2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bu mesajını sonradan gördüm pardon🙂benim geçtiğimiz pazartesi 5+5idi kese ve bebek göründü ama kalp atışı duyulamadi.haftaya tekrar cagirdilar.insallah biz de o güzel anları yaşarız♥️transfer tarihin hangi gün?
Amin canım sen benden baya öndesin ☺️ 2 Mart transfer tarihim dün 5+3 kese ve yolk kesesini gördük çok şükür bebek daha çok küçükmüş öyle dedi doktor 6+5 de kalp atışı için çağırdı bakalım ☺️

Amin canım sen benden baya öndesin ☺️ 2 Mart transfer tarihim dün 5+3 kese ve yolk kesesini gördük çok şükür bebek daha çok küçükmüş öyle dedi doktor 6+5 de kalp atışı için çağırdı bakalım ☺️
Benim bugun 6+0 oldu transfer tarihim 22subat. sat tarihin neydi?benim 8 subatti. tarihler uyumsuz sanki

İyi akşamlar kızlar biliyorsunuz 10 gün önce düşük yaptım ve temizlendi rahîm .. bugün kontrole gittim ve 4 cm lik hemorajik kist oluşmuş bu hafta 😐 adet ile atılır dedi ve doktor onemsemedi ama internette çok değişik şeyler yazıyor.korktum açıkçası başına böyle birşey gelen oldu mu ?

Merhaba ben bugün oldum zoladex iğne, sizin tedaviniz hangi aşamada ve neden oldunuz? Ben neden olduğumu bilmiyorum :)
Canım daha yeni görüyorum hormon iğnesiymiş ecz sordum rahimi mi yumurtalıklarımı mı ne baskılamak içinmiş şuan tedavinin bekleme aşamasındayım salı günü transferim var sen hangi aşamadasın

Canım daha yeni görüyorum hormon iğnesiymiş ecz sordum rahimi mi yumurtalıklarımı mı ne baskılamak içinmiş şuan tedavinin bekleme aşamasındayım salı günü transferim var sen hangi aşamadasın
Merhaba teşekkür ederim
Bilgi için, ben de bugün hastanedeydim sordum aynısını söylediler :) transfer hazirligi için estrofeme başlıyorum bugün, sizin az kalmış, hayırlısı olsun insallah güzel geçer herşey 🌹🙏🏽🧿

Hayır canım kesmedi, forumda kesenleri okumuştum. Özellikle sordum . Ama devam et dedi. Sonra bir sıkıntı olmadı çok şükür 🙏
İnşallah senin de hemen geçer 🙏
Çok çok az geliyor canım zaten benimki dün proluton yaptırdım dün öğrendim zaten çok şükür pozitif. Heyecandan öyle bir yürümüşumki uzun zamandır o kadar hareket etmemiştim ondan herhalde bol bol dinleniyorum içimi ferahlattin herkes kesmiş bende korktum baya Allah razı olsun inşallah geçer hemen 🙏🙏😇

Çok çok az geliyor canım zaten benimki dün proluton yaptırdım dün öğrendim zaten çok şükür pozitif. Heyecandan öyle bir yürümüşumki uzun zamandır o kadar hareket etmemiştim ondan herhalde bol bol dinleniyorum içimi ferahlattin herkes kesmiş bende korktum baya Allah razı olsun inşallah geçer hemen 🙏🙏😇
Ayy sağlıkla inşallah ❤️

İnşallah kalp atışını da duyarsınız sağlıkla, doktorun içinizi rahatlatması çok iyi ☺️ ilaçlarınızı düzenledi mi ? Bana 8. Haftada östrojen içerenleri(climara bant ve estrofem), bir de oksaparı kes dedi, 12. Haftada da progesteronları kes dedi. O kadar ilaç kullandık şimdi kesilirken hem seviniyorum hem de tedirginim ☺️ sadece coraspirine devam edicem.
Afilay Afilay merhaba canım, nasılsın? Bugun biz de 8 haftalık olduk. Doktorum oksaparı bıraktırdı. Bir yandan çok sevindim ama bir yandan korkuyorum risk mi alıyoruz diye. Sen de bırakmışsın sanırımm
Progestan desteğini nasıl alıyorsun? Günde ne kadar?

Afilay Afilay merhaba canım, nasılsın? Bugun biz de 8 haftalık olduk. Doktorum oksaparı bıraktırdı. Bir yandan çok sevindim ama bir yandan korkuyorum risk mi alıyoruz diye. Sen de bırakmışsın sanırımm
Progestan desteğini nasıl alıyorsun? Günde ne kadar?
Merhaba 🌸 iyiyim şükür biz de 9+4 üz bugün. Benim tüp bebek doktorum bırak demişti oksaparı ama doğum takibi için gittiğim doktor bırakma dedi ben de devam ediyorum o yüzden 😔 progesteronu da fitil olanı günde 3 kez, iğneyi 2 günde bir yaptırıyorum onlara 12. Haftaya kadar devam dedi.

Çok sevindim, maşallah 🌸 benim tüp bebek doktorum ile takip eden doktor aynı. Ona çok güveniyorum ama insan her şekilde endişe ediyor işte☺️ normalde sevinmem lazım iğne bittiği için ama , erken mi acaba diye düşünmekten geri kalamıyorum 😕
Merhaba 🌸 iyiyim şükür biz de 9+4 üz bugün. Benim tüp bebek doktorum bırak demişti oksaparı ama doğum takibi için gittiğim doktor bırakma dedi ben de devam ediyorum o yüzden 😔 progesteronu da fitil olanı günde 3 kez, iğneyi 2 günde bir yaptırıyorum onlara 12. Haftaya kadar devam dedi.

Çok sevindim, maşallah 🌸 benim tüp bebek doktorum ile takip eden doktor aynı. Ona çok güveniyorum ama insan her şekilde endişe ediyor işte☺️ normalde sevinmem lazım iğne bittiği için ama , erken mi acaba diye düşünmekten geri kalamıyorum 😕
Benm tüp bebek doktorum üniversitede ve sadece tüp bebek yapıyor 8. Haftaya kadar takip etti bizi sonra ilaçlarımı düzenledi bıraktı. Ben de bırakırdım aslında yani sevinmiştim de bırakıcam diye iğne sonuçta ama takip eden doktorum bıraktırmadı.
Takip eden doktorum da tüp bebek kendisi yapmıyor ama istanbulda falan anlaşmalı merkezleri var sanırım onların denizlideki hastalarını takip ediyor yumurta büyütme olsun sonra gebelik takibi vs, o biz bıraktırmıyoruz tüp bebek annelerimize dedi.
Ben de öyle olunca devam ettim artık.
İçiniz rahat olsun bence doktorun vardır bir bildiği bıraktırdığına göre

Benm tüp bebek doktorum üniversitede ve sadece tüp bebek yapıyor 8. Haftaya kadar takip etti bizi sonra ilaçlarımı düzenledi bıraktı. Ben de bırakırdım aslında yani sevinmiştim de bırakıcam diye iğne sonuçta ama takip eden doktorum bıraktırmadı.
Takip eden doktorum da tüp bebek kendisi yapmıyor ama istanbulda falan anlaşmalı merkezleri var sanırım onların denizlideki hastalarını takip ediyor yumurta büyütme olsun sonra gebelik takibi vs, o biz bıraktırmıyoruz tüp bebek annelerimize dedi.
Ben de öyle olunca devam ettim artık.
İçiniz rahat olsun bence doktorun vardır bir bildiği bıraktırdığına göre
Çok teşekkür ederim. İçim biraz daha rahatladı. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

X