti ozel bir durum cikmadicanım benım kuzenımden 27 yumurta topladılar 1 tane embriyosu oldu onuda genetiğe yolladı %50 kalitelıydı sımdı dogurdu valla öyle düşünme benımde 10 tane embriyom var ama dr bana kalıtesini 10üzerinden 8-10 arası dedı bende anlamadm ama kafana takma cok kalitelıde olsa kısmetınde yoksa tutmaz zaten
canım bende tam bilmiyorum kuzenim yollamak istedi ben göndermiycem meselaMerhaba, biz genetigi sorduk, niye gondermek istiyosunuz sorun yoksa sizde genetik gondermiyoruz dedi doktorumuz acikcasi moralimizi bozmamak icinmi bilemiyorum sizce neden olabilir? 4. Gun Embriyosu bizim ve sadece bir tane esim ngs testi yapti ozel bir durum cikmadi
Amin insallah rabbim hepimizi hayirlisiyla saglikla kavustursun. Sizin tutunmama sebebi varmiydi?Meraba arkadaşlar bizde şubatta dondurulmus embriyo transferi yapicaz inşallah 3 deneme inşallah hepimizin ki tutarda bizde kavuşuruz yavrularimiza
Hiç bilmiyorum. Ben kullanmadımKIZLAR OXOTİDE BULAN VARMI İSTANBULDA SON 1 TANE LAZIM BANA. TEDAVİDEYİM PAZARTESİ OPU OLACAK.
Sebebini hiç aciklayamadılar 1.de 3 gün taze transferde hersey iyi denildi hiç tutmadi 2.de 5 gün embriyosuydu hersey iyi dendi rahime çizik atıldı aa kalite dediler ama oda tutmadı budefa dondurulmuş transfer olacakAmin insallah rabbim hepimizi hayirlisiyla saglikla kavustursun. Sizin tutunmama sebebi varmiydi?
Ben varım.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende adet oldum.igneme baslayacagim
Kızlar merhaba umarım hepimizin hayalleri gerçek olur bebişlerimizi kucağımıza alırız Bende bugün transfer oldum heyecanım hala geçmedi 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçla gelirsiniz pozitif olsun hep sayfaKızlar merhaba umarım hepimizin hayalleri gerçek olur bebişlerimizi kucağımıza alırız Bende bugün transfer oldum heyecanım hala geçmedi 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum