Hadi kızlar sırayla pozitif haberlerinizi bekliyoruzSelam kızlar benimde bugün transferim var saat 15 te umarım hepimiz önce pozitifleri alır sonrada sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alurız
Merhaba, ben de şu an transfer için bekliyorumBugün transfer olacam hayirlisiyla dua edin kizlar. Başka benimle aynı gün olacak varmi
Benim de pazartesi günü transfer olacak 2 denemem olacak ilki kimyasal olmuştuSizin ne zaman transfer
Hayırlısıyla inşallah pozitif olurBenim de pazartesi günü transfer olacak 2 denemem olacak ilki kimyasal olmuştu
Aynen benimde o şekilde oluyor ne kadar geri itmeye çalışsamda sabah kalktığımda dışarı çıkıyor ama normal bişey heraldeProgestan fitil kullanıyorum beyaz beyaz geri akıyor sabun kalıntısı gibi benim de 2. Transferim 3. Günüm sizde nasıl oluyor
Bağzıları hiç ağrısız desede benim canım biraz acıdı açıksası yaptıklarınişlemdrn değil ama rahim ağzına bişeyler takıyolar benim canımı biraz acıttı ve tualete de sıkışıktım kendimi çok rahat bırakamadım belkide ondandırSüreç nasıldı acaba. Ben ilkkez transfer olacam çok merak ediyorum. Ağrı vs oluyormu uzun sürüyor mu islem
Ben ilaca başladıktan 13 gün sonra transfer oldumKızlar bende şuan estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrolüm var genellikle kaç gün sonra transferi yapıyorlar sizin nasil oldu?
Bana transfer öncesi hiç kan tahlili falan yapmadı doktorum neden acaba sadace ultrasonla rahime baktı kalınlaşma güzel dedi 2 gün sonrada trasfer oldum bu değerlerime hiç bakılmadı şimdi kafama takıldıkızlar benim de bugün kan tahlillerim yapıldı (e2, progesteron,hemogram gibi) , normal dedi doktor hepsine, pazartesi opu günüm.sonrasında da 11 şubat gibi transfer olur diyorlar
Amin inşallahBeraber beklicez inşallah güzel sonuçları beraber alırız
Bugün oldumSizin ne zaman transfer
Bugün oldum bende. Hiç acı hissetmedim zaten çok kısa sürdüBağzıları hiç ağrısız desede benim canım biraz acıdı açıksası yaptıklarınişlemdrn değil ama rahim ağzına bişeyler takıyolar benim canımı biraz acıttı ve tualete de sıkışıktım kendimi çok rahat bırakamadım belkide ondandır
Evet bugün olduMerhaba, ben de şu an transfer için bekliyorumsizin oldu mu?
Seninki donmuş muydu? Taze transfer olacak benim o yüzden baktılar. Kalınlaşmana kaç dediler?Bana transfer öncesi hiç kan tahlili falan yapmadı doktorum neden acaba sadace ultrasonla rahime baktı kalınlaşma güzel dedi 2 gün sonrada trasfer oldum bu değerlerime hiç bakılmadı şimdi kafama takıldı
Benimki donmuştu kalınlaşma için değer söylemedi sadece çok güzel olması gerektiği gibi dendiSeninki donmuş muydu? Taze transfer olacak benim o yüzden baktılar. Kalınlaşmana kaç dediler?
Hayırlısı olsun hakkınızdaBugün oldum