2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Ya çok sevindim rabbim size bağışlasın. Siz tabiki nasıl uygun gördüyseniz inşallah hakkınızda hayırlısı olur pozitifleri görürsünüz inşallah sağlıklı şekilde

Rabbimin de izniyle hepimizin yüzü gülecek inşallah arkadaşlar
İnşallah. Ben çok üzülüp ağlardım eskiden çocuğum yok, kedi bile hamile kalıyor ben kalamıyorum diye. Hiç olmayacak diye umutsuzluğa kapılıyordum. Her gün eşimin başının etini yerdim. Doğum odası fotolarına bakamazdım . Ama rabbim ol deyince pluyor. Embriyoların en kalitelilerini ilk transfer etmişlerdi. sona doğru en az kaliteli olanlar kalıyor. en güzel gibi görünenler tutmadı en sona kalan tuttu. Ve ben o günleri unuttum. insan unutuyo ne çabuk bı kadar zaman geçti ne çabuk büyüyor çocuğum şaşıp kalıyorum. Rabbim sizlere de isteyen herkese de en kısa zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Biz de aramaya başladık gerçekten çık zor bu süreçte bınları böyle yaşamak çok yıpratıcı. önceden hastaneden çıkar çıkmaz karşı eczaneden alır eve gelirdik. Allah beterinden korusun
Amin canım ilk denememde çok sitres oldum bulamadık malesef negatif oldu bu kez yazdırıp alıyorum yazdırın kızlar ilaçlarınızı

Aminn ilki tutmadında o kadar çok yıkıldım ki ikinci denemeye anca cesaret ettim inşallah birbirimizin dualarına ihtiyacımız var

Amin canım ilk denememde çok sitres oldum bulamadık malesef negatif oldu bu kez yazdırıp alıyorum yazdırın kızlar ilaçlarınızı
reçete olarak mı nasıl yazılıyor bize reçete yazıp verdiler ekstra vir şey demedi.

Aminn ilki tutmadında o kadar çok yıkıldım ki ikinci denemeye anca cesaret ettim inşallah birbirimizin dualarına ihtiyacımız var
sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım insan tekrar başlamaya korkuyor hep üç dört ay ara ile devam ettim ç. öncesinde iki kere de aşılama yaptırmıştık. artık betahcg vermekten korkuyordum yine çıkmayacak diye. Ama lütfen kötü düşünmeyin kendinizi yıpratmayın. o iki buçuk seneyi kendime ve eşime hayatı zindan ederek geçirdim. o zaman da keşke gezseydim tozdaydım eşim ile daha güzel vakit geçirseydim diye hayıflanıyorum şimdi. Rabbim hepimize hayırlı pozitifleri göstersin. Hep iyi düşünün bu arada gerçekten artık olmayacak galiba aman olduğu kadar diyip son transferimde işe gidip geldim çakıştım. Düştüm, üstüme dolap falan düştü kanamam oldu. Ama oğlum doğdu şükür. Olacak doğacağın önüne geçilmiyo onu anladım.

Sizin onceden hiç dondurulmuş olan transfer oldumu
5 tane embriyo vardı. ilk tek transfer oldu diğerleri iki iki donduruldu. ilki tuttu 9 haftada kalbi durdu. diğer ikisini bayağı uzun ara verip transfer ettirdik onlar hiç tutunmadılar . En sona kalan iki tanesini yine aradan iki üç ay geçti transfer ettirelim belki tutar dedi eşim ama benim ümidim çok yoktu. o sona kalan tutundu benim oğlan bir sene bizi bekledi donmuş vaziyette yani.

Çok sevindim canım benim ya sana birsey daha sorucam sadece transfere ücret ne ödeniyor bilgin varmi

Amin insallah biz sens saglik’tayiz.
Hepimiz az cok ayni seyi yasiyoruz milletîn bu kadar basit dusuncesiz elestiri yapabilmesini anliyamiyorum banada hemen hemen ayni seyler denildi bir kac sene once iyîki aklimda tutmuyorum surekli sizîn yazinizi okuyunca hatirladim, ama tabiki soylenildiginde bende cok uzulmustum.
Kimsenin bizi uzmesine izin vermeyelim insallah bizim kaderimiz ve sonucta bir kere dunyaya geliyoruz rabbim bize guc kuvvet versin, anlayisli insanlarla karsilastirsin

Umursamıyorum o an üzüldüm ama şimdi iyiyim. Yarın tedavime başlıyorum herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun. Gercekten rabbim bizden güç kuvvetini veriyorda çok şükür sağlıklıyızki yine tedaviye dönüp devam edebiliyorum. Bizim sınavımızda buymuş. Bebiş gelince unutacağız öncesini.

Biz de aramaya başladık gerçekten çık zor bu süreçte bınları böyle yaşamak çok yıpratıcı. önceden hastaneden çıkar çıkmaz karşı eczaneden alır eve gelirdik. Allah beterinden korusun
cetrotide yok piyasada yerine oxotide var. Ben idil eczanesinden buldum.

Umut oldunuz çok teşekkür ederim Rabbim evladınıza sağlıklı uzun ömür versin kucaklarımız bebiş dolsun cok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…