2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Canım canım yaş 32 20 Şubat tahmini Doğum İkiz

Hahhahhahahha sesli güldüm gece gece ben de hıdırelezde aynıyımm neredeyse A4 kapıda açıklamalı yazacağım nolur nolmaz diye hahhahahha bak böyle ayrıntıları verelim. Kıl konusu önemli, ben mesela sapsarı kıllıyım ama nasıl kıllıyım, esmer olsam oehlivan gibi olurdum. Az kıllı olmak iyidir kız için de erkek içinde, ama sağlıklı şekilde saçlar benim gibi küçükken sarı lülü, büyüyünce kumral olsun. Evnebi memleketlere gittiği zaman sıkıntı çekmesin, bu hayatta esmer olmak çok zor. Ayağına taş değmesin yavrumun. Böyle aklımıza geldikçe ekleyelim. Huy olarak be isteyeceğime emin değilim. Orası ince iş, onu düşüneceğim istemeden önce

Kızlar sabah sabah çok güldüm siparişleriniz harika böyle ayrıntı vermek iyi oluyor hedef şaşmasın

Kızlar günaydın. Benim de yaş 38 beklenen d tarihi 28 şubat. Her gece saat 10da uykum geliyor sizde de aynı problem varmı bi de gaz ve kabızlık problemi Yarın uçakla 5 saatlik yola gitcez stresmi yapıyorum acaba

rubbyT beni nasıl unutursuuuun Tek 6 mart ama doktorum bişey demedi daha imza alanına göre yazıyorum yaş 32
eklendi Kuzu unuturmuyuuum sıralı doğum şeklinde gidelim dediler tarihleri bekledim
Yas 34 dogum 12 mart tek benim de
eklendi
Bende geldimmm yaş 31 beklenen doğum tarihi 12 mart rubbyT
eklendi
rubbyT canım bende 23 yaşındayım doktor doğum tarihimizi 14 mart dedi ve tek embriyo
eklendi
Canım canım yaş 32 20 Şubat tahmini Doğum İkiz
eklendi
Kızlar günaydın. Benim de yaş 38 beklenen d tarihi 28 şubat. Her gece saat 10da uykum geliyor sizde de aynı problem varmı bi de gaz ve kabızlık problemi Yarın uçakla 5 saatlik yola gitcez stresmi yapıyorum acaba
eklendi
Yeni grubumuz hayırlı olsun kızlar burdan birbirimize cok güzel haberler verelim insallah
rubbyT yaş 32, tahmini doğum tarihi 16 Mart, çift bebiş
eklendi

canım yola gideceksen çok dikkatli ol sürekli ayaklarını uzat ve dinlenerek geçir günlerini o tempo içindeyken farkedilmiyor ama sonra biraz sıkıntı çıkarabiliyor ben geldiğimden beri yerimden kalkmıyor çok dikkatli ol lütfen

Oo süpermiş yaş 27 tahmini doğum 18 Şubat tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…