Merhaba canm benimde 26. Haftada azaldı ve başka forumlardada okudum azalanlar olmuş ama hareket tamamen olmazsa kork bence çünkü unutmaki bebekler günde 18-20 saat uyuyor anne karnında bazen bizde his etmiyor olabiliriz içini ferah tut Allah'ın izniyle iyidir tamamen hareket olmazsa doktora gidebilirsin benceKızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?
Canım o haftalarda bu zamana kadar bu ara ara oluyor bende gün içinde ikizlerimden birisi cok sakın olurken akşam saatlerinde hareketlenmeye başlıyor tam da ben telaslanmaya başlarkenKızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?
Selam canım Bizimki erkek isim Can 20. Haftada net gördü doktorKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalımÖncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı @Burcu2480 28 01 ŞUBAT TEK KIZ AYLİZ P pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK KIZ NİSA @CevikKiz 32 18 ŞUBAT TEK ERKEK ÇAĞRI @moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK ERKEK KEREM @bestenigar 44 19 ŞUBAT TEK KIZ ADA rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK KIZ SARE @izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ ERKEK-ERKEK MEHMET-MERT @eylulasaf12 33 23 ŞUBAT TEK KIZ @Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK KIZ KALBEN @cukulatam 26 25 ŞUBAT TEK ERKEK DOĞA @S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK KIZ KARYA @Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK @bebisim92 30 28 ŞUBAT TEK KIZ SAFİYE @hayatagore 29 01 MART İKİZ KIZ-ERKEK @biyomelina 29 02 MART TEK KIZ DERİN @Lavinya_1014 32 06 MART TEK ERKEK TURGUTALP @sevalin 39 06 MART TEK KIZ @Pembegokyuzu 33 06 MART TEK @maranda33 35 09 MART TEK KIZ @Hicoldum 25 10 MART TEK ERKEK MAHMUT EREN Z zlhsnn 33 12 MART TEK ERKEK @sagittarius55 34 12 MART TEK ERKEK GÖKDENİZ @Sezen04 31 12 MART TEK KIZ DEFNE @buradayimfiruze 31 14 MART TEK KIZ HAZEL @Eyllgvn 23 14 MART TEK KIZ MASAL GÖKÇE @skt587 35 14 MART TEK @Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ @Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK KIZ ZEYNEP UMAY mavi-hayal 36 17 MART İKİZ KIZ-KIZ @Tuba111 38 17 MART TEK KIZ NAZ Azelya21 24 18 MART TEK KIZ MERYEM AZELYA @Nur_90 31 19 MART TEK @gogog 38 21 MART TEK ERKEK P Paapaatyyaa 31 22 MART TEK KIZ ECEM F fionata 35 26 MART İKİZ KIZ-ERKEK @maviespumante 36 27 MART TEK @dem_dem 39 27 MART TEK @Baby2022 37 30 MART TEK KIZ ARYA
benimde kasılmalarım var bende ondan çok korkuyorum her gün biraz daha artıyor sankiKızlar hepiniz iyisinizdir umarım 29. Haftama giriyorum 1 aydır yatak istirahindeyim. Doğuma kadar yatış ve erken doğum önleyici ilaçları verdi doktor. Bebek çok aşağıda arada alt tarafımda kesik acısı hissediyorum korku ve endişe yaşamamaya çalışıyorum ama ilk gebeliğim olunca da hiç anlamıyorum neden niçin ağrı acı oluyordur. Haftalık kontrole gidiyorum ve 2 haftadır haftalık nstye giriyorum. İlk zamanlar çok korktum ağladım, geçen hafta hissettiğim acıyla doğum başlıyo sandım ama çok şükür 29 olduksizin süreçleriniz nasıl gidiyor?
Bana kasılmalar için nidicard isimli bir ilaç ve progestan fitil verdi. Onları kullanınca haftada 1 kasılmam oluyor. Ama ilaçların yan etkileri beni çok etkiliyor. İnşallah sağlıkla 36 yı görelimbenimde kasılmalarım var bende ondan çok korkuyorum her gün biraz daha artıyor sanki27. haftadayız inşallah 35. 36. haftaları görürüz
Bazen bebiş sırtını dönüyor o zaman hareket hissetmiyormuşuz, çok doğal bu zamanlarda sık sık hissetmemekKızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba canm benimde 30+2 bu gün bebisin boy kilosu ne kadar yediklerine dikkat et biraz hemen kapanır fark bide cihaz farkıda önemli bazen cihazdan yada bebisin durusundanda ölçüm hataları olabiliyorKızlar merhaba 30. Haftama geldim çok şükür. Ama ne zman doktora gitsem hep negatif bişeylrr söylüyor iki hafta önce gittiğimde özelde muayene oldum 1 hafta geride dedi fl ölçüsğne bakarak bugün gene muayene gittim bu sefer 1 bucuk hafta geride çıktı moralim sıfır çok üzgünüm 20 gün sonra tekrar gel dedi. Gecen haftada devlette muayene oldum bi sorun görmedi kime inanacagımı bilemedim kafam çok karışık
1 hafta geriden gelmenin çok onemli olduğunu düşünmüyorum acikcasi kendini üzme kaşar ve muz ye bol bolKızlar merhaba 30. Haftama geldim çok şükür. Ama ne zman doktora gitsem hep negatif bişeylrr söylüyor iki hafta önce gittiğimde özelde muayene oldum 1 hafta geride dedi fl ölçüsğne bakarak bugün gene muayene gittim bu sefer 1 bucuk hafta geride çıktı moralim sıfır çok üzgünüm 20 gün sonra tekrar gel dedi. Gecen haftada devlette muayene oldum bi sorun görmedi kime inanacagımı bilemedim kafam çok karışık
Bu bir sorun değil canım, 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor zaten, en büyük sebebi genetik faktörler, siz veya eşiniz minyonsa bu olabiliyor.Kızlar merhaba 30. Haftama geldim çok şükür. Ama ne zman doktora gitsem hep negatif bişeylrr söylüyor iki hafta önce gittiğimde özelde muayene oldum 1 hafta geride dedi fl ölçüsğne bakarak bugün gene muayene gittim bu sefer 1 bucuk hafta geride çıktı moralim sıfır çok üzgünüm 20 gün sonra tekrar gel dedi. Gecen haftada devlette muayene oldum bi sorun görmedi kime inanacagımı bilemedim kafam çok karışık
Bebeğin kilosu iyi çok şükür uyluk kemiği kısaymış ben kısa boyluyumMerhaba canm benimde 30+2 bu gün bebisin boy kilosu ne kadar yediklerine dikkat et biraz hemen kapanır fark bide cihaz farkıda önemli bazen cihazdan yada bebisin durusundanda ölçüm hataları olabiliyor
1 hafta geriden gelmenin çok onemli olduğunu düşünmüyorum acikcasi kendini üzme kaşar ve muz ye bol bol
Muzla sütü blenderdan geçirip içmeye başladım kaşarda iyi geliyorsa ona da başlarım.Bu bir sorun değil canım, 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor zaten, en büyük sebebi genetik faktörler, siz veya eşiniz minyonsa bu olabiliyor.
Ben de 30. Haftama girdim, 2 haftadır boyu olması gerekenden biraz kısa çıkıyor. Kilosu normal, doktora göre, her şey normal dedi hatta boyu 31-32 den sonra uzar dedi ama ben de eşimde minyon tipliyiz uzun boylu değiliz bende genetik faktörü bağlıyorum.Ben minyon tipliyim eşimde uzun boylu sayılmaz inşallh genetiktir
Bunun yanında idrar enfeksiyonu ve idrarda şeker çıktı yüksek orandaKızlar bu hafta rutin kontrolde muayene geldim açılma yok nstde sancı yok. 30 haftalık 1600 36 cm bebek. Doktor onca ilaca rağmen karnımın çok sert olduğunu muayenede de bebeğin başının aşırı derecede baskı uyguladığını söyleyip hastaneye yatırdı. Ciğer geliştirici iğne başladılar. Çok endişeliyim
Çok geçmiş olsun şeker yükleme testi yapmışmıydın canım?Bunun yanında idrar enfeksiyonu ve idrarda şeker çıktı yüksek oranda
çok geçmiş olsun canım, bebeğin başının baskı uygulaması sıkıntılı bir durumuymuş, bende bebeğin başını sürekli hissediyorum ve karnım çok sık sertleşiyor ama doktorum bana hiç bir şey söylemedi, 3 hafta sonra yine gel dediKızlar bu hafta rutin kontrolde muayene geldim açılma yok nstde sancı yok. 30 haftalık 1600 36 cm bebek. Doktor onca ilaca rağmen karnımın çok sert olduğunu muayenede de bebeğin başının aşırı derecede baskı uyguladığını söyleyip hastaneye yatırdı. Ciğer geliştirici iğne başladılar. Çok endişeliyim