2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Şurubu bana da önermişti doktorum. Bir kere kullandım. Çok tercih etmiyordum ama başka çarem yok sanırım. Ben dün hem kese gördüm hem de kalp atışı duydum. 🐣🙏
Kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?
Pardon yazmışsınız sonradan gördüm,
Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Ben de kabizliktan çok çekiyorum, sabahları zeytinyağ iç, kuru kayısı bende acayip gaz yaptı ağrı yaptı kabizima iyi gelmedi .bor de bana doktorum duphalac yazmıştı onu da kullanıyorum ama zeytinyağ biraz daha kolaylaştırıyor. Çok zor Rabbım yardım etsin kolaylastirsin inşallah
Amin canım kişiye göre değişiyor tabiki Z.yagi bende gram yaramadı. O yüzden duphlac tek çarem kesnlikle. Kahvaltu sonrası iki kapak 2 saat içinde çalışmaya başlıyor zaten .

Amin canım kişiye göre değişiyor tabiki Z.yagi bende gram yaramadı. O yüzden duphlac tek çarem kesnlikle. Kahvaltu sonrası iki kapak 2 saat içinde çalışmaya başlıyor zaten .
2 kapak mı içiyorsunuz, bana sabah akşam 5ml yazmışlardi ,o yüzden az geldi demek bana 😁

Bende 27 Şubat transferiyim 5. Gün bende öyle yaptım 14 gün çıkardım ekledim. Perşembe gidecem bende kese görürüm inşallah kalpte duyarım da artık rahatlarım . Beklemek çok zor teşekkürler

Tebrik ederim gözünüz aydın darısı biz bekleyen hepimize inşallah 🤲🤲
İnşallah arkadaşlarım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Kalbini duyduğum an benim kalbim durdu sanki. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza 🙏

2 kapak mı içiyorsunuz, bana sabah akşam 5ml yazmışlardi ,o yüzden az geldi demek bana 😁
Tabiki . Dediğiniz miktarda tabiki işe yaramaz. Doktorum hamilelere de öneriyoruz demişti . Gün içinde 2 3 kapak icebilirsin dedi bana iki yeterli geliyor. Yoksa ağlayacak kadar kötü oluyorum ben zaten normalde de kabızlığa yatkinim maalesef

Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese inşallah 🙏 transferim 17 şubat 5. Gün embriyosuydu. İnternete göre 6 hafta oldu bugün. Ancak dün doktorum 17 şubattan 14 gün çıkarıp son adet tarihine 3 şubat olarak diyebiliriz dedi. İnternet hesaplamasına göre 5 gün değişiyor, benim de kafam karışık bu konuda.
Kalp atışını duydun mu cnm

Çok şükür 🥰 ben de 11 Şubat'ta transfer oldum. Salı günü inşallah duycam, geçen hafta keseyim gördüm. Sen ilk keseyi gördüğünde bebek göründü mü kerede canm. Yoksa kalp atışına gittiğinde mi gördün ve duydun
Ben bir kere gittim ultrasona. İlk seferde kalbi de duyduk. Sanırım doktorun tercihi böyleydi beni buna göre çağırdı. Siz de salı günü duyarsanız inşallah çok az kalmış 🙏 aramızda 6 gün varmış 🥰

Canım bence var benimde yarın kan günüm cuma test yaptım çok çok silik çıktı kan verdim 6.34 çıktı bugün yine test yaptım böyle çıktı var olmasına var da umarım sağlıkla artar
İnşallah inşallah aayyyyyy kurban olduğum rabbim herkese hayırlı evlatlar versin mutluluğuna mutluluk katsin kucaklarımızı doldursun inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bana moral olsun sevindirdin Allah ta seni sevindirsin 🌸

Ben bir kere gittim ultrasona. İlk seferde kalbi de duyduk. Sanırım doktorun tercihi böyleydi beni buna göre çağırdı. Siz de salı günü duyarsanız inşallah çok az kalmış 🙏 aramızda 6 gün varmış 🥰
Aynen 🥰 inşallahhh ben de duyarım 🤲 herhangi belirtin fln var mı. Daha çok yeniyiz ama. Ben de mide yanması var

İnşallah inşallah aayyyyyy kurban olduğum rabbim herkese hayırlı evlatlar versin mutluluğuna mutluluk katsin kucaklarımızı doldursun inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bana moral olsun sevindirdin Allah ta seni sevindirsin 🌸
Allah razı olsun ya ❤️amin amin umarım herşey yolunda gider sen ne zaman kan vericeksin ben yarını iple çekiyorum

Aynen 🥰 inşallahhh ben de duyarım 🤲 herhangi belirtin fln var mı. Daha çok yeniyiz ama. Ben de mide yanması var
Hayır daha çok belirtim yok benim de🥰. Sadece bir kaç saattir belim çok ağrımaya başladı. O arada oluyormuş sanırım. Bir de ben de çok gaz, şişkinlik ve kabızlık problemi var maalesef .

Hayır daha çok belirtim yok benim de🥰. Sadece bir kaç saattir belim çok ağrımaya başladı. O arada oluyormuş sanırım. Bir de ben de çok gaz, şişkinlik ve kabızlık problemi var maalesef .
Ay evet o kabızlık şişkinlik ben de transferden beri var. Ve hâlâ devam ediyor maalesef

Canım merhaba bende durumlar şu şekilde aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var göğüs ağrım birde sende durumlar ne 😌
Kasık ağrılari benim de devam ediyor şükür kese ve bebeği gördük doktor dayanamazsan parol icebilirsin dedi ama ne acilara dayandık miniğe zarar vermesin diye ağrı girince gidip yatiyorum direkt 🤭🤭

Kasık ağrılari benim de devam ediyor şükür kese ve bebeği gördük doktor dayanamazsan parol icebilirsin dedi ama ne acilara dayandık miniğe zarar vermesin diye ağrı girince gidip yatiyorum direkt 🤭🤭
Valla aynen öyle bunlar hicbisey normalmiymis bu ağrılar peki ☺️

Bende yarını iple çekiyorum yarın kan vericem transferin 12. Günü yarın hayırlısıyla 😇😇😇😇😍
Güzel haberler almayı nasip etsin rabbim .
Benim hiç bir belirtim yoktu ,hiç yoktu hem de. O yüzden korkudan test yapmadım 12. Güne kadar .
12. Gün direk kan verdim 106 çıktı .
Ama keseyi görene kadar emin olamıyorum sonrasında kalp atışını da duymam lazım sevinebilmem için.
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun isteyen emek veren herkese nasip etsin kolaylastirsin 🤲aminn

Güzel haberler almayı nasip etsin rabbim .
Benim hiç bir belirtim yoktu ,hiç yoktu hem de. O yüzden korkudan test yapmadım 12. Güne kadar .
12. Gün direk kan verdim 106 çıktı .
Ama keseyi görene kadar emin olamıyorum sonrasında kalp atışını da duymam lazım sevinebilmem için.
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun isteyen emek veren herkese nasip etsin kolaylastirsin 🤲aminn
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah hakkımızda hayırlısı olur emeklerimiz boşa çıkmaz ❤️❤️❤️

X