- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
Güzel haberler alırsınız umarımMerhaba, bende katılayım aranıza :) PKOS'luyum, 4 senelik evliyim ve 5 çatlatma tedavisi uygulandı, maalesef başarısız oldu. En son tüp bebeğe karar verdik.
Tam tarih yok ama, benimde şubat transferim olur diye düşünüyorum. Aralıkta yumurta toplama işlemim yapıldı; 49 yumurta toplandı, nihayetinde 5.günün sonunda 6 sağlıklı embriyom oluştu; dondurduk.
Doktorum 2.regl dönemimde transfer için hazırlık yapacağız dedi, rahim dinlendirmesi için sanırım.
Hemen hemen 10 gün önce DUPHASTONa başladım, bugün regl oldum, yarın doktoruma gideceğiz; bakalım :)
Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum; bende yazacağum mutlaka. Allah yardımcımız olsun.
HAYIRLI OLSUN. NEREDE TEDAVİ GÖRÜNÜYORSUNUZ ?Herkesin sonuçları olumlu olup hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.
Benimde yarın transferim olacak inşallah hayırlısı olur.
canım benım kuzenımden 27 yumurta topladılar 1 tane embriyosu oldu onuda genetiğe yolladı %50 kalitelıydı sımdı dogurdu valla öyle düşünme benımde 10 tane embriyom var ama dr bana kalıtesini 10üzerinden 8-10 arası dedı bende anlamadm ama kafana takma cok kalitelıde olsa kısmetınde yoksa tutmaz zatenKızlar ben 6.gun 3 embriyo blastokist trasferi olacam yumurta kalitesi kötümus ondan 3 tane koyacak ben adet olup ilaca basliyacam adetin 12 günü de hastaneye gidip trasfer günü vereceklermis şubata aksar sevinim mi uzulum mi bilemedim siz ne durum dasiniz
Son olur insallah benimde 5 deneme kucagimiza almamiz dilegiyle insallah. Transferden sonra baskilayici ilac prednol prograf filan onerdimi doktorun ?ben de bugün gonal f'e başladım. doktor şubat başı gibi opu yaparız dedi, taze transfer olacağı için en geç 20 şubata kadar olumlu olacak mı olmayacak mı öğreneceğim, 6. denemem :)
İnşallah sonuncu olur senin deSon olur insallah benimde 5 deneme kucagimiza almamiz dilegiyle insallah. Transferden sonra baskilayici ilac prednol prograf filan onerdimi doktorun ?
HAYIRLI OLSUN. NEREDE TEDAVİ GÖRÜNÜYORSUNUZ
Amin inşallah Ali Osman koyuncuoğlunda tedavi görüyorum inşallah rabbim hayırlısını nasip eder bizlerde evlatlarımızı kucağımıza alırız.HAYIRLI OLSUN. NEREDE TEDAVİ GÖRÜNÜYORSUNUZ ?
Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın benim 4. Cü denemem inşallah hayırlısı olur.Son olur insallah benimde 5 deneme kucagimiza almamiz dilegiyle insallah. Transferden sonra baskilayici ilac prednol prograf filan onerdimi doktorun ?
Amin insallahİnşallah sonuncu olur senin deprednol hep kullandırıyorlar evet. Senin tedavin ne aşamada?
Isinin ehli bir doktor olarak duydum takipte ediyordum instagramdan. Amin insallah son olacak bu tedaviler pozitif sonuclanincaAmin inşallah Ali Osman koyuncuoğlunda tedavi görüyorum inşallah rabbim hayırlısını nasip eder bizlerde evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Prednol sadece 3 gün kullanılıyor, daha fazla kullanıldığını hiç duymamıştım. Transfere az kalmış ne güzelAmin insallahyarin yumurta kontrol pazartesi toplama olacak. 3 gun sonrada transfer. Zeeynep kamilde 3 gunde transfer ediyorlar. Prednolu 3 aya kadar kullanacagim tutunursa insallah.
Tahmini adetin 20-23. Günde transfer oluyor.Merhaba benim de Şubat'ta dondurulmuş embriyo transferim olacak, acaba adetten sonra kaçıncı gün transfer olur bilen var mı?
Çok teşekkür ederimTahmini adetin 20-23. Günde transfer oluyor.