Ben varımMerhaba dondurulmus embriyo transferi olacak olan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varımMerhaba dondurulmus embriyo transferi olacak olan var mı acaba
Canım bendede pkos var 19 yumurtam toplandı 15i olgundu hepsi dollendi 9 tanesi 5.gun embiriyosu olarak döndürüldü hayırlısı olsun inşallah hakkimizdaMerhaba canım bende muhtemelen Şubat'ta transfer olacam. 3 tane 5.gun embriyom donduruldu. Pko var bende de. Ben ilk adetimde gittim iki adet beklemedim durumun gayet iyi transfer için dedi. Adetimin bitmesini bekliyoruz. Çok umitliydim 7 tane embriyom dördüncü güne kadar gelmişti halbuki ama beşinci güne üç tane kaldılar
Sıkma canini sakin en kotu söktürücü kullanırsın bana doktorum öyle dedi ben hiç riske atmicam adet günüme 1 hafta kala söktürücüye baslayacam canimMerhaba arkadaşlar, benimde ilk denemem. Aralıkta opu oldum. 12 yumurta toplandı, 8 tanesi donduruldu. Reglmi bekliyorum ve sanırım Şubata kaldım bende. Çünkü gelmiyor
Ben canım benimki de dondurulduMerhaba dondurulmus embriyo transferi olacak olan var mı acaba
Benim reglim geçti. Bir kaç gün daha bekleyip olmadı doktoruma danışacağım.Sıkma canini sakin en kotu söktürücü kullanırsın bana doktorum öyle dedi ben hiç riske atmicam adet günüme 1 hafta kala söktürücüye baslayacam canim
Adet söktürücü sıkıntı olur mu acaba, birşey kullanmaya da korkar oldum :)Sıkma canini sakin en kotu söktürücü kullanırsın bana doktorum öyle dedi ben hiç riske atmicam adet günüme 1 hafta kala söktürücüye baslayacam canim
Aynen canım sorarsın o yönlendirir sıkma canınıBenim reglim geçti. Bir kaç gün daha bekleyip olmadı doktoruma danışacağım.
Ya ben transfer olucam diye korunuyorum o yüzden direk tarlusal kullanıcam yani doktorum bana kullanabilirsin dediAdet söktürücü sıkıntı olur mu acaba, birşey kullanmaya da korkar oldum :)
Maşallah canım senin cokmus. Deneme şansında o kadar çok olur. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin pozitifi gormeyiCanım bendede pkos var 19 yumurtam toplandı 15i olgundu hepsi dollendi 9 tanesi 5.gun embiriyosu olarak döndürüldü hayırlısı olsun inşallah hakkimizda
Amin canım inşallah hepimizin ilkte olurMaşallah canım senin cokmus. Deneme şansında o kadar çok olur. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin pozitifi gormeyi
İnsallah kaliteli bir sürü yumurtanız olur güzelce döllenirlerHerkese Merhabalar şuraya ilişeyim bende :) sanırım benimde şubata kalacak transferim yarın opu olacağım bu 2.denemem olacak Kasımda İlk transferim olumsuz olmuştu dondurulmusum olmadığı için şimdi tekrar Opu olacağım umarım hepimiz güzel sonuçlarımızı buradan duyurabiliriz hepimize bol şanslar
Embriyoların gelişimine göre ve hastanın tanısına göre değişiyor.Her doktor farklı değerlendiriyor.Merhaba kızlar, benim ilk tüp bebek denemem olacak, cuma günü yumurta kontrolüm var, neye göre taze neye göre taze transfer yapıldığı hakkında bilgisi olanlar yazabilirse çok mutlu olurum.
Cuma günü kontrolüm var o gün hocaya da soracağım umarım sorunsuz olur :)Embriyoların gelişimine göre ve hastanın tanısına göre değişiyor.Her doktor farklı değerlendiriyor.
Kişiye özel tedavi oluyor kendinizi asla başkalarıyla kıyaslama yapmayın stres yapmayın inşallah sağlıklı güzel embriyolarınız transfer edilip tutar.