2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba kızlar bende adeti bekliyorum 2.transfer için şubatta olacak benımde sanırım

Bende rahim dinlendirme sürecindeyim adetim bitti 30 ocakta kontrolüm var bi kaç gün sonrasında da transfer olur umarım bu yıl bizim yılımız olack kızlar🤲🏻🤍

Merhaba, bende katılayım aranıza :) PKOS'luyum, 4 senelik evliyim ve 5 çatlatma tedavisi uygulandı, maalesef başarısız oldu. En son tüp bebeğe karar verdik.
Tam tarih yok ama, benimde şubat transferim olur diye düşünüyorum. Aralıkta yumurta toplama işlemim yapıldı; 49 yumurta toplandı, nihayetinde 5.günün sonunda 6 sağlıklı embriyom oluştu; dondurduk.
Doktorum 2.regl dönemimde transfer için hazırlık yapacağız dedi, rahim dinlendirmesi için sanırım.
Hemen hemen 10 gün önce DUPHASTONa başladım, bugün regl oldum, yarın doktoruma gideceğiz; bakalım :)
Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum; bende yazacağum mutlaka. Allah yardımcımız olsun.
Güzel haberler alırsınız umarım 🙏

Kızlar ben 6.gun 3 embriyo blastokist trasferi olacam yumurta kalitesi kötümus ondan 3 tane koyacak ben adet olup ilaca basliyacam adetin 12 günü de hastaneye gidip trasfer günü vereceklermis şubata aksar sevinim mi uzulum mi bilemedim siz ne durum dasiniz

Kızlar ben 6.gun 3 embriyo blastokist trasferi olacam yumurta kalitesi kötümus ondan 3 tane koyacak ben adet olup ilaca basliyacam adetin 12 günü de hastaneye gidip trasfer günü vereceklermis şubata aksar sevinim mi uzulum mi bilemedim siz ne durum dasiniz
canım benım kuzenımden 27 yumurta topladılar 1 tane embriyosu oldu onuda genetiğe yolladı %50 kalitelıydı sımdı dogurdu valla öyle düşünme benımde 10 tane embriyom var ama dr bana kalıtesini 10üzerinden 8-10 arası dedı bende anlamadm ama kafana takma cok kalitelıde olsa kısmetınde yoksa tutmaz zaten

ben de bugün gonal f'e başladım. doktor şubat başı gibi opu yaparız dedi, taze transfer olacağı için en geç 20 şubata kadar olumlu olacak mı olmayacak mı öğreneceğim, 6. denemem :)

ben de bugün gonal f'e başladım. doktor şubat başı gibi opu yaparız dedi, taze transfer olacağı için en geç 20 şubata kadar olumlu olacak mı olmayacak mı öğreneceğim, 6. denemem :)
Son olur insallah benimde 5 deneme kucagimiza almamiz dilegiyle insallah. Transferden sonra baskilayici ilac prednol prograf filan onerdimi doktorun ?

Merhaba benim de Şubat'ta dondurulmuş embriyo transferim olacak, acaba adetten sonra kaçıncı gün transfer olur bilen var mı?

X