- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Ayyy çok güzelAyy kizlar eridim bittim simdi kargo geldi bi hamile ajandasi almistim o kadar guzel cikti kiAmerikadan kargo cilgin fiyatta olmasa burdaki herkese hediye etmek isterdim
Canım canım yaş 32 20 Şubat tahmini DoğumKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalımÖncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK @CevikKiz 32 23 ŞUBAT TEK Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK @S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK --- -- -- -- --- -- -- -- @zlhsnn 33 12 MART TEK @buradayimfiruze 31 14 MART TEK K Kizanasi_2023 38 TEK Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK
Hahhahhahahha sesli güldüm gece geceBen bu tarife bayildimhayatta ne isteyeceğini hep bilecekmissin ve acikt tarif verexekmissin yoksa dualar yerlerini şaşırıyor.
Annem hep dua edermis oğlum guzel arabalara binsin diye bak dua almis basini gitmis evet kocam harika arabalara biniyor çünkü rent acar cihidirellez kagida cizim yaparken bile herseyi belirtiyorum dua dilek yanlis yerlere gitmesin diye.
Dur bende siparisimi yaziyorum hemen
Boy boy diyomda bizde kisa kimse yokanayada babaya da cekse uzun olacak ten rengi guzel ayrinti o bana ceksin esmer olsun ama mumkunse esmer diye kıllı olmasin babasi gibi tüysüz kilsiz olsun bize cekerse Malatya kılı olur cocukcagiz burnu bana cekecekse estetikli halime çeksin Allah'ım sonucta boyleylen yaptim cocugu
Gozleri babasina ceksin tatar cocugu cekik goz olsun rengi komple baba tarafindan birine cekebilirbizim taraf komple Malatya rengi çünkü heh bide sac var tulerik sactan biktim babasi gibi düz olsun dudaklari ikimize se cekse ayni komple dudak dogar oh etli etli kasları nolur bana cekmesim ido tatlises dogurmak istemiyorum. Allahim ne kaldi dur bakim huyu suyu da anne tarafı dedesi ve dayisina çekmesin Allah'ım dedem gibi kocam gibi agir başlı dik duruşlu az konuşup oz konisam lafi gediğine koyan edepli ahlakli vicdanli vatanina bagli Atatürk sevgisiyle dolu zeki cocuk olsun.
Oysss kaldi mi bisey eksik
eklendirubbyT beni nasıl unutursuuuun Tek 6 mart ama doktorum bişey demedi daha imza alanına göre yazıyorum yaş 32
eklendiYas 34 dogum 12 mart tek benim de
eklendi
eklendi
eklendiCanım canım yaş 32 20 Şubat tahmini Doğumİkiz
eklendiKızlar günaydın. Benim de yaş 38 beklenen d tarihi 28 şubat. Her gece saat 10da uykum geliyor sizde de aynı problem varmı bi de gaz ve kabızlık problemiYarın uçakla 5 saatlik yola gitcez stresmi yapıyorum acaba
eklendiYeni grubumuz hayırlı olsun kızlarburdan birbirimize cok güzel haberler verelim insallah
rubbyT yaş 32, tahmini doğum tarihi 16 Mart, çift bebiş
evet ya bende aynısını düşündüm normalde çok aktiftirAzelya21 nerdesin canım
Midesi kötüydü inşallah bi sıkıntı yokturevet ya bende aynısını düşündüm normalde çok aktiftir
canım yola gideceksen çok dikkatli ol sürekli ayaklarını uzat ve dinlenerek geçir günlerini o tempo içindeyken farkedilmiyor ama sonra biraz sıkıntı çıkarabiliyor ben geldiğimden beri yerimden kalkmıyor çok dikkatli ol lütfenKızlar günaydın. Benim de yaş 38 beklenen d tarihi 28 şubat. Her gece saat 10da uykum geliyor sizde de aynı problem varmı bi de gaz ve kabızlık problemiYarın uçakla 5 saatlik yola gitcez stresmi yapıyorum acaba
Bence de o mide sıkıntısıyla uğraşıyordurMidesi kötüydü inşallah bi sıkıntı yoktur
Yaaa her okudugumda kopuyorum bunlaraAklıma bunlar geldiEki Görüntüle 3104608
Oo süpermişKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalımÖncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK I izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ @CevikKiz 32 23 ŞUBAT TEK Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK @S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK C Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK @Lavinya_1014 32 06 MART TEK @zlhsnn 33 12 MART TEK @sagittarius55 34 12 MART TEK @Sezen04 31 12 MART TEK @buradayimfiruze 31 14 MART TEK E Eyllgvn 23 14 MART TEK Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK K Kizanasi_2023 38 --- TEK
eklendiOo süpermişyaş 27 tahmini doğum 18 Şubat tek