2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

İyi iyi sizinde az kaldı demektir estrofem başladıysa şimdiye kadar heyecan yoktu ama artık başladı benimde bu sefer çift transfer hadi hayırlısı

İyi iyi sizinde az kaldı demektir estrofem başladıysa şimdiye kadar heyecan yoktu ama artık başladı benimde bu sefer çift transfer hadi hayırlısı
Evet bayağı heyecanlıyım çok guzel bi his knsallah Allah hepimizin yüzüne güler benden önce belli olacak sözünde, bekliyoruz güzel haberlerinizi

Evet bayağı heyecanlıyım çok guzel bi his knsallah Allah hepimizin yüzüne güler benden önce belli olacak sözünde, bekliyoruz güzel haberlerinizi
İnşallah güzel haberlerle gelirim buraya hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah aslında transfere kadar zaman bir şekilde geçiyor da şu on gün beklemesi geçmiyor kaç tane test yaptığımı sayamam bile

arkadaşlar 14 martta 3. tüp bebek transferimi oldum 5. gün iki embriyo kondu 24 martta kan tahlilim 29.29 çıktı bu akşam da 31.9 çıktı doktorum yine de 2 gün sonra yeniden kan ver dedi sizce buradan döner mi umut edeyim mi böyle bir şey yaşayan oldu mu böyle olunca kimyasal mı oluyor yanş

İnşallah döner aynı yer de mi verdiniz?

Kızlar merhaba, Prograf 1 mg kullanan var mı? Ben transfere başladığım aydan itibaren kullanıyorum (şubat başı) Şu an 9 haftalık gebeyim. Doktorum bırakmamı istedi ancak biraz araştırdım kimisi 12. haftada bırakmış, erken bırakıp bebeğinin kalbi duyan da okudum. Çok korkuyorum. Siz kullandıysanız ne zaman bıraktınız?

Merhaba, ben de ona benzer bağışıklık baskılayıcı bir ilaç kullandım ama bebeğin kalbini duyduğumuzda bıraktık biz.
Hiç kullanmayan bir sürü insan var. Özel bir durumunuz var mıydı acaba?
Bana da en son oksaparı bıraktırdı , ben de çok gerginim bu yüzden. Erken mi acaba diye.

Merhaba bende kullanıyorum doktorum kalp atışını duyduktan sonra 1 hafta yarım kullanıp bırakmamı söyledi.

evet CD56 hücrelerimin sayısı çok yüksekti, o yüzden kullanıyorum. Bırakırsam yeniden o hücrelerin sayısı artar da düşüğe sebep olur mu diye korkuyorum

Kizlar sağlıkla ilerlesin inşallah Allah tamamına erdirsin gebeliklerinizi...bir ara Estrofem başta olmak üzere bazı ilaçların tedariği problemliydi acaba güncel durum nedir?

Kızlar bugün transfee oldum sonda taktılar az önce çok açık renk pembe lekelenir geldi doktora sordum endişelenme progestan al dedi böyle bişey yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…