Valla ben de geçen gün çok zorlandım ve baya ikinmak zorunda kaldımHanımlar merhaba. Ben malum kabızlıkla baş etmeye çalışan çaresiz biri olarak bir sorum olacaktı. 5 _ 6 haftalık hamileyim . Dünden beri ağlaya ağlaya acı çektiğim kabızlik yaşadım kuru kuru ikinmadim tehlikeli dedikleri için ama Ben bugün lavman yaptım mecburi ikinmak zorunda kaldım. Bı yandan rahatladım bı yandan korku endişe içindeyim acaba zarar vermiş olabilir miyim çok korkuyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi. Teşekkür ederim
Siz tekrar ayni yerde kan verin söyle olsun ama tarihKızlar selam hayırlı akşamlar , 16 martta erken gebelik testinde pozitif gördüm kan verdim değerim 148,87 ydi test günümde yani 18 martta tekrar kan verdim değerim 278.26 oldu bugün hastaneye gittim Umuttepe de tedavi görüyorum devlet olduğu için maalesef ilgi az. Doktoru görmedim hemşire değerlerime baktı haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi gönderdi ben tekrar bir kan testi istemesini beklerdim süreç sizde nasıl oldu , doktora gittiğinizde sizden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi merak ediyorum acaba tekrar kendim bir kan testi versem mi diye düşündüm sormak istedim
Merhaba, genelde 2 test istiyorlar ama bende üçüncüyü vermiştim. Kanı başka yerde verip sonucu doktoruma atıyordum ben. Sonra kendisi bana randevu vermişti. İçiniz rahat edecekse bir kan testi daha verin. Sonra muayene gününüzü beklersinizKızlar selam hayırlı akşamlar , 16 martta erken gebelik testinde pozitif gördüm kan verdim değerim 148,87 ydi test günümde yani 18 martta tekrar kan verdim değerim 278.26 oldu bugün hastaneye gittim Umuttepe de tedavi görüyorum devlet olduğu için maalesef ilgi az. Doktoru görmedim hemşire değerlerime baktı haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi gönderdi ben tekrar bir kan testi istemesini beklerdim süreç sizde nasıl oldu , doktora gittiğinizde sizden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi merak ediyorum acaba tekrar kendim bir kan testi versem mi diye düşündüm sormak istedim
Dün gece uykudan uyandım kaşık ağrısyla batma şeklinde bir de vücüdumda alerji gibi kızarıklıklar var ateş sizde var mu KızlarBende 2 Mart transfer oldum kuzum aynı kasık ve bel ağrısı bende de var.2. günden sonra kasık ağrısıydı 5.ve 6. Gün bel ağrısıda eklendi umarım iyi bir şeydir
Hayırlı olsun ben 5+6 yim dün gittim doktora bebek ve kese göründü ama kalp atışı duyulmadı malesef.bir dahaki haftaya çağırdı.benim de ne mide bulantısı ne tiksinme hiç bir şey yok.Kızlar kesemizi gördük 23 ü kalp atışını duyacağız. Şuan 6+3üm hiç bir belirtim yok ama ne uyku ne hassasiyet sizde nasıl?
Benimde nadiren olan bulantım dışında bir belirtim yok. Arada hafif bel be kasık ağrım oluyor. Gaz ve şişkinlik var. Bu kadar :)Hayırlı olsun ben 5+6 yim dün gittim doktora bebek ve kese göründü ama kalp atışı duyulmadı malesef.bir dahaki haftaya çağırdı.benim de ne mide bulantısı ne tiksinme hiç bir şey yok.
Sizin Ne kadarlık şu an?kalp atışı filan duyuldu mu.biraz içimde burukluk oldu dün duyamayinca kalp atışını.bir de belirti filan olmayınca içten içe endişeleniyorum.bende de bel ağrısı ve kasıkta kipirdanmalar oluyor.baska bir şey yok.ama Allah'a tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.insallah hepimiz yolun sonunda sevinenlerden oluruzBenimde nadiren olan bulantım dışında bir belirtim yok. Arada hafif bel be kasık ağrım oluyor. Gaz ve şişkinlik var. Bu kadar :)
Amin inşallahSizin Ne kadarlık şu an?kalp atışı filan duyuldu mu.biraz içimde burukluk oldu dün duyamayinca kalp atışını.bir de belirti filan olmayınca içten içe endişeleniyorum.bende de bel ağrısı ve kasıkta kipirdanmalar oluyor.baska bir şey yok.ama Allah'a tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.insallah hepimiz yolun sonunda sevinenlerden oluruz
Amin inşallahsanırım 7 haftalık artık(17 şubat transfer tarihim) ben kalp atışını duydum. Ama herkes de farklı zamanlarda duyuluyor sakın endişe etmeyin
İnşallah ben de duyarımAmin inşallahsanırım 7 haftalık artık(17 şubat transfer tarihim) ben kalp atışını duydum. Ama herkes de farklı zamanlarda duyuluyor sakın endişe etmeyin
Aynı yerde mi verdiniz? En az yüzde 66 diyorlar sizinki bunu sağlıyorSelamlar 5.gun embriyosu. Sizce nasıl değerler?
20.03 - 44.5
22.03 - 79.8
Merhaba, nasıl gidiyor? Herhangi belirtiniz başladı mı?İnşallah ben de duyarım
Merhaba.yok canım ya hiç bir sıkıntım yok sadece arada kramplar oluyor batmalar.bir de bel ağrısı .sizin nasılMerhaba, nasıl gidiyor? Herhangi belirtiniz başladı mı?
Kaçıncı gün yaptirdiniz.ikiye katlanması gayet iyiSelamlar 5.gun embriyosu. Sizce nasıl değerler?
20.03 - 44.5
22.03 - 79.8
9. ve 11. gün sabahKaçıncı gün yaptirdiniz.ikiye katlanması gayet iyi
Kuzum kasık ağrıları bende de vardı ama alerhi olmadım ilaçlardan mı oldu acaba doktora sorabildin mi ?Dün gece uykudan uyandım kaşık ağrısyla batma şeklinde bir de vücüdumda alerji gibi kızarıklıklar var ateş sizde var mu Kızlar
Merhaba canım bende dün 5+3 de keseyi gördüm çok şükür yolk kesesi de göründü kesenin üzerinde çok küçük embryo varmış ama o kadar küçük kiHayırlı olsun ben 5+6 yim dün gittim doktora bebek ve kese göründü ama kalp atışı duyulmadı malesef.bir dahaki haftaya çağırdı.benim de ne mide bulantısı ne tiksinme hiç bir şey yok.
Benim de ara ara kasık ağrıları devam ediyor canım başka hiç bir belirti yok senin gibi merakla ve heyecanla kalp atışını bekliyorum bende.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallahSizin Ne kadarlık şu an?kalp atışı filan duyuldu mu.biraz içimde burukluk oldu dün duyamayinca kalp atışını.bir de belirti filan olmayınca içten içe endişeleniyorum.bende de bel ağrısı ve kasıkta kipirdanmalar oluyor.baska bir şey yok.ama Allah'a tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.insallah hepimiz yolun sonunda sevinenlerden oluruz
Merhaba canım gözün aydınAmin inşallahsanırım 7 haftalık artık(17 şubat transfer tarihim) ben kalp atışını duydum. Ama herkes de farklı zamanlarda duyuluyor sakın endişe etmeyin