2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ama sende hepten 6 gece bu dönemde yani 5 geceye indir şunu evet daktircim riskli buluyormus , erken dönemde yolculuk olmazmış kır dizini otur dedi banaaaa

Ben halâ söylüyorum ki manyak mısınız ollluuummmm denize girsenize

Evet ya hatta bebikler ilk doğduklarinda nefeslerini bile tutabiliyorlarmis suyun icinde bende suyu coook sevsin istiyorum denizin icinde konustum biraz onlq
Ohh Lidyacım cok iyi yapmissin yüzmek en sevdigim şeylerden olabilir. Ben de ogluma hamileyken doktorum istedigin kadar yüz deniz olması sartiyla demisti ve cok da yüzdum hatta şu an nasıl o kadar cesaret etmisim o kulacları atmaya diyorum ama gel gelelim benim oglan denizden korkuyor şu an nerde hata yaptım hic bilmiyorum

Kızlaaar, evde yatmaktan bıktım eşime beni dışarı çıkarır mısın dedim soluğu e bebekte aldık beni özellikle kıyafetler bölümüne sokmadı tabii cinsiyeti bekle diye diye araba kısmında biraz aşk yaşayıp geldim. 1 ay sonra alsam erken mi olur yaa ne diyorsunuz

Ask olsn nie cıktm kuzum dısarı dinlensudn daha bnce erkn daha 6 aylık olmadn almyı dğşünmüyorm ben

Kzuum birkaç gün daha dinlenseydin keşke dikkat et bence daha çok erken çok sabırsız olan arkadaşlar için en azından cinsiyet belli olsun öyle alın ben kısmet olursa 6-7 aydan sonra düşünüyorum ama her gün sitelere bakıyorum

Kızlar iki sorum var ilki ilaçları 12. Haftaya kadar devam demişti tüp bebek merkezi şimdi 11+ lardayım kesmiş olmam mı gerekiyor 12 de mi keseceğim. Bir de 3 günde bir proluton iğne vuruluyorum son iki kaldı biri pzrt diğeri perşembe perşembe olanı bir gün önce vurulsam sorun olur mu acaba perşembe sağlık merkezi olmayan bir yerde olacağım da

Anaaaaa ters etki mi etti acceeba ya cocugum korrkma bak annen seni denize anne karnındayken alıştırmis daha nasil korkarsın

Canısı ben beşik araba gibi büyük şeyleri alıp aradan çıkarmayı düşünüyorum yeter ki kendimi iyi hissedeyim üst üste her şeyi alırsam maddi açıdan zorlamış olucam bu sebeple ben ya Allah deyip almaya başlarım

Ask olsn nie cıktm kuzum dısarı dinlensudn daha bnce erkn daha 6 aylık olmadn almyı dğşünmüyorm ben

kızlar yatmak o kadar bana aykırı bir şey ki inanın çok yatınca ben daha hasta oluyorum. arabayla gittik 15 dk ayakta durdum sonra oturdum öyle baktım yormadım kendimi inşallah rabbime emanet olsun ama motive oldum en azından evde çok bunalıyorum

bende öyle yapıcam kuzum aynı fikirdeyim büyükler baştan alınsın sonrası zaten cinsiyetle daha da netleşiyor. arabanın zaten cinsiyeti olmuyor ben siyahçı olduğum için rengim belli

canım sana bir takvim vermediler mi? 7 gün 2şer tane diğer hafta 1e düşür falan zaten o şekilde 12. haftaya denk geliyor bende mesela 11 e giriyorum sadece lutinus kaldı estrofemim bugün bitti yine bence ara sor bende karıştırıp tekrar sormuştum hatta mesajla hemşire hattına yazarsan yazılı olmuş olur elinde. iğne içinde benim doktorum 3 günde bir olmasına dikkat et demişti ama proluton zaten takviye bir iğne çok sorun olacağını sanmam

İyi yapmisin canım kucuk kisa hava almalar iyi gelmistir sana ben pek besik araba almayi dusunmuyorum aile buyukleri yaparlar genelde bizde, belki cogu kisiye hediye gelir arkadaslardan o yüzden cok erken alma taraftari degilim ben

Bütün ilaçlara ignelere olduğu gibi devam eden bir ben varim sanirim gerci 10. Haftaya yeni girdim haftaya artik azaltmaya baslicaz galiba
Bu arada ben yatmaya bayilirim benm yillardir calisiyorum ama ruhum tembel yani şuan aşırı mutluyum
Eşyaları alma işini ise daha bugun konuştuk eşim diyor aliriz simdi bir sey olursa bebege cok üzülürüz diyor ama bir sonraki ay belki yavas yavas alabiliriz bizde

İyi yapmisin canım kucuk kisa hava almalar iyi gelmistir sana ben pek besik araba almayi dusunmuyorum aile buyukleri yaparlar genelde bizde, belki cogu kisiye hediye gelir arkadaslardan o yüzden cok erken alma taraftari degilim ben
Ya evet bide o kisim var mesela ana kucağını arkadasiim hesiye alacakmis gitti önemli seylerden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…