2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Benim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun
Çok geçmiş olsun canımmm şu illetten bi kurtulamadık gitti

Benim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun
Allah acil şifalar versin cnm çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah dikkat et kendine

Kızlar sıcakla aranız nasıl sitede herkes havuza giriyor ben bakıyorm balkondn cok sıcak dus alıyorm hergün rahatlamak için kayınvalidem de alma sık duş diyor sizce bi zararı olur mu ılık suyla yıkanıyorum zaten

valla aynen bende uzaktan bakıyorum herkese geçen gün duştan çıktığımda acayip başım döndü annem yanımda olmasa düşerdim heralde resmen gözüm karardı çok sık alma bence canım vücut rahatlıyor bende baş dönmesi yapıyor

Aaayyy evet bende de baş dönmesi yapıyor rahatladığımdan demek ki banyo yapmayı seven ben banyodan çekinir oldum savaştan çıkmış gibi oluyorum

Kızlar banyoya vok ac veya cok tok girilmez derler ondn mı dönüyor basınız acaba ya dayanamıyorm ben hergün almak istiyorum bu sıcaklardn su gibi oluyorum hergün

Beni de ekler misin? Yas 38, beklenen dogum tarihi 21 Mart, tek embriyo

Valla ben geçen hafta bir kere denize girdim ciktim ama cok soguk ondan korkuyorym girmeye usutursem diye bir kere girdim bikinimi degistiedim hemen

Çok geçmiş olsun canm dikkat et Rabb'im eşinede şifa versin inşallah

Valla canm ben normalde günde 2-3 defa duş alan biriyimdir transferden beri 3-4 günde bir giriyorum ki bu adana sıcağında günlük üstümü felan değiştiriyorum dezenfektanla siliyorum çünkü banyo beni çok etkiliyor kasık ağrım ve halsizlik çok aşırı o ki oluyor bide kasları gevşetiği için pek önerimyorlar benimde eşim kayınvalidem girmeme izin vermiyor bende dikkat ediyorum havuz deniz hepsini yasaklamıştı benim doktorum normaldede sevmem ben zaten

Aaayyy evet bende de baş dönmesi yapıyor rahatladığımdan demek ki banyo yapmayı seven ben banyodan çekinir oldum savaştan çıkmış gibi oluyorum

Kızlar banyoya vok ac veya cok tok girilmez derler ondn mı dönüyor basınız acaba ya dayanamıyorm ben hergün almak istiyorum bu sıcaklardn su gibi oluyorum hergün
valla bilmiyorum kızlar ama son ikidir baş dönmesi oluyor bende

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…