2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba.yok canım ya hiç bir sıkıntım yok sadece arada kramplar oluyor batmalar.bir de bel ağrısı .sizin nasıl
Benimde kasığımda batmalar ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok, çok çok nadiren midem bulanıyor o kadar. Umarım iyilerdir ve sağlıklılardır. Belirti olmayınca da endişe ediyor insan

Merhaba canım gözün aydın Sağlıkla kucağına almak nasip olsun Kalp atışını kaçıncı haftada duydun
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah 17 şubatta transfer olmuştum, 11 martta kalbini duydum. 5+6 oluyordu sanırım. Tüp bebek olunca hesaplamada kafam karışıyor

Evet canım aynı yerde. İnşallah kalp atısını duymadan bizlerin gönülleri ferahlamıyor sanırım. Cuma günüde istediler bakalım.
Sorma kuzum ya bende 5+3 keseyi gördüm nasip olursa kalp atışı için haftaya gideceğim hayırlısıyla duyunca biraz daha rahatlayacağım inşallah

Evet canım aynı yerde. İnşallah kalp atısını duymadan bizlerin gönülleri ferahlamıyor sanırım. Cuma günüde istediler bakalım.
Kalp atışını duyunca da bu sefer inşallah hep sağlıklı gitsin diye düşünmekten tam ferahlayamıyor insan. Annelik demek endişe demek gerçekten. Belirtim fazla yok, sürekli bunu düşünüyorum şimdide

Kesinlikle boyle benimde 6+3 de kalp atışını gördük sesinife cok derinden duyduk daha yeni yeni canlanmis dedi doktor bakalim cumartesi tekrar gidicez insallah net duyarim

Kesinlikle boyle benimde 6+3 de kalp atışını gördük sesinife cok derinden duyduk daha yeni yeni canlanmis dedi doktor bakalim cumartesi tekrar gidicez insallah net duyarim
Ben de cumartesi gidicem. Sağlıkla inşallah

DUYDUM CANIM HAFTASIDA NORMALE DÖNDÜ. 8+2 Dİ. :)
Oh cok sukur allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, bende 6+3 de kalp atışını falan gördüm doktor sesinin cok derinden geldigini su anda cok normal oldugu daha yeni yeni canlaniyor dedi cumartesi gidicem tekrar insallah net duyarım cok tedirgin oluyorum

BENDE KARINDAN DUYMAMIŞTIM BİLE 6 HAFTADA. 10 GÜN SONRA GELİN DEDİ ŞÜKÜR DUYDUK GELİŞİMİDE İYİ ÇIKTI. İÇİNİ FERAH TUT. 6 HAFTA ÇOK ERKEN KALP ATIŞI İÇİN BİZ HEMEN EVHAM YAPIYORUZ. RAHAT OL CANIM.CUMARTESİ DEĞİLDE 10 GÜN SONRASINA GİTSEN DAHA İYİ OLURDU. SABIRSIZ ANNE ADAYLARI :)

Kesinlikle cok evhamliyiz dualarini bekliyorum bende doktor oyle gelin dedi ama insallah duyariz tam 1 hafta oluyor

Kesinlikle cok evhamliyiz dualarini bekliyorum bende doktor oyle gelin dedi ama insallah duyariz tam 1 hafta oluyor
DUALARIM SENİNLE CANIM DUYACAKSIN İNŞALLAH. 1 HAFTA OLUYORSA İYİ DUYARSIN. ÇOK GÜZEL BİR AN O AN SENDE YAŞAYACAKSIN İNANIYORUM. :)

Benimde kasığımda batmalar ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok, çok çok nadiren midem bulanıyor o kadar. Umarım iyilerdir ve sağlıklılardır. Belirti olmayınca da endişe ediyor insan
Aynen ya mide bulantısı vs olsa bı dert olmasa bir dertama herkeste olmuyor diyorlar. amin aminn..sizinle aramız azmis benim de 22 Şubat transfer tarihi

Amin aminnn.Rabbim.isteyen herkese nasip etsin..senin ne zaman transfer tarihi?

Bu mesajını sonradan gördüm pardonbenim geçtiğimiz pazartesi 5+5idi kese ve bebek göründü ama kalp atışı duyulamadi.haftaya tekrar cagirdilar.insallah biz de o güzel anları yaşarıztransfer tarihin hangi gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…