İnşallah olur hemen, pcos genelde tutuyor kendini rahat tut burdan çok okudumAllah bağışlasın canım inşallah bu denemende olur..
Bende de pcos var olmuyor ne yaptıysam inşallah ilk seferde olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur hemen, pcos genelde tutuyor kendini rahat tut burdan çok okudumAllah bağışlasın canım inşallah bu denemende olur..
Bende de pcos var olmuyor ne yaptıysam inşallah ilk seferde olur
İnşallah pozitif olurİlk denemem sadece 1 tanesini transfer ettiler bu gün diğeri tekrar donduruldu
Ben dün oldum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBugün transfer olacam hayirlisiyla dua edin kizlar. Başka benimle aynı gün olacak varmi
Bende 3 gün önce 2. Transferimi yaptırdım hem korkuyorum hem heyecanlıyımArkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım
Progestan fitil kullanıyorum beyaz beyaz geri akıyor sabun kalıntısı gibi benim de 2. Transferim 3. Günüm sizde nasıl oluyorBen dün oldum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Süreç nasıldı acaba. Ben ilkkez transfer olacam çok merak ediyorum. Ağrı vs oluyormu uzun sürüyor mu islemBen dün oldum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba bende 27ocakta transfer oldum bir tane yumurtam vardı şimdi 8şubatı bekliyorum inşallah pozitif sonuç alırım bu yolda olan bütün canım kadınlar rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hepimizin gönlüne göre versin amin.Kimse yokmuu
Benimde pazartesi Allah nasip ederse canım senin dondurulmuş embriyo transferi mi olacakBenimde transferim pazartesi olacak inşallah.
Sizin ne zaman transferSüreç nasıldı acaba. Ben ilkkez transfer olacam çok merak ediyorum. Ağrı vs oluyormu uzun sürüyor mu islem
Bende ilaç kullanıyorum bu ay transfer olucam 10unda kontrolum var benimde ilk defa olacakSizin ne zaman transfer
Benim de ilk taze transferdi Eylül'de kimyasal oldu.Nasip olursa bu ay dondurulmuş transfer olacağım Adetimi bekliyorum şuan.İnşallah Şubat ayı hayırlı ve uğurlu gelir hepimize kızlarselam kızlar
bende yarın dr. a gidiyorum transfer hazırlığı için.
ilki taze transfer olmuştu aralıkta tutmadı.
şimdi dondurulmuş transferi için hazırlanacağım bakalım
Grubun ilk transferi sensin galiba canım İnşallah pozitif haberler ver bizeİlk denemem sadece 1 tanesini transfer ettiler bu gün diğeri tekrar donduruldu
İnşallah hayırla ve sağlıkla pozitif haberi alacaksın canım benim Umarım bu grup ve Şubat ayı hepimize uğurlu gelirKızlar Allah izin verirse inşallah yarın benim de transferim var, heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
Amin benimde 14 de canım bugün az kaldıSelam kızlar benimde bugün transferim var saat 15 te umarım hepimiz önce pozitifleri alır sonrada sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alurız
Beraber beklicez inşallah güzel sonuçları beraber alırızAmin benimde 14 de canım bugün az kaldı