Bence bu kadar kolay bebeğe zarar vermek mümkün değil. Çok aşırı şekilde ıkınma olmadığı sürece bence sorun olmaz.Hanımlar merhaba. Ben malum kabızlıkla baş etmeye çalışan çaresiz biri olarak bir sorum olacaktı. 5 _ 6 haftalık hamileyim . Dünden beri ağlaya ağlaya acı çektiğim kabızlik yaşadım kuru kuru ikinmadim tehlikeli dedikleri için ama Ben bugün lavman yaptım mecburi ikinmak zorunda kaldım. Bı yandan rahatladım bı yandan korku endişe içindeyim acaba zarar vermiş olabilir miyim çok korkuyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi. Teşekkür ederim
İnşallahBence bu kadar kolay bebeğe zarar vermek mümkün değil. Çok aşırı şekilde ıkınma olmadığı sürece bence sorun olmaz.
30 martta kalp atışı için gidicem. Alttan baktığında ufak bi kalp atışı var ama şu an erken dedi bişey demek için.Merhaba ne zaman kalp atışını duyacaksın acaba doktor bir tarih verdi mi ?
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin... Sizinle aynı gün transferimiz oldu zaman geçmek bilmiyor...30 martta kalp atışı için gidicem. Alttan baktığında ufak bi kalp atışı var ama şu an erken dedi bişey demek için.
Amin canım hepimize rabbim nasip etsin . Gerçekten öyle geçmek bilmiyor zaman ama en azından daha rahatım artık bundan öncesi daha zordu.Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin... Sizinle aynı gün transferimiz oldu zaman geçmek bilmiyor...
Bende perşembe kontrole gittim karından gözüktü ama çok küçük dedi doktorum. Pazartesi tekrar çağırdı pazartesi net belli olur kese dedi çabucak yarın olsun diye bekliyorum...Amin canım hepimize rabbim nasip etsin . Gerçekten öyle geçmek bilmiyor zaman ama en azından daha rahatım artık bundan öncesi daha zordu.
Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi oldunuzKızlar sizce var mı ya? Ardışık transfer oldum 3.gün emb.11 günü. 5.gün embriyosunun 9. Günü bugun
Merhaba, doktorunuz belki bir ilaç verir. Mide bulantısı zor bir şey çünkü.Selam hanımlar hamileliğin 8. Haftasındayım inanılmaz bulantılarım ve koku hassasiyetim var evde yemek yapıldığı an midem kalkıyor ve sanki tekne tutmuş gibi oluyorum afedersiniz kusamıyorum da zorlamakta istemiyorum onun için. Hamile olan arkadaşlarım sizin nasıl geçiyor bu dönem eğer benim gibiyseniz iyi gelen şeyler oldu mu ben ne denediysem çözüm bulamıyorum
Merhabaaa. Hayırlı olsuunn. Benimde 5 gün embiriyosu çift transfer bugünn5 günüm hiç belirtim yok beniö galiba olmadııSelamlar canımm, 7.gün bugun sabah uyanır uyanmaz erken gebelik testi yaptık silik çıktı. Allahımm inş çarşamba test gunum inş olumlu olur. Buarada son 1 gunde en cok artan şikayetın gogus uclarımm felaket acıyor
O zaman size içinizi rahatlatacak bir şey söyleyeyim.Benim de olmamıştı.Hatta kendimde belirti aramıştım sürekli ama pozitifi gördümMerhabaaa. Hayırlı olsuunn. Benimde 5 gün embiriyosu çift transfer bugünn5 günüm hiç belirtim yok beniö galiba olmadıı
Valla öyle oluyo gerçekten ama ben bugün baktım belirti yok saldım kendimi kalktım ütü yaptım bişeyler yaptım. Umutsuz vaka moduna girdim. Siz kaçıncı günü testi yaptınızO zaman size içinizi rahatlatacak bir şey söyleyeyim.Benim de olmamıştı.Hatta kendimde belirti aramıştım sürekli ama pozitifi gördüm
Valla öyle oluyo gerçekten ama ben bugün baktım belirti yok saldım kendimi kalktım ütü yaptım bişeyler yaptım. Umutsuz vaka moduna girdim. Siz kaçıncı günü testO zaman size içinizi rahatlatacak bir şey söyleyeyim.Benim de olmamıştı.Hatta kendimde belirti aramıştım sürekli ama pozitifi gördüm
Ben 6. Gün idrar testi yapmaya başladım. Kimsenin görmediği benim gördüğüm çizgiyi gördüm. 8.gün kan testim 109 çıkmıştı.Valla öyle oluyo gerçekten ama ben bugün baktım belirti yok saldım kendimi kalktım ütü yaptım bişeyler yaptım. Umutsuz vaka moduna girdim. Siz kaçıncı günü test
Ayy ne kadar güzel yaa bana böyle şeyler neden bilmiyorum çok uzak geliyo inşAllah benimde böyle süprizim olur. Galiba 0 belirtim var o yüzden böyleyim . Ne mutlu sizeBen 6. Gün idrar testi yapmaya başladım. Kimsenin görmediği benim gördüğüm çizgiyi gördüm. 8.gün kan testim 109 çıkmıştı.
Ben rahat davrandım, yürüyüş yaptım, gezdim dolaştım ancak ev işi yapmadım. Eğilip uzanmadım ve ağır kaldırmadım.
109 iyi bi rakam ama tek transfermi çiftmi?Ben 6. Gün idrar testi yapmaya başladım. Kimsenin görmediği benim gördüğüm çizgiyi gördüm. 8.gün kan testim 109 çıkmıştı.
Ben rahat davrandım, yürüyüş yaptım, gezdim dolaştım ancak ev işi yapmadım. Eğilip uzanmadım ve ağır kaldırmadım.
Öyle başladı, hızlı artarak gitti ama tekti ve tek kese gördük. İnşallah siz de görürsünüz109 iyi bi rakam ama tek transfermi çiftmi?
İnşAllah görürüm bana dua edin hamilesinizÖyle başladı, hızlı artarak gitti ama tekti ve tek kese gördük. İnşallah siz de görürsünüz
İnşallah tüm kalbimle,İnşAllah görürüm bana dua edin hamilesiniz