Benimde kasığımda batmalar ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok, çok çok nadiren midem bulanıyor o kadar. Umarım iyilerdir ve sağlıklılardır. Belirti olmayınca da endişe ediyor insanMerhaba.yok canım ya hiç bir sıkıntım yok sadece arada kramplar oluyor batmalar.bir de bel ağrısı .sizin nasıl
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahMerhaba canım gözün aydınSağlıkla kucağına almak nasip olsun Kalp atışını kaçıncı haftada duydun
Evet canım aynı yerde. İnşallah kalp atısını duymadan bizlerin gönülleri ferahlamıyor sanırım. Cuma günüde istediler bakalım.Aynı yerde mi verdiniz? En az yüzde 66 diyorlar sizinki bunu sağlıyorhayırlı olsun
Maşallah canım çok sevindim darısı bizlere inşallahÇok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah17 şubatta transfer olmuştum, 11 martta kalbini duydum. 5+6 oluyordu sanırım. Tüp bebek olunca hesaplamada kafam karışıyor
Sorma kuzum ya bende 5+3 keseyi gördüm nasip olursa kalp atışı için haftaya gideceğim hayırlısıyla duyunca biraz daha rahatlayacağım inşallahEvet canım aynı yerde. İnşallah kalp atısını duymadan bizlerin gönülleri ferahlamıyor sanırım. Cuma günüde istediler bakalım.
Amin amin inşallahMaşallah canım çok sevindim darısı bizlere inşallah
Kalp atışını duyunca da bu sefer inşallah hep sağlıklı gitsin diye düşünmekten tam ferahlayamıyor insan. Annelik demek endişe demek gerçekten. Belirtim fazla yok, sürekli bunu düşünüyorum şimdideEvet canım aynı yerde. İnşallah kalp atısını duymadan bizlerin gönülleri ferahlamıyor sanırım. Cuma günüde istediler bakalım.
Kesinlikle boyle benimde 6+3 de kalp atışını gördük sesinife cok derinden duyduk daha yeni yeni canlanmis dedi doktor bakalim cumartesi tekrar gidicez insallah net duyarimKalp atışını duyunca da bu sefer inşallah hep sağlıklı gitsin diye düşünmekten tam ferahlayamıyor insan. Annelik demek endişe demek gerçekten. Belirtim fazla yok, sürekli bunu düşünüyorum şimdide
Ben de cumartesi gidicem. Sağlıkla inşallahKesinlikle boyle benimde 6+3 de kalp atışını gördük sesinife cok derinden duyduk daha yeni yeni canlanmis dedi doktor bakalim cumartesi tekrar gidicez insallah net duyarim
İnsallah saglikla gelsinlerBen de cumartesi gidicem. Sağlıkla inşallah
Canim duydun mu kalp atışını7 Haftalikti 6 haftalık çıktı vajinal bakilsaduyulur dedi belki doktor ama 10gune gel dedi. 1 hafta geriden geliyor şimdilik yolunda dedi doktor olabiliyormuş. İnşallah 20 martta canım. Sen nasılsın canım
DUYDUM CANIM HAFTASIDA NORMALE DÖNDÜ. 8+2 Dİ. :)Canim duydun mu kalp atışını
Oh cok sukur allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, bende 6+3 de kalp atışını falan gördüm doktor sesinin cok derinden geldigini su anda cok normal oldugu daha yeni yeni canlaniyor dedi cumartesi gidicem tekrar insallah net duyarım cok tedirgin oluyorumDUYDUM CANIM HAFTASIDA NORMALE DÖNDÜ. 8+2 Dİ. :)
BENDE KARINDAN DUYMAMIŞTIM BİLE 6 HAFTADA. 10 GÜN SONRA GELİN DEDİ ŞÜKÜR DUYDUK GELİŞİMİDE İYİ ÇIKTI. İÇİNİ FERAH TUT. 6 HAFTA ÇOK ERKEN KALP ATIŞI İÇİN BİZ HEMEN EVHAM YAPIYORUZ. RAHAT OL CANIM.CUMARTESİ DEĞİLDE 10 GÜN SONRASINA GİTSEN DAHA İYİ OLURDU. SABIRSIZ ANNE ADAYLARI :)Oh cok sukur allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, bende 6+3 de kalp atışını falan gördüm doktor sesinin cok derinden geldigini su anda cok normal oldugu daha yeni yeni canlaniyor dedi cumartesi gidicem tekrar insallah net duyarım cok tedirgin oluyorum
Kesinlikle cok evhamliyiz dualarini bekliyorum bendeBENDE KARINDAN DUYMAMIŞTIM BİLE 6 HAFTADA. 10 GÜN SONRA GELİN DEDİ ŞÜKÜR DUYDUK GELİŞİMİDE İYİ ÇIKTI. İÇİNİ FERAH TUT. 6 HAFTA ÇOK ERKEN KALP ATIŞI İÇİN BİZ HEMEN EVHAM YAPIYORUZ. RAHAT OL CANIM.CUMARTESİ DEĞİLDE 10 GÜN SONRASINA GİTSEN DAHA İYİ OLURDU. SABIRSIZ ANNE ADAYLARI :)
DUALARIM SENİNLE CANIM DUYACAKSIN İNŞALLAH. 1 HAFTA OLUYORSA İYİ DUYARSIN. ÇOK GÜZEL BİR AN O AN SENDE YAŞAYACAKSIN İNANIYORUM. :)Kesinlikle cok evhamliyiz dualarini bekliyorum bendedoktor oyle gelin dedi ama insallah duyariz tam 1 hafta oluyor
İnsallah canim benim allahin izniyle duyarim cok tesekkur ederimDUALARIM SENİNLE CANIM DUYACAKSIN İNŞALLAH. 1 HAFTA OLUYORSA İYİ DUYARSIN. ÇOK GÜZEL BİR AN O AN SENDE YAŞAYACAKSIN İNANIYORUM. :)
Aynen ya mide bulantısı vs olsa bı dert olmasa bir dertBenimde kasığımda batmalar ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok, çok çok nadiren midem bulanıyor o kadar. Umarım iyilerdir ve sağlıklılardır. Belirti olmayınca da endişe ediyor insan
Amin aminnn.Rabbim.isteyen herkese nasip etsin..senin ne zaman transfer tarihi?Benim de ara ara kasık ağrıları devam ediyor canım başka hiç bir belirti yok senin gibi merakla ve heyecanla kalp atışını bekliyorum bende.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah
Bu mesajını sonradan gördüm pardonMerhaba canım bende dün 5+3 de keseyi gördüm çok şükür yolk kesesi de göründü kesenin üzerinde çok küçük embryo varmış ama o kadar küçük ki30 Mart 6+5 olacağım Allah nasip ederse o zaman kalp atışı için çağırdılar sen ne zaman gideceksin ?