- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 34
Canım benmde 16 ydı crp cok yüksek değil ilaçlık bazen gebelikte yapabilio crp yüksekliği hatta bana sen demiştin cok yüksek değil endise etme die isal oldgn içşn cok su tükey su kaybın var muz ye inş gecer bir an önceGünaydın kızlar midem ve bağırsaklarım baya kötüydü gece 10 da acile gittim iki serum takıldı kendime geldim birazda olsa CRP (kandaki enfeksiyon) 16 olmuş malesef yeni gebe olduğum içinde ilaç felan vermediler bakalım iyi olur inşallah
Valla canım ben kilo vermeye devam ediyorum da eger kilo almadiysan ilaclardan karında şişlik olabiliyormuş. Senin de öyle olmus olabilirBebişkolar kıyafetleri dar gelen var mı benm pantalonların belleri sıkıyo ya
Ne bilim bnde dedm büyüdümü acaba sıkıyo kotlar giyeniyorum tayt hepValla canım ben kilo vermeye devam ediyorum da eger kilo almadiysan ilaclardan karında şişlik olabiliyormuş. Senin de öyle olmus olabilir
Böyle bişey gördüm acaba kullanışlı olur muBebişkolar kıyafetleri dar gelen var mı benm pantalonların belleri sıkıyo ya
İnşallah canm sagol evet çok yüksek değil bol bol su içmeyle atılır vücutan düne göre bayada iyiyim elhamdülillahCanım benmde 16 ydı crp cok yüksek değil ilaçlık bazen gebelikte yapabilio crp yüksekliği hatta bana sen demiştin cok yüksek değil endise etme die isal oldgn içşn cok su tükey su kaybın var muz ye inş gecer bir an önce
Bende aynı durumdayım karnım çıktı ama ilaçtan mı bebekten mi bilemiyorumBebişkolar kıyafetleri dar gelen var mı benm pantalonların belleri sıkıyo ya
Benim karnim daha dümdüz yaaBende aynı durumdayım karnım çıktı ama ilaçtan mı bebekten mi bilemiyorum
Merhaba, bende 31 yaşındayım tek embriyo tahmini doğum tarihi 19 MartKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalımÖncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı @pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK @izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ CevikKiz 32 23 ŞUBAT TEK Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK @Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK Lavinya_1014 32 06 MART TEK @zlhsnn 33 12 MART TEK @sagittarius55 34 12 MART TEK @Sezen04 31 12 MART TEK @buradayimfiruze 31 14 MART TEK @Eyllgvn 23 14 MART TEK Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ @Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK Azelya21 24 18 MART TEK @fionata 35 26 MART İKİZ @Tuba111 38 --- TEK
Cok gecmis olsun kuzucummmBenim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun
Evet nerden bulaşmış olacağını bilmiyor bile serum taktılar da iyi gibi şimdi karantinada ayrı odada tabi yine yemeğini çaylarını ben götürüyorum kör topal olduk şaka gibiCok gecmis olsun kuzucummmoff ne yapsak bilemiyorum ki nereden gelecegide belli olmuyor lanet seyin
Canısı sabah kalkınca minicik bi şişlik var belli hamilelik karnı zayıf biriyim çünkü sabah uyandığımda karnım dümdüz olurdu bu aralar bişeyler belli ama çok değilBebişkolar kıyafetleri dar gelen var mı benm pantalonların belleri sıkıyo ya
Bence benimki de ilaçtan gibi canım şiş ama gören 3 aylık mı diyor ki çok zayıfımdırBenim karnim daha dümdüz yaa
eklendiMerhaba, bende 31 yaşındayım tek embriyo tahmini doğum tarihi 19 Mart
Benim icin hic farketmiyor her türlü gobekliyimdir benBence benimki de ilaçtan gibi canım şiş ama gören 3 aylık mı diyor ki çok zayıfımdır
ya yerim seniBenim icin hic farketmiyor her türlü gobekliyimdir ben
Firuzeem guzel dusuncelim hemen senin adina kendime bir hamiş ajandasi sipariş ettimAyy kizlar eridim bittim simdi kargo geldi bi hamile ajandasi almistim o kadar guzel cikti kiAmerikadan kargo cilgin fiyatta olmasa burdaki herkese hediye etmek isterdim