ben de şuan eşimi boğacak gibi oluyorum bazen bayramlara gitmek istemiyorum milletin çocuklarını görmeye tahammülüm kalmadı banyomun boşluğuna güvercinler yuva yaptı sesleri geliyor aha dedim bak onlar da çoğalacak bize YA SABIR diyorumİnşallah. Ben çok üzülüp ağlardım eskiden çocuğum yok, kedi bile hamile kalıyor ben kalamıyorum diye. Hiç olmayacak diye umutsuzluğa kapılıyordum. Her gün eşimin başının etini yerdim. Doğum odası fotolarına bakamazdım . Ama rabbim ol deyince pluyor. Embriyoların en kalitelilerini ilk transfer etmişlerdi. sona doğru en az kaliteli olanlar kalıyor. en güzel gibi görünenler tutmadı en sona kalan tuttu. Ve ben o günleri unuttum. insan unutuyo ne çabuk bı kadar zaman geçti ne çabuk büyüyor çocuğum şaşıp kalıyorum. Rabbim sizlere de isteyen herkese de en kısa zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet bende de oldu, hatta çok fazla sivilcelendim. Bir de hafif grip bişi oldum ilacın yan etkileri biraz fazlaSelam bu gonapeptly 3.günüm karın ağrısı ve miğde bulantısı halsizlik yaptı.sen de oldu mu böyle şeyler?
pofff.daha 3.günüm fena iğneymişEvet bende de oldu, hatta çok fazla sivilcelendim. Bir de hafif grip bişi oldum ilacın yan etkileri biraz fazla
Evet fena ama işe yarıyor bence. İlk defa bu kadar çok yumoş göründü ki 6. Tedavimpofff.daha 3.günüm fena iğneymiş
Yaaaa gerçekten miii? çok sevindim benmde 1.tedavimde iğneyle 6blast olmuştu 2.tedavide iğne ve hap verdi bütün embriyolar ölmüştü.inşallah bu sefer benm içinde sonuc gzl olur motive oldum sayendeEvet fena ama işe yarıyor bence. İlk defa bu kadar çok yumoş göründü ki 6. Tedavim
Bu sefer çok güzel olacak bence, tedaviye başlayınca da yazsana bana nasıl gittiğini. Ben de yarın son kontrole gidicem opuya karar verecekler, 15 mm idi dünYaaaa gerçekten miii? çok sevindim benmde 1.tedavimde iğneyle 6blast olmuştu 2.tedavide iğne ve hap verdi bütün embriyolar ölmüştü.inşallah bu sefer benm içinde sonuc gzl olur motive oldum sayende
Tabikide yazarımBu sefer çok güzel olacak bence, tedaviye başlayınca da yazsana bana nasıl gittiğini. Ben de yarın son kontrole gidicem opuya karar verecekler, 15 mm idi dün
Günlük 2 mm büyüdüğünü bilmiyordum ben de öğrendiğim iyi oldu. Sanırım pazartesi alırlar. Bakalım kaç yumoş toplanacak hep 6-8 arası çıkıyordu. Şimdi ultrasonda 10-12 arası görüyorlar. Ben gecikecek sandım, tam gününde regl oldum.Tabikide yazarımsevindim senin için de 15mm ise yarın transfer günün belli olur hayırlısıyla.günlük 2mm büyüyor 20-22mm arası topluyorlar.1hafta sonra regl günüm.senin regl de gecikme oldu mu?gününde mi geldi
10-12 Maşallahhh demek iğne sana yaramış.zaten uzun protokol yumurtalıkları zorlamadığı için daha verimli oluyormuş(okuduklarım bu yöndeydi)pzt yada salı işleme girersin inşallah sayıları gibi kaliteleride güzel olsun .ben de merak ettim şimdi sen de bana yaz gelişmeleri:)inşallah benim regl 2gün gecikir haftasonuna denk geliyor günüGünlük 2 mm büyüdüğünü bilmiyordum ben de öğrendiğim iyi oldu. Sanırım pazartesi alırlar. Bakalım kaç yumoş toplanacak hep 6-8 arası çıkıyordu. Şimdi ultrasonda 10-12 arası görüyorlar. Ben gecikecek sandım, tam gününde regl oldum.
İlk denemem sadece 1 tanesini transfer ettiler bu gün diğeri tekrar dondurulduİnşallah pozitif sonucun olur arkadaşım, 2 embriyoyuda transfer edeceklermi yoksa bir tane mi, bir de kaçıncı denemen
Tamam yazarım, daha önceleri gonal f 300 ve meriofert 150 vermişti. Şimdi bu uzun protokolle sadece gonal f 225 veriyor. Bakalım sana nasıl başlayacak. Tedaviye başlayınca gonapeptly yarım doza düşürdü bi de. İnşallah salıya kalmaz pazartesi olur diye iş yerinden izin de almıştım10-12 Maşallahhh demek iğne sana yaramış.zaten uzun protokol yumurtalıkları zorlamadığı için daha verimli oluyormuş(okuduklarım bu yöndeydi)pzt yada salı işleme girersin inşallah sayıları gibi kaliteleride güzel olsun .ben de merak ettim şimdi sen de bana yaz gelişmeleri:)inşallah benim regl 2gün gecikir haftasonuna denk geliyor günü
Harika haber, ben de bir an önce transfer aşmasına geçmek istiyorumKızlar Allah izin verirse inşallah yarın benim de transferim var, heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
inşallah hepsi güzel olur.canm benm raporlu olduğu için iğnelerimin dozu ayarlandı aldım yani.gonapeptyl ve günlük300 gonalf yazdı.şimdilik reçetede başka iğne yok gonalf adet başlayınca başlıcam kntrolden snraTamam yazarım, daha önceleri gonal f 300 ve meriofert 150 vermişti. Şimdi bu uzun protokolle sadece gonal f 225 veriyor. Bakalım sana nasıl başlayacak. Tedaviye başlayınca gonapeptly yarım doza düşürdü bi de. İnşallah salıya kalmaz pazartesi olur diye iş yerinden izin de almıştım
Benim 2 tane 3. günü 8 hücreliydi dondurdular canım aralıkta, dün çözdüler. bugün 4. günleri oluyor transfer zamanı da 5. gün oluyor doğal olarak kaliteli dendi bana böyle 5aa gibi terim kullanmıyorlar inşallah hayırlı haberler alırızHarika haber, ben de bir an önce transfer aşmasına geçmek istiyorumembriyo kaliten günün neydi?
İnşallah, artık sabırla bekleme vakti. Benim için aslında en zoru transfer sonrası beklemek olmuştur hep. Çok heyecanlı oluyorBenim 2 tane 3. günü 8 hücreliydi dondurdular canım aralıkta, dün çözdüler. bugün 4. günleri oluyor transfer zamanı da 5. gün oluyor doğal olarak kaliteli dendi bana böyle 5aa gibi terim kullanmıyorlar inşallah hayırlı haberler alırız
İlk transferim canım yoğun duygular içindeyim şuan korkuda var umutta.. Senin kaçıncı denemen olucak ve sorun neydi?İnşallah, artık sabırla bekleme vakti. Benim için aslında en zoru transfer sonrası beklemek olmuştur hep. Çok heyecanlı oluyor
Benim 6. Denemem olacak, ilk denemeden 6 yaşında oğlum var. Sonra 2. De tuttu ama düşük oldu. Ondan sonra ne olduysa 3 yıldır hiç bi şekilde tutmadı. Sezeryen kesesisnde rahme akış olabilir ya da kürtaj sonrası rahim hasarı olabilir diye bakıldı hep. Bakalım bu sefer de şansımızı deneyelim dedik.İlk transferim canım yoğun duygular içindeyim şuan korkuda var umutta.. Senin kaçıncı denemen olucak ve sorun neydi?
Allah bağışlasın canım inşallah bu denemende olur..Benim 6. Denemem olacak, ilk denemeden 6 yaşında oğlum var. Sonra 2. De tuttu ama düşük oldu. Ondan sonra ne olduysa 3 yıldır hiç bi şekilde tutmadı. Sezeryen kesesisnde rahme akış olabilir ya da kürtaj sonrası rahim hasarı olabilir diye bakıldı hep. Bakalım bu sefer de şansımızı deneyelim dedik.