2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Canım o sertlik bende de var. dün doktordaydım karnın büyüyor ve plasenta yukarı çıkıyor normal dedi bana

Benim de ara ara sertlik oluyor Çok yoğun çalışıyorum ama ilgisi yok bence sabahta oluyor

Selam kızlar, doğumunuzu normal doğum mu düşünüyorsunuz? Benim tüp bebek doktorum sadece sezeryanla doğum yaptırıyormuş bunu bugün öğrendim ve şok oldum. Sırf kendi vakti için kendini daha az yormak için ve yoğun olduğu için hastasına normal doğum şansı bile tanımıyor düşünebiliyor musunuz? Bir de tüp bebekler sezeryan doğar diye insanları korkutuyorlar

Peki hanımlar parolu bir kaç saat arayla içsem başım geçmiyor bir türlü ,ki bu ilacı hamileler kullanabiliyor bir sınırı yoktur değil mi

Selamlar ben aminosentez yaptirdim 17.haftada zeynep kamil hastanesinde perinatoloji doktoru yapiyo

Merhaba hamiş anneler ben bi kaç gundurki baş ağrisi halsizlik mide bulantisi iştahsizlik yaşadim normalda ilk başta olmadi boyle şeyler sonra sağlikocağinda kan değerlerima baktilar 11 duşmuş doktor ilaç yazdi ferro sanol şaşe bence daha kullanmadim gebelik 17+0 olduk bu ilaci kullananlar varmi

Merhaba hepiniz hafta olarak bende çok ileridesiniz bu sebeple sizlere bir sorum olucak Pgt li tüp bebek ile hamileyim Kahverengi lekelenmem başladı cumartesi günü hatta 2 gün önce kıpkırmızı kan geldi
Düşük tehlikesi oluyormuş bu durum, bu durumu yaşayıp sonra düzelen var mı acaba bilgi verebilirmisiniz

Merhaba, hayırlı olsun hamileliğiniz. Benim de 6+1 de bir kanamam oldu çok miktarda olmasa da. Sonrasında da arada kahverengi lekelenmeler oldu. Doktorunuzla iletişim halinde olun ama korkmayın, stres daha kötü. Şimdi kesildi herhalde iki gün önce demişsiniz.

Bugün tam 6+1im. İlk cumartesi günü kahverengi akıntım oldu o an çok paniklemedim aslında kalçadan iğnem vardı onu vurulmaya gidecektim gitmişken dr muane oldum. Kese duruyordu kanama alanı yok dedi ama bunu düşük tehlikesi sayıyorum yapacak bişey yok zaten gerekli şeyleri kullanıyorsun dedi. Tüp bebek dr yazdım düşük tehlikesi dediler ciddiye almadım gibisinden bana ilaçlarını aksatma bol su iç evet düşük riski ama her kanamada düşük olacak değil, evde ıstırahat et dedi. İste ondan sonra korkmaya basladım ertesı gun az miktarda kahverengi geldi. Sonra 2 gün önce kıpkırmızı kan geldi öle bi iki damla da değil değil baya geldi tamam dedim düştü
Geç saat olduğu için devlet hastanesine acile gittik, gittiğimizde kanamam durmuştu
Gebeliğimin ilk alttan muanesini oldum sanırım alttan baktığı için bebeği ilk görüşüm oldu hatta kalp atışınıda görüyorum dedi
Sonra küçük bir kanama alanı olduğunu söyledi
Ama yapılabilecek bişey yokmuş zaten gerekli şeyleri kullanıyormuşum
Kanaman olursa acile gel dediler
Şimdi iki gündür yatıyorum wc ve yemk yemek dışında kalkmıyorum. Dün hiç kanama lekelenme olmadı
Bugün 2 kere wc gittiğimde çok minik kahve lekelenme oldu
Durum bu..
Daha hiç sevinemedim hamile olduğuma korkuyorum çok kaygılıyım çok

Günaydın kızlar ben de aranıza çok şükür rahatlamış olarak katılıyorum Amniosentez sonucum normal çıktı Kızımızın ismi Ada olacak inşallah Şimdi sırada 22. hafta ayrıntıılı ultrason var Kız olduğu için mi bilmiyorum hareketleri minik minik pıt pıt şeklinde

Çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah harika haber ismini de ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…