2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Hanımlar merhaba. Ben malum kabızlıkla baş etmeye çalışan çaresiz biri olarak bir sorum olacaktı. 5 _ 6 haftalık hamileyim . Dünden beri ağlaya ağlaya acı çektiğim kabızlik yaşadım kuru kuru ikinmadim tehlikeli dedikleri için ama Ben bugün lavman yaptım mecburi ikinmak zorunda kaldım. Bı yandan rahatladım bı yandan korku endişe içindeyim acaba zarar vermiş olabilir miyim çok korkuyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi. Teşekkür ederim
Bence bu kadar kolay bebeğe zarar vermek mümkün değil. Çok aşırı şekilde ıkınma olmadığı sürece bence sorun olmaz. 🌼

Amin canım hepimize rabbim nasip etsin . Gerçekten öyle geçmek bilmiyor zaman ama en azından daha rahatım artık bundan öncesi daha zordu.
Bende perşembe kontrole gittim karından gözüktü ama çok küçük dedi doktorum. Pazartesi tekrar çağırdı pazartesi net belli olur kese dedi çabucak yarın olsun diye bekliyorum...

Selam hanımlar hamileliğin 8. Haftasındayım inanılmaz bulantılarım ve koku hassasiyetim var evde yemek yapıldığı an midem kalkıyor ve sanki tekne tutmuş gibi oluyorum afedersiniz kusamıyorum da zorlamakta istemiyorum onun için. Hamile olan arkadaşlarım sizin nasıl geçiyor bu dönem eğer benim gibiyseniz iyi gelen şeyler oldu mu ben ne denediysem çözüm bulamıyorum

Selam hanımlar hamileliğin 8. Haftasındayım inanılmaz bulantılarım ve koku hassasiyetim var evde yemek yapıldığı an midem kalkıyor ve sanki tekne tutmuş gibi oluyorum afedersiniz kusamıyorum da zorlamakta istemiyorum onun için. Hamile olan arkadaşlarım sizin nasıl geçiyor bu dönem eğer benim gibiyseniz iyi gelen şeyler oldu mu ben ne denediysem çözüm bulamıyorum
Merhaba, doktorunuz belki bir ilaç verir. Mide bulantısı zor bir şey çünkü.

Selamlar canımm, 7.gün bugun sabah uyanır uyanmaz erken gebelik testi yaptık silik çıktı. Allahımm inş çarşamba test gunum inş olumlu olur. Buarada son 1 gunde en cok artan şikayetın gogus uclarımm felaket acıyor
Merhabaaa. Hayırlı olsuunn. Benimde 5 gün embiriyosu çift transfer bugünn5 günüm hiç belirtim yok beniö galiba olmadıı ☹️

Merhabaaa. Hayırlı olsuunn. Benimde 5 gün embiriyosu çift transfer bugünn5 günüm hiç belirtim yok beniö galiba olmadıı ☹️
O zaman size içinizi rahatlatacak bir şey söyleyeyim.Benim de olmamıştı.Hatta kendimde belirti aramıştım sürekli ama pozitifi gördüm 🌸🙏

O zaman size içinizi rahatlatacak bir şey söyleyeyim.Benim de olmamıştı.Hatta kendimde belirti aramıştım sürekli ama pozitifi gördüm 🌸🙏
Valla öyle oluyo gerçekten ama ben bugün baktım belirti yok saldım kendimi kalktım ütü yaptım bişeyler yaptım. Umutsuz vaka moduna girdim. Siz kaçıncı günü testi yaptınız

Valla öyle oluyo gerçekten ama ben bugün baktım belirti yok saldım kendimi kalktım ütü yaptım bişeyler yaptım. Umutsuz vaka moduna girdim. Siz kaçıncı günü test

Valla öyle oluyo gerçekten ama ben bugün baktım belirti yok saldım kendimi kalktım ütü yaptım bişeyler yaptım. Umutsuz vaka moduna girdim. Siz kaçıncı günü test
Ben 6. Gün idrar testi yapmaya başladım. Kimsenin görmediği benim gördüğüm çizgiyi gördüm. 8.gün kan testim 109 çıkmıştı.
Ben rahat davrandım, yürüyüş yaptım, gezdim dolaştım ancak ev işi yapmadım. Eğilip uzanmadım ve ağır kaldırmadım.

Ben 6. Gün idrar testi yapmaya başladım. Kimsenin görmediği benim gördüğüm çizgiyi gördüm. 8.gün kan testim 109 çıkmıştı.
Ben rahat davrandım, yürüyüş yaptım, gezdim dolaştım ancak ev işi yapmadım. Eğilip uzanmadım ve ağır kaldırmadım.
Ayy ne kadar güzel yaa bana böyle şeyler neden bilmiyorum çok uzak geliyo inşAllah benimde böyle süprizim olur. Galiba 0 belirtim var o yüzden böyleyim . Ne mutlu size

109 iyi bi rakam ama tek transfermi çiftmi?

Kızlar selam hayırlı akşamlar , 16 martta erken gebelik testinde pozitif gördüm kan verdim değerim 148,87 ydi test günümde yani 18 martta tekrar kan verdim değerim 278.26 oldu bugün hastaneye gittim Umuttepe de tedavi görüyorum devlet olduğu için maalesef ilgi az. Doktoru görmedim hemşire değerlerime baktı haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi gönderdi ben tekrar bir kan testi istemesini beklerdim süreç sizde nasıl oldu , doktora gittiğinizde sizden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi merak ediyorum acaba tekrar kendim bir kan testi versem mi diye düşündüm sormak istedim

X