Canım o sertlik bende de var. dün doktordaydım karnın büyüyor ve plasenta yukarı çıkıyor normal dedi banaKızlar calıştığım için mi bilmiyorum iki gündür geçmeyen baş ağrım var ve.de miden iki gündür kötü karnimin alt tarafinda da sertlik hissettim acaba kendimi cok mu yordum doktoruma yazdim ama dönmedi sizde de böyle oldu mu karnın alt tarafında sertlik
Benim de ara ara sertlik oluyor Çok yoğun çalışıyorum ama ilgisi yok bence sabahta oluyorKızlar calıştığım için mi bilmiyorum iki gündür geçmeyen baş ağrım var ve.de miden iki gündür kötü karnimin alt tarafinda da sertlik hissettim acaba kendimi cok mu yordum doktoruma yazdim ama dönmedi sizde de böyle oldu mu karnın alt tarafında sertlik
Ne biliim canım tedirgin oldum benimkiler ikiz o yüzden daha riskli gibi geliyor midem düzelir inşallahCanım o sertlik bende de var. dün doktordaydım karnın büyüyor ve plasenta yukarı çıkıyor normal dedi bana
Fazla tuketmemekde fayda var bence gunde 3 taneyi gecme cnmPeki hanımlar parolu bir kaç saat arayla içsem başım geçmiyor bir türlü ,ki bu ilacı hamileler kullanabiliyor bir sınırı yoktur değil mi
Selamlar ben aminosentez yaptirdim 17.haftada zeynep kamil hastanesinde perinatoloji doktoru yapiyoKızlar bilgilerinize dayanarak size sormak istedim bi ablam tüp bebek sürecinde bizim gibi pazartesi transferi var ve gebelik olursa aminosentez yaptıracakmış(bebeğin suyundan alıp inceleme yapılıyormuş genetik rahatsızlıklar için ) bunu şehir hastanesi yapar mı sizce evet tüp bebek bölümleri var ama bunu yaparlar mı yada üniversite araştırma hastaneleri yapar mı bilgiis olan var mı
SafiyeMerhaba, hayırlı uğurlu olsun inşallahismi Safiye mi Safiya mı harf hatası olmasın sonra:)
eklendi
Bana da önce kız dedi bu hafta %90 kız artık dediBana doktor ilk önce kız dedi sonra erkek dedi bakalım
Merhabahepiniz hafta olarak bende çok ileridesiniz bu sebeple sizlere bir sorum olucak Pgt li tüp bebek ile hamileyim Kahverengi lekelenmem başladı cumartesi günü hatta 2 gün önce kıpkırmızı kan geldi
Düşük tehlikesi oluyormuş bu durum, bu durumu yaşayıp sonra düzelen var mı acaba bilgi verebilirmisiniz
Bugün tam 6+1im. İlk cumartesi günü kahverengi akıntım oldu o an çok paniklemedim aslında kalçadan iğnem vardı onu vurulmaya gidecektim gitmişken dr muane oldum. Kese duruyordu kanama alanı yok dedi ama bunu düşük tehlikesi sayıyorum yapacak bişey yok zaten gerekli şeyleri kullanıyorsun dedi. Tüp bebek dr yazdım düşük tehlikesi dediler ciddiye almadım gibisindenMerhaba, hayırlı olsun hamileliğiniz. Benim de 6+1 de bir kanamam oldu çok miktarda olmasa da. Sonrasında da arada kahverengi lekelenmeler oldu. Doktorunuzla iletişim halinde olun ama korkmayın, stres daha kötü. Şimdi kesildi herhalde iki gün önce demişsiniz.
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah harika haberGünaydın kızlar ben de aranıza çok şükür rahatlamış olarak katılıyorum Amniosentez sonucum normal çıktı Kızımızın ismi Ada olacak inşallah Şimdi sırada 22. hafta ayrıntıılı ultrason var Kız olduğu için mi bilmiyorum hareketleri minik minik pıt pıt şeklinde