2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benim eşim de problem yok ben pcosum kızlar 12 tane 5.gun dondurulmuş iyi kalite embriyom oldu. hersey hep yolunda gitti ilk transfer tek olacak başka bir problemiz yok ama 1 yıl dır hamile kalamamistim hiç, sizce tup te şansım yüksek mi sizce

kızlar benim de bugün kan tahlillerim yapıldı (e2, progesteron,hemogram gibi) , normal dedi doktor hepsine, pazartesi opu günüm.sonrasında da 11 şubat gibi transfer olur diyorlar

Kızlar bende şuan estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrolüm var genellikle kaç gün sonra transferi yapıyorlar sizin nasil oldu?

Progestan fitil kullanıyorum beyaz beyaz geri akıyor sabun kalıntısı gibi benim de 2. Transferim 3. Günüm sizde nasıl oluyor
Aynen benimde o şekilde oluyor ne kadar geri itmeye çalışsamda sabah kalktığımda dışarı çıkıyor ama normal bişey heralde

Süreç nasıldı acaba. Ben ilkkez transfer olacam çok merak ediyorum. Ağrı vs oluyormu uzun sürüyor mu islem
Bağzıları hiç ağrısız desede benim canım biraz acıdı açıksası yaptıklarınişlemdrn değil ama rahim ağzına bişeyler takıyolar benim canımı biraz acıttı ve tualete de sıkışıktım kendimi çok rahat bırakamadım belkide ondandır

kızlar benim de bugün kan tahlillerim yapıldı (e2, progesteron,hemogram gibi) , normal dedi doktor hepsine, pazartesi opu günüm.sonrasında da 11 şubat gibi transfer olur diyorlar
Bana transfer öncesi hiç kan tahlili falan yapmadı doktorum neden acaba sadace ultrasonla rahime baktı kalınlaşma güzel dedi 2 gün sonrada trasfer oldum bu değerlerime hiç bakılmadı şimdi kafama takıldı

Bugün oldum bende. Hiç acı hissetmedim zaten çok kısa sürdü

Bana transfer öncesi hiç kan tahlili falan yapmadı doktorum neden acaba sadace ultrasonla rahime baktı kalınlaşma güzel dedi 2 gün sonrada trasfer oldum bu değerlerime hiç bakılmadı şimdi kafama takıldı
Seninki donmuş muydu? Taze transfer olacak benim o yüzden baktılar. Kalınlaşmana kaç dediler?

Merhaba kızlar ben de şubatta transfer olurum diye düşünüyorum.Opudan beş gün sonra regl oldum bugün üçüncü günüm doktorum adetten üç gün sonra gel dedi kontrole gideceğim sonraki süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum. İlk tedavim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…