Gayet normalmisValla aynen öyle bunlar hicbisey normalmiymis bu ağrılar peki
Dualarımızı doğru yapmalıyız, mesela inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz olumsuz bir dua ya da emeklerimizi boşa çıkarmasın da olumsuz ,onun yerine Allah emeklerimizin karşılığını versin ,emeklerimizin karşılığında yüzümüzü güldürsün vb demeliyiz.Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah hakkımızda hayırlısı olur emeklerimiz boşa çıkmaz
Silik de olsa ikinci çizgi var benceKızlar bana da yardım edin nolur delircem düşünmekten 3. Gün embriyosu 3. Gün transfer oldu bugün 11. Gün yarın kan verme günüm cumartesi ve bugün test yaptım sonuç böyle üstteki dünün alttaki bugünün acaba var mı umut oluyor bana çok stresliyim bu arada progestan fitil ve progestan dex iğne kullanıyorum 8. Günü erken gebelik test yapmıştım negatifti evde bundan vardı bende bu testten yaptım 2 gündür
Çıktı mı sonucunBende yarını iple çekiyorum yarın kan vericem transferin 12. Günü yarın hayırlısıyla
Çıktıııı 54,47 şükürler olsun kurban olduğum rabbim Evlat isteyen herkese nasip eder inşallah 2 güne bir kan vericem inşallah 2 katı olur düzenli devam eder inşallahÇıktı mı sonucun
Canım hayırlı olsun. Benim de transferim 22 şubattı. Benim doktorum da 21 Mart a çağırdı. Ben dayanamadım tabi kese görmeye başka doktora gittimBenimde transfer 23Şubattı ama doktor beni taaa 22 Marta çağırdı. Daha hiçbişeyde görmedim. En çok ben bekliyorum sanırım, acaba neden
Canımm çok çok sevindim. Ne güzel bir haberŞurubu bana da önermişti doktorum. Bir kere kullandım. Çok tercih etmiyordum ama başka çarem yok sanırım. Ben dün hem kese gördüm hem de kalp atışı duydum.
Simdi anladimCanım hayırlı olsun. Benim de transferim 22 şubattı. Benim doktorum da 21 Mart a çağırdı. Ben dayanamadım tabi kese görmeye başka doktora gittim
İnşallahCanımm çok çok sevindim. Ne güzel bir habersağlıkla kucağına al inşallah. Benim de 22 şubattı transferim cumartesi dayanamayıp kese görmeye gittim. Bu cumartesi de inşallah kalp atışı duymaya gideceğiz. Sağlıkla gelsin inşallah
Benim de 24 şubatti transferim ,bana 24 marta randevu verdiler ama 25 i cumartesi daha kolay giderim diye 25 mart a aldım randevuyu ben de çok bekleyeceğim ama öncesinde başka doktora giderim sanırım.Benimde transfer 23Şubattı ama doktor beni taaa 22 Marta çağırdı. Daha hiçbişeyde görmedim. En çok ben bekliyorum sanırım, acaba neden
Bana yasak dedi ama süre vermedi, kontrolüm 2 hafta sonra. Ben de daha yeni kalp atışını duydum.Kızlar cinsel ilişki için doktorunuz süre verdi mi ben sormayı unuttm daha doğrusu ayıp geldi keseyi kalp atışını duyduk
Benim sat aslinda 5 Subat, mesaj ile doktora Ben kac haftaligim acaba diye sordum, bana sat 7 Subat gibi dusun dedi. 5.Gün embriyosuydu benimki, tam olarak ne kadarligim haftaya doktora gidince ogrenicem sanirim. App lere gore 6. Haftaya bugun girmisim, bence dogru degil olsa olsa 5. Haftaya girmisimdir. Bilinmezlikler DeniziBenim de 24 şubatti transferim ,bana 24 marta randevu verdiler ama 25 i cumartesi daha kolay giderim diye 25 mart a aldım randevuyu ben de çok bekleyeceğim ama öncesinde başka doktora giderim sanırım.
Benimki 3. Gün embriyosu ,acaba bu da fark ediyor mu ? Bir de sat benim 9 şubatti, sizinki ne zamandı?
Merhaba ben bugün oldum zoladex iğne, sizin tedaviniz hangi aşamada ve neden oldunuz? Ben neden olduğumu bilmiyorum :)Kızlar siz zoladex 3.6 iğne oldunuz mu
Acıbadem Maslak bence en iyisi… oradaki tüm dr lar iyi… hayırlısı olsun insallahKızlar selam ikinci tedavim de olmadı Bahçeci’ye gidiyodum ama doktorumu değiştirmek istiyorum eşimle ben genetik test yaptırdık doktorum zahmet edip bakmadı bile istanbul da iyi bir doktor önerir misiniz