Azelya21 nerdesin canım
Günaydın kızlar midem ve bağırsaklarım baya kötüydü gece 10 da acile gittim iki serum takıldı kendime geldim birazda olsa CRP (kandaki enfeksiyon) 16 olmuş malesef yeni gebe olduğum içinde ilaç felan vermediler bakalım iyi olur inşallahMidesi kötüydü inşallah bi sıkıntı yoktur
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir bi an önceGünaydın kızlar midem ve bağırsaklarım baya kötüydü gece 10 da acile gittim iki serum takıldı kendime geldim birazda olsa CRP (kandaki enfeksiyon) 16 olmuş malesef yeni gebe olduğum içinde ilaç felan vermediler bakalım iyi olur inşallah
Evet azelya cok aktif ama prilam falan aldiysa uykudan acamiyordur gözlerini diye iyi düşünmek istiyorum kizlarAzelya21 uyannnn kuzummm
Hem prilam hem serum uyuyordum evet sagolun kızlarBence de o mide sıkıntısıyla uğraşıyordur
İnşallah Allah razı olsun canmÇok geçmiş olsun canım inşallah düzelir bi an önce
Hadi ya cok gecmis olsun canim bir an once gecer insallah dinlen su ic bol bolGünaydın kızlar midem ve bağırsaklarım baya kötüydü gece 10 da acile gittim iki serum takıldı kendime geldim birazda olsa CRP (kandaki enfeksiyon) 16 olmuş malesef yeni gebe olduğum içinde ilaç felan vermediler bakalım iyi olur inşallah
Çok geçmiş olsun canım dinlen güzelceGünaydın kızlar midem ve bağırsaklarım baya kötüydü gece 10 da acile gittim iki serum takıldı kendime geldim birazda olsa CRP (kandaki enfeksiyon) 16 olmuş malesef yeni gebe olduğum içinde ilaç felan vermediler bakalım iyi olur inşallah
eklendi
İnşallah canım Allah razı olsunHadi ya cok gecmis olsun canim bir an once gecer insallah dinlen su ic bol bol
Sagol canmÇok geçmiş olsun canım dinlen güzelce
eklendi
Çok geçmiş olsun canım benim tez vakitte toparla insallahGünaydın kızlar midem ve bağırsaklarım baya kötüydü gece 10 da acile gittim iki serum takıldı kendime geldim birazda olsa CRP (kandaki enfeksiyon) 16 olmuş malesef yeni gebe olduğum içinde ilaç felan vermediler bakalım iyi olur inşallah
İnşallah kuzum Varol Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım benim tez vakitte toparla insallah
Ay cnm cok gecmis olsun toparlarsin biran once kendini insHem prilam hem serum uyuyordum evet sagolun kızlar
İnşallah canm Allah razı olsun düne göre daha iyiyim elhamdülillah sagolunAy cnm cok gecmis olsun toparlarsin biran once kendini insdinlenmene bak kuzum sen
Geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlar midem ve bağırsaklarım baya kötüydü gece 10 da acile gittim iki serum takıldı kendime geldim birazda olsa CRP (kandaki enfeksiyon) 16 olmuş malesef yeni gebe olduğum içinde ilaç felan vermediler bakalım iyi olur inşallah
Sagol canmGeçmiş olsun kuzum
Ahh canım sagol Allah kimseyi canıyla sınamasınHadiii hemen iyiles ozluyoruz seni burada