- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
Rahimi uyarıyormuş canım bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıycak dedi doktorum bende araştırdım tüp bebekte uygulanan bir yöntemmişİlk defa duydum ne işe yariyormus cizik
İnşallah hayırlısı olur bu sefer pozitifi umarım görürsünüzRahimi uyarıyormuş canım bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıycak dedi doktorum bende araştırdım tüp bebekte uygulanan bir yöntemmiş
İnşallah zor bi süreç hepimiz için pozitif sonucu paylaşıriz burada hayırlısıylaİnşallah hayırlısı olur bu sefer pozitifi umarım görürsünüz
MERHABA HAYIRLI OLSUN. NEREDE TEDAVİ GÖRDÜNÜZ ? KAÇINCI GÜN EMBİRYOSU ? BAZEN 1 TANE İLE HAMİLE KALANLAR VAR. ALLAH BÜYÜKTÜR.Merhaba arkadaslar insallah guzel haberler aliriz benimde ilk denemem subat ayinda, cok karisik duygular icerisindeyim bizim erkek faktoru infertilite sadece bir tane embriyove yurt disindayiz.. istanbulda donduruldu embriyomuz
Biz istanbul sisli de tevadi goruyoruz amin insallah Allaha siginiyoruz hersey onun izniyle 4. Embriyosu rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah bizi biz anlariz kimse anliyamaz ne kadar anlamaya calismak isteselerdeMERHABA HAYIRLI OLSUN. NEREDE TEDAVİ GÖRDÜNÜZ ? KAÇINCI GÜN EMBİRYOSU ? BAZEN 1 TANE İLE HAMİLE KALANLAR VAR. ALLAH BÜYÜKTÜR.
Hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olurMerhaba arkadaslar insallah guzel haberler aliriz benimde ilk denemem subat ayinda, cok karisik duygular icerisindeyim bizim erkek faktoru infertilite sadece bir tane embriyove yurt disindayiz.. istanbulda donduruldu embriyomuz
Ben de Şubat ayında transfer olacağım 1 i adet tarihim heyecanla bekliyorum.Arkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım
Hayırlısı olsun inşallah bende kaç tane transfer olucak bilmiyorum inşallah pozitifleri görürüzBen de Şubat ayında transfer olacağım 1 i adet tarihim heyecanla bekliyorum.22 yumurta toplandı 17 si doluydu, 12 si döllendi 4 tane 5. Güne ulaştı donduruldu. Gerisi nasip artık
Memorial sanirim cok iyi bir yer insallah pozitif olacak inaniyorum. Amin bu dunyada insanlar cekmedigi aciyi malesef kalbinde hissedemiyor. Iyi merhametli insanlarda var. Bende ayni konuda sitem ediyorum ama o insanlara karsi daha guclu durmak zorundayiz yoksa üstüne siz kendinizi acindirmis gibi duruma dusuyorsunuz malesef. Allahim bizlerede evlat sahibi nasip ettiyse yasayacagiz. Ben 5 deneme icin cuma gunu tedaviye baslayacagim. Cok yoruldum cok uzuldum ama yine ayaga kalkip devam ediyorum. Daha gecen hafta esimin bir akrabasi telefonda nasilsin dedikten sonra bana dediki sende cok tembel ciktin bir cocuk doguramadin ve ben telde iptal oan. Bilmedigin konu hakkinda yorum yapma dedim biz cok mücadele ediyoruz ama kac gundur aklımdan cikmadi. Bunu soyleyende ikiz cocugu olmus birini topraga veren bir anne bana bu kadar acimasizca elestri yapabiliyor. Allah insanlara merhamet versin diyorum.Biz istanbul sisli de tevadi goruyoruz amin insallah Allaha siginiyoruz hersey onun izniyle 4. Embriyosu rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah bizi biz anlariz kimse anliyamaz ne kadar anlamaya calismak isteselerde
Canım merhaba şunu anlamadım doktorun neden donmus olanları transfer etmiyor ki. Benimde yumurtalarım döndürüldü 2.reglimde transfer edicek bu sürede rahim dinlendirme yapıyoruz embiriyon varken neden tekrar opu yapıyor onu hiç anlamadimMerhaba arkadaşlar benim ds bir hafta önce opu oldu. iki tane embriyom donduruldu. taze transfer için kullanılması gereken ilaçlar yoktu o yüzden donrudıldı. doktorum ikinci adette gelmemi istedi. Eğer ikinci adette bu ilaçları bulabilirsem tekrar opu yapıp taze transfer yapacak o embriyolar da yedek kalacak. Ama ilaç temini çok zorsiz bunu nasıl aştıniz
Yumurtam az çıktığı için. Yani elimizde sadece iki embriyo var. hemen pozitif göremeyebiliriz diye havuz yöntemini önerdi. Aslında bize bıraktı kararı. Tabii ki nasip kısmet ama Daha öncede tüp bebek tedavisi gördüm. 5 embriyo dan 1 tanesi en son transferimizde tutundu. yani benim şansım 5/1 gibi hissediyorum. Rabbimin takdiri de işte ne bileyim aslında olmazsa da şansımı deneyeyim o iki embriyo ile de diyorum ama bilemedim. Sizin kaç embriyonuz var .Canım merhaba şunu anlamadım doktorun neden donmus olanları transfer etmiyor ki. Benimde yumurtalarım döndürüldü 2.reglimde transfer edicek bu sürede rahim dinlendirme yapıyoruz embiriyon varken neden tekrar opu yapıyor onu hiç anlamadim
Benim 19 yumurtam toplandı 15i dollendi 9 tanesi 5.gun embiriyosu olarak donduruldu. Yani sonucta embiriyo var kalitesinde iyiyse transfer ol bence sonuçta çokta olsa ya 1 yada en fazla 2 adet transfer ediliyor tabiki yinede siz bilirsinizYumurtam az çıktığı için. Yani elimizde sadece iki embriyo var. hemen pozitif göremeyebiliriz diye havuz yöntemini önerdi. Aslında bize bıraktı kararı. Tabii ki nasip kısmet ama Daha öncede tüp bebek tedavisi gördüm. 5 embriyo dan 1 tanesi en son transferimizde tutundu. yani benim şansım 5/1 gibi hissediyorum. Rabbimin takdiri de işte ne bileyim aslında olmazsa da şansımı deneyeyim o iki embriyo ile de diyorum ama bilemedim. Sizin kaç embriyonuz var .
İlaçların bazıları zor bulunabiliyor onun için ben önceden başladım ilaçları toplamayaMerhaba arkadaşlar benim ds bir hafta önce opu oldu. iki tane embriyom donduruldu. taze transfer için kullanılması gereken ilaçlar yoktu o yüzden donrudıldı. doktorum ikinci adette gelmemi istedi. Eğer ikinci adette bu ilaçları bulabilirsem tekrar opu yapıp taze transfer yapacak o embriyolar da yedek kalacak. Ama ilaç temini çok zorsiz bunu nasıl aştınız.
Transfer süreci daha kolay bir süreç. Ama yumurta toplama daha zahmetli yani benim için. işte bir kere daha transfer öncesi toplarsak taze transfer yapılabilecek şekilde en azından yedek kalır diye düşündük. çünkü elinden dondurulmuş embriyo olunca sadece muayeneye gidiyorsun transfer e bir de bitiyor. ara verip tekrar aynı süreci yaşamak zor gelir diye. Tabii ki isteriz ki bir kere de olsunBenim 19 yumurtam toplandı 15i dollendi 9 tanesi 5.gun embiriyosu olarak donduruldu. Yani sonucta embiriyo var kalitesinde iyiyse transfer ol bence sonuçta çokta olsa ya 1 yada en fazla 2 adet transfer ediliyor tabiki yinede siz bilirsiniz
Biz de aramaya başladık gerçekten çık zor bu süreçte bınları böyle yaşamak çok yıpratıcı. önceden hastaneden çıkar çıkmaz karşı eczaneden alır eve gelirdik. Allah beterinden korusunİlaçların bazıları zor bulunabiliyor onun için ben önceden başladım ilaçları toplamaya