2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar selam ikinci tedavim de olmadı Bahçeci’ye gidiyodum ama doktorumu değiştirmek istiyorum eşimle ben genetik test yaptırdık doktorum zahmet edip bakmadı bile istanbul da iyi bir doktor önerir misiniz
Selam canım

Melih Aygün 25 yıldır bu işi yapıyor ben çok memnunum şişli de kliniği Memorial ile anlaşmalı çalışıyor

Gecen hafta 2-3 damla kan gelmisti doktor sorun etmemisti, bugun fitilden sonra tekrar kanamam oldu,2 saat sonra gecti gibi … Yarin doktora kontrole gidiyorum. Baska kanama yasayan oldu mu acaba?

Gecen hafta 2-3 damla kan gelmisti doktor sorun etmemisti, bugun fitilden sonra tekrar kanamam oldu,2 saat sonra gecti gibi … Yarin doktora kontrole gidiyorum. Baska kanama yasayan oldu mu acaba?
Ben varım. Doktorum olabilir diyor. Ama haraket kısıtlaması veriyor bu durumda

Kızlar kesemizi gördük 23 ü kalp atışını duyacağız. Şuan 6+3üm hiç bir belirtim yok ama ne uyku ne hassasiyet sizde nasıl?

5. Haftada başlayıp 10 gün kadar ara ara benim de olmuştu kahverengi kırmızı lekelenme, şükür bir problem çıkmadı, 6. Haftanın ortalarında kendiliğinden kesildi. İnşallah bi problem yoktur

Kızlar kesemizi gördük 23 ü kalp atışını duyacağız. Şuan 6+3üm hiç bir belirtim yok ama ne uyku ne hassasiyet sizde nasıl?
Merhaba, benim de belirtim yok. Hafta hesaplamasını neye göre yaptı doktorunuz? Benim transferim 17 şubatta olmuştu

Çok şükür kuzum hamileyim şuan nasip olursa salı günü kese görmeye gideceğim.Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
Çok sevındım sağlıkla kucagına al inş Bende buduk 30 dk yavas sekılde yuruyus yaptım bel agrısı daha artıyor.
Test gunum 22si ama dayanamıyorum gibi yarın baktırsammı dıye dusunuyorum, sonrada kötü birşey olacaksada gec olsun dıyorum karısık

Allah razı olsun kuzum amin inşallah Allah'ım sizlerede nasip etsin inşaşlah.Yürüyüş iyi yapmışsın kan akışı olur .Erken yapma canım ben çift transfer diye bir cesaret 7. Gün erken gebelik testi yaptım aslında yapmayacaktım ama o gün ton balığı yedim meğer yasakmış.Sonra içim içimi yedi var mı yok mu diye öyle yaptım içim içimi yiyeceğine biliyim dedim.Öyle öğrendim kuzum ama tek transfer olsaydım en erken 8. Gün erken gebelik testi yapardım

inşallah canım. benımde 5.gun 2 embriyo transferı yapıldı. Dun 5.gunuydu akşam saati erken gebelik testi yaptım onda cıkmadı. Ondan sonra korkar oldum.

inşallah canım. benımde 5.gun 2 embriyo transferı yapıldı. Dun 5.gunuydu akşam saati erken gebelik testi yaptım onda cıkmadı. Ondan sonra korkar oldum.
Yok kuzum korma 7. Gün erken gebelik testim benim böyleydi ilk çok silikti kuruyunca belirdi daha erken yani

Eklentiler

• IMG_20230309_183428.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 47

Selamlar canımm, 7.gün bugun sabah uyanır uyanmaz erken gebelik testi yaptık silik çıktı. Allahımm inş çarşamba test gunum inş olumlu olur. Buarada son 1 gunde en cok artan şikayetın gogus uclarımm felaket acıyor

Merhaba ne zaman kalp atışını duyacaksın acaba doktor bir tarih verdi mi ?

Hanımlar merhaba. Ben malum kabızlıkla baş etmeye çalışan çaresiz biri olarak bir sorum olacaktı. 5 _ 6 haftalık hamileyim . Dünden beri ağlaya ağlaya acı çektiğim kabızlik yaşadım kuru kuru ikinmadim tehlikeli dedikleri için ama Ben bugün lavman yaptım mecburi ikinmak zorunda kaldım. Bı yandan rahatladım bı yandan korku endişe içindeyim acaba zarar vermiş olabilir miyim çok korkuyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…