2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Hayirli olsun arkadasim. Amin hepimizin kucagi saglikli ve hayirlu evlatlarla dolsun. Mümkün oldugunca rahat ol stres yapma. Dogal hayatina geri donunce pozitifi görmek daha kolay olacak..

Canım birşey demedi kimyasal için benimde taze transferdi ilki. Şimdi 2 nci transfer için geçen perşembeden beri estrofem kullanıyorum 2 gün sonra kontrolüm var bu sefer dondurulmuş transferi olacağım canım
Sürecimiz aynı olmuş İnşallah Şubat ayı bize hayırlı ve uğurlu gelir canım hepimize de

Bana normal nar yemişti ben her gün yemeye çalıştım bana da ilk başta Rahmin ince demişti canım hiç tedirgin olma

Hayırlı uğurlu olsun

Bana normal nar yemişti ben her gün yemeye çalıştım bana da ilk başta Rahmin ince demişti canım hiç tedirgin olma
Gerçekten mi ay bana umut oldun şu an aklıma takılıyorsun dün a101 de buldum narı 1 tane yedim dün önceki günlerde doğal nar suyu içmiştim. Dün doktorun iğne verdi mi kuzum ne zaman kullanacaksın verdiği ilaçları

Merhaba bend e2. adetimi bekliyorum şuatta benımde dondurumlus senın kaç embriyon var dı

canım ilaçlar zor bulunuyor banada ılk 3 dedıler sonra 1tane daha bul dedıler bende iş yerınde ıgneyı dusun 800 tl gıttı bısey degıl bulması zor nerelerı gezdık valla ben 2 taneyı yasımdan dolayı ıstıyorum subatta 34 olacağım ama calısan ınsanım mecburen doumdan sonrada calısırım 1 cocugun annem yada kayın valıdem bakar maa 2 cocuk zor Allah ne yazdıysa kabulumuz tabı

Malesef ilaclar zor bulunuyor subatta yeni zamlarla ilaclar piyasaya cikacak baslayacak arkadaslar umarim bulma sikintisina girmezler. Tabi dogumdan sonra calismayi dusunuyorsan zor olur 2 tane. Ama anneler bakarlar isterlerse ama senin icin zor olur eve gelince 2 bebeklemi ilgilencen yemekmi yapican ev işimi yapican cok zor olur uykusuz yorgun iside devam ettiremez insan. Allah yardimcimiz olsun. Bende calisiyorum ama evim var 2 cocuk olursa calismayi düşünmüyorum. 40 yasina giricem bende bundan sonra iş degilde cocuklarimla vakit gecirmeyi istiyorum. Allah ne yazdıysa dedigin gibi o olacak insallah saglikla hayirla gelsin evlatlarimiz. Yarin sabah transferim var cok heyecanliyim.

merhaba arkadaşlar benim de 3. tüp bebeğim olacak pazartesi tüp bebek merkezine gittik ünv hastanesine kalan 4 embriyom var 1.5 sne önce tüp mide ameliyatı oldum bebek için 1 ay hazırlık yapalım dedi yasmin doğumkontrol hapı ile argıfertil adlı vitamini verdi nasipse şubatta transfer yaparız dedi işte bakalım bu sefer seviniriz inşallah çevre baskısı ve olumsuz konuşmalardan aşırı yıprandım 2 sene antideprasan kullandım falan annemi de kaybedince tedaviye başlayacağım diye onu da bıraktım aşırı gerginim kış için yanımda ayzaymır olan kayınvalidem var bir yandan tedavi vir yandan onunla ilgileniyorum az gergin oluyorum eşim anca sinirlisin şöylesin böykesin diyor bazen kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi geçen sene 7 ay kaldı şimdi 2 aydır yanımızda önceliğimiz hiç bebek tedavimiz olmadı ne yazık ki görümcelerim bir kez daha dene de oluruna bırak diyorlar gerginliğimi atmaya çalışıyorum güya kardeşleri benim yüzümden tedaviye para harcıyo ya birbirimize dua edelim ben 9 senedir bekliyorum bebeğimi..

Selam bu gonapeptly 3.günüm karın ağrısı ve miğde bulantısı halsizlik yaptı.sen de oldu mu böyle şeyler?

Sakin ol canım her şey güzel olucak birde sana tavsiyem olumsuz konuşanlarla tedavini paylaşma tabi çok zordur alzaymırlı hastayla uğraşmak onun müfakatını vericek Rabbim sana buna inan

İyi akşamlar kızlar bende yarın transfer olucam 2 tane donmuş 5. Gün emriyom var heyecanlıyım progestan fitil ve estrofem kullanıyorum günde 2 kere ama dünden beri aşırı göğüs ağrım var ve çok şişler neden böyle oldu acaba ilaçlardan mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

İnşallah pozitif sonucun olur arkadaşım, 2 embriyoyuda transfer edeceklermi yoksa bir tane mi, bir de kaçıncı denemen

Sakin ol canım her şey güzel olucak birde sana tavsiyem olumsuz konuşanlarla tedavini paylaşma tabi çok zordur alzaymırlı hastayla uğraşmak onun müfakatını vericek Rabbim sana buna inan
aynen ne zaman yaptıracaksınız diye soruyor görümcem dedim söylemek istemiyorum kayınvalidem yanımda ya şuan yaptıracağımızı hiç tahmin etmiyorlar gizli tutuyorum ALLAH'IM hepimizi hayırlısı ile sağlıcakla sevindirsin inşallah amin ...yasmin doğum kontrol hapı beni geriyor işte bir kez de yarım bırakmıştım ama bu sefer yarım bırakmayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…