2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba arkadaşlar, benimde ilk denemem. Aralıkta opu oldum. 12 yumurta toplandı, 8 tanesi donduruldu. Reglmi bekliyorum ve sanırım Şubata kaldım bende. Çünkü gelmiyor

Canım bendede pkos var 19 yumurtam toplandı 15i olgundu hepsi dollendi 9 tanesi 5.gun embiriyosu olarak döndürüldü hayırlısı olsun inşallah hakkimizda

Merhaba arkadaşlar, benimde ilk denemem. Aralıkta opu oldum. 12 yumurta toplandı, 8 tanesi donduruldu. Reglmi bekliyorum ve sanırım Şubata kaldım bende. Çünkü gelmiyor
Sıkma canini sakin en kotu söktürücü kullanırsın bana doktorum öyle dedi ben hiç riske atmicam adet günüme 1 hafta kala söktürücüye baslayacam canim

Canım bendede pkos var 19 yumurtam toplandı 15i olgundu hepsi dollendi 9 tanesi 5.gun embiriyosu olarak döndürüldü hayırlısı olsun inşallah hakkimizda
Maşallah canım senin cokmus. Deneme şansında o kadar çok olur. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin pozitifi gormeyi

Herkese Merhabalar şuraya ilişeyim bende :) sanırım benimde şubata kalacak transferim yarın opu olacağım bu 2.denemem olacak Kasımda İlk transferim olumsuz olmuştu dondurulmusum olmadığı için şimdi tekrar Opu olacağım umarım hepimiz güzel sonuçlarımızı buradan duyurabiliriz hepimize bol şanslar

Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim kızlar ben tavmergen de doktorum şerife dikayak çok heycanlı çokta duygusalım bu süreçte

İnsallah kaliteli bir sürü yumurtanız olur güzelce döllenirler

Merhaba kızlar, benim ilk tüp bebek denemem olacak, cuma günü yumurta kontrolüm var, neye göre taze neye göre taze transfer yapıldığı hakkında bilgisi olanlar yazabilirse çok mutlu olurum.

Merhaba kızlar, benim ilk tüp bebek denemem olacak, cuma günü yumurta kontrolüm var, neye göre taze neye göre taze transfer yapıldığı hakkında bilgisi olanlar yazabilirse çok mutlu olurum.
Embriyoların gelişimine göre ve hastanın tanısına göre değişiyor.Her doktor farklı değerlendiriyor.
Kişiye özel tedavi oluyor kendinizi asla başkalarıyla kıyaslama yapmayın stres yapmayın inşallah sağlıklı güzel embriyolarınız transfer edilip tutar.

Cuma günü kontrolüm var o gün hocaya da soracağım umarım sorunsuz olur :)

Merhaba, bende katılayım aranıza :) PKOS'luyum, 4 senelik evliyim ve 5 çatlatma tedavisi uygulandı, maalesef başarısız oldu. En son tüp bebeğe karar verdik.
Tam tarih yok ama, benimde şubat transferim olur diye düşünüyorum. Aralıkta yumurta toplama işlemim yapıldı; 49 yumurta toplandı, nihayetinde 5.günün sonunda 6 sağlıklı embriyom oluştu; dondurduk.
Doktorum 2.regl dönemimde transfer için hazırlık yapacağız dedi, rahim dinlendirmesi için sanırım.
Hemen hemen 10 gün önce DUPHASTONa başladım, bugün regl oldum, yarın doktoruma gideceğiz; bakalım :)
Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum; bende yazacağum mutlaka. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar ben de regl oldun tedavi için yarın doktora gideceğim, zaten uzun protokoldü benim 10 gündür gonapeptly kullanıyorum. Yarın da bir sorun görmezse gonal f ile başlarız sonrasında da şubatta transfer olurum gibi geliyor. Taze transfer olucam gibi gözüküyor. hepimize uğurlu gelir inşallah şubat ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…