2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?
Merhaba hoşgeldin öncelikle bilgilerini yazarsan seni 1. sayfadaki tablomuza ekleyebilirim. kola ve diğer tüm asitli içeceklerin kesinlikle yasak olduğunu söyledi gittiğim tüm doktorlar içmemeni tavsiye ederim ilk 3 ay çok çok önemli ve riskli bir dönem kendimizi tutmamız lazım. ben asitli olarak çok nadir kendimi şiş hissettiğimde soda içiyorum ki normalde hergün içerdim. umarım bırakırsın en yakın zamanda

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?
Merhaaba ben normalde de cok sevmem asitli icecekleri bu nedenle su soda süt ayran disinda bir sey ictigim soylenemez. Bir bardakla sınırlı kalıyorsanız cok zararlı olacağı sanmiyorum doktorunuz nediyor ne oneriyor

Merhaba ben tedaviye başladığım günden beri içmiyorum ve yasak doktorlar bunun çok önemli olduğunu söylüyor özellikle ilk üç ay hem üç ay içmesek nolur ki can evlatan önemlimi

Ben de içmiyorum canısı bana da doktorum yasak dedi arada canım istese de içmiyorum soda yı bile üç beş günde bir üç yudum kadar içiyorum. Ben de su ayran süt dışında bişey tüketmiyorum

Kızlar bu progestan dex iğneyi göbekten normalde ben bi sağ tarafa bi sol tarafa vuruyorum daha doğrusu eşim vuruyor ama eşim 4-5 günlüğüne şehir dışına gitti ben kendim vuruyorum ve psikolojikmi neden bilmiyorum eşim vurğunda da ben vurduğumda da sağ daha az acıyor ve ben sadece sağa vurdum birkaç defa demem o ki ben 3 gündür hep sağ tarafa vuruyorum bi sıkıntı olur mu

Benimde oyle daha az acidigini düşündüğüm noktalar var bende genelde oralardan yapiyorum gerçi bende iki igne oldugu icin ztn iki tarafta delik desik hiç sıkıntı olmaz. Bem en basindan beri kendim yapiyorum baska biri yaparsa daha cok korkarim kendi canımı sadeece ben acitabilirim

Ayy benim iğne fobim var malesf geçmişte karaciğerle alâkalı rahatsızlık yaşayıp hastanede yattım ciğeirmden parça alındı falan falan o yüzden iğne görmeye tahammülüm yokken şimdi kendime saplıyorum hepimizin var demekki az acıyor dediğimiz yerler ayy iki tane daha zor canm Allah yardımcın olsun ben yumurta toplama zamanı birkaç gün iki taraftan vuruldum perişanlık malesf eşim olmazsa asla vuramam onun özleminden çok iğneyi vurması için gitmesini istemiyordum şimdi yarım saat karnıma bakıp bebeğim için değer diye diye zorla yapıyorum

Yumurta toplamadan önce benim 3 tü bende iyneye fobisi olanlardanim yemin ederim nasil yapiyorum hayret ediyorum. İlk yaptigim gün sinirlerim boşalmıştı arkadasimin evindeydik kendimi bi anda banyoya kilitleyip aglamamak icin klozet tamir etmeye kalkmıştım belkide bozuk bile degildi

Ahh kzuum ya malesf hepimiz aynıyız demekki benimde her vurduğum perişanlıkla sonuçlanıyor bende vuramam diyordum ama rabbim kuluna kaldıramıyacağı yükü vermezmiş o yüzden hepimize yardım ediyor elhamdülillah

Ayy kendimden tiksindim igneye iyne mi yazmışım konudan bagimsiz bunu belirtmem lazimdi Allah'ım tez zamanda saglikla birakmamizi nasip etsin arkadaşım kolay seyler yasamiyoruz ama dimdik ayaktayoz

Ayy kendimden tiksindim igneye iyne mi yazmışım konudan bagimsiz bunu belirtmem lazimdi Allah'ım tez zamanda saglikla birakmamizi nasip etsin arkadaşım kolay seyler yasamiyoruz ama dimdik ayaktayoz
Allah seni belirt belirt Amin canm aynen öyle sağ salim kucağımıza alalım gerisi tatlı anılar olarak kalacak

Çok teşekkür ederim. Az önce de yanlışlıkla valiz kaldırdım birkaç kez oldu Allahım bebeğimi korusun herkesin bebeğini

Size bişey dicem kızlar ya bende böle sacma sapan düşünceler olusuyo ya kalbi durursa bebeğimin ya bişey olursa ya kaybedersem ödüm kopuyoBide herkes gübi cok bulantım felanda yok ya bişeyde hissetmiyoruz suan haliyle içimde hep korku panik oluo hep bi anksiyete durumu böyle olan var mı istemiorm böyle şeyler düşünmek ya hep okuyorum dua ediyorm ama elimde değil ara ara bu düşğnceler kaplıyo içimi gittgmde ya göremzsem onu die cok korkuyorum kümseyede diyemiyorum korkularımı

Lavinyam nereden cikti bunlar aaa duymamis olayim bak ne guzel seyler konusuyoruz evhamlari kendimizden uzak tutuyoruz arkadasim.
Evet bulantisi olanlar var ama olmayanda var demekki bunyen daha kuvvetliymis ne kadar guzel ne zaman kontrolun var o zamana kadar biz sana buradan destek oluru kontrolde de bebisini görüp rahatlarsin

Aman doktorun ne diyoda onu yap bana doktorum istediğin sıklıkla alabilirsin dus dedi sıcak su olmasn ılık olsn dedi okadar bide ben bi
Rahatsızlık hissetmiyorm bazen hafif kasık ağrısı veya halsizlik oluyo ama cok uzun sürmüyo zaten saatlerce yıkanmıyom hemen 5 dakka da beşiktaş

Ayın 9 unda kontrolüm zaten normaldede biraz evhamlı biriyimdir ama insanın aklına gelio kötü kötü şeyler ister istemz maşallah şimdiue kadar kabamam vesairemde olmadı doktorumda herşeyin güzl gittigni söyledi gelişimide güzl bebeğin haftası ile uyumlu ama insanın aklına gelio işte bazen bi kaç yerdede okudm etkilendm sanırm ondan da oldu gerci teveklülden baska caremizde yok Rabbim ne yazdıysa ınu görücez nasibimde varsa zaten doğacak

Valla ben ölü gibi oluyorum duş sonrası

Bisey diyim mi ben forumda falanda hic öyle kötü şeyleri okumuyorum girme oyle topiclere yazilara insaniz tabiki seytan vesvese verecek endiselendirecek neşeli seyler bakmaya calis bebis kitabi aldiysan hatta almadiysan al onlar bakmaya calis daha ayni tarihlerde gdicez kontrollere endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…