2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Canım benmde 16 ydı crp cok yüksek değil ilaçlık bazen gebelikte yapabilio crp yüksekliği hatta bana sen demiştin cok yüksek değil endise etme die isal oldgn içşn cok su tükey su kaybın var muz ye inş gecer bir an önce

İnşallah canm sagol evet çok yüksek değil bol bol su içmeyle atılır vücutan düne göre bayada iyiyim elhamdülillah

Merhaba, bende 31 yaşındayım tek embriyo tahmini doğum tarihi 19 Mart

Benim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun
Cok gecmis olsun kuzucummm off ne yapsak bilemiyorum ki nereden gelecegide belli olmuyor lanet seyin

Cok gecmis olsun kuzucummm off ne yapsak bilemiyorum ki nereden gelecegide belli olmuyor lanet seyin
Evet nerden bulaşmış olacağını bilmiyor bile serum taktılar da iyi gibi şimdi karantinada ayrı odada tabi yine yemeğini çaylarını ben götürüyorum kör topal olduk şaka gibi ben hasta o benden kötü hasta hele bu bulantılı dönemde nasıl zor bana

Haline çok üzülüyorum ama durumumuza da çok gülüyorum ben bi köşede yatak döşek o bi tarafta

Bebişkolar kıyafetleri dar gelen var mı benm pantalonların belleri sıkıyo ya
Canısı sabah kalkınca minicik bi şişlik var belli hamilelik karnı zayıf biriyim çünkü sabah uyandığımda karnım dümdüz olurdu bu aralar bişeyler belli ama çok değil ama gün içinde yediklerimden içtiklerinden dolayı şişiyor pantolon giyinemem o vakitlerde. Dışarı çıkmıyorum zaten evdeyim işe başladığım zamanlar için bişeyler almam gerekecek

Ayy kizlar eridim bittim simdi kargo geldi bi hamile ajandasi almistim o kadar guzel cikti ki Amerikadan kargo cilgin fiyatta olmasa burdaki herkese hediye etmek isterdim
Firuzeem guzel dusuncelim hemen senin adina kendime bir hamiş ajandasi sipariş ettim
Ne zamandir aklimda bakip duruyordum arkadasim hamilelik kartlari hediye almis sagolsun ama onlar çok dağınık günlük gibi olsa guzel olur diyordum askıya alıyordum ileride cok pisman olacaktim senin yazını görünce senin niyetinle hemen aldim
Boyle donemlerde gözümüzde hic bir sey kalmasın bence ben düğün zamani da öyle yapmıştım gönlüm neyi isterse yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…