Durumunuz nedir acabaBenim de böyleydi hatta o kadar silikti kihayırlı olsun ama idrara geçmişse kanda artık daha yüksek çıkar
10 haftalık çok şükürDurumunuz nedir acaba
Oo süper çok şükür Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah10 haftalık çok şükürallah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah tutunur, güzel haberlerinizi bekliyorumTransfer oldum canım sonıcumu bekliyorum
Şimdi gördüm sonucunuzuKızlar 6. Gün bugün yaptığım gibi çıktı Eki Görüntüle 3227101 Eki Görüntüle 3227100
İnşallah canım yarın tekrar yapıcamŞimdi gördüm sonucunuzuçok sevindim sağlıkla devam eder inşallah
Darısı iğneden sonra benim ve tüm isteyenlere olsunİnşallah canım yarın tekrar yapıcam
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsunDarısı iğneden sonra benim ve tüm isteyenlere olsunbir şey sorabilir miyim? Embriyonuz pgt/ngs den geçmiş miydi yaptırmış miydiniz siz?
Evet genetik, embriyodan biyopsi alınıp inceleniyor kromozomlarina bakılıyorAmin inşallah isteyen herkese nasip olsunpgt dediğiniz ne acaba genetik mi
Yani benim bilgim dahilinde yapılmadı habersizde yapmazlar sanıyorumEvet genetik, embriyodan biyopsi alınıp inceleniyor kromozomlarina bakılıyor
Yok asla yapmazlar ücretlendirmesi dolar üzerinden çünküYani benim bilgim dahilinde yapılmadı habersizde yapmazlar sanıyorum
O zaman yapılmadıYok asla yapmazlar ücretlendirmesi dolar üzerinden çünkü
Canım selam..
Bilmiyordum kusura bakma canımCanım selam..
Çok şükür iyiyim sen nasılsın
Ben maalesef kürtaj oldum Şubat ayında..
Mol gebelik geçirdim
Ne kusur canimmmBilmiyordum kusura bakma canımRabbim sabrını bol versin yokluğunu aratmadan tekrarını nasıp etsin.. bende düşük üzerine 1 kere adet gördüm, şimdi çeşitli takviye vitaminler kullanmaya başladım. Kaliteli yumurta için.. sen nasılsın peki
Merhaba, 7. Günü kaç çıkmıştı beta hcg?Öyle mi diyorsunuz yaa ama doktorum tüp bebekte tecrübeli biri kanda negatifi net görünce tekrar test yap demedi adet olunca gel dedi ne bileyim
Ben bilmiyordum mol gebelik olayını.. herşeyin başı sağlıkNe kusur canimmm
Aminnnn inşallah
Hadi inşallah çok kısa zamanda sağlıkla nasip etsin Allah'ım
Bende şükür iyiyim her hafta kan verdim bir ay boyunca yeni yeni üç haftada bire döndü beta takibi..
Mol gebelik baya sıkıntılı oluyormuş kontrol Altındaydim sürekli ,6ayda devam edecek süreç
Gerçi 2ayi geçti.insallah bundan sonrası çok güzel olur hepimiz için canim