suyun içinde o boğumlarını çırpınışlarını düşününce içim bi tuhaf oluyorEvet ya hatta bebikler ilk doğduklarinda nefeslerini bile tutabiliyorlarmis suyun icindebende suyu coook sevsin istiyorum denizin icinde konustum biraz onlq
Anaaam kız yok yok deniz falan pismiş hic asermelik degilmisÖfff deniz aşerdim
Yaa neden iptal ediyorsunuz gitsenize belki daha iyi gelirAhahaha sorma bu sene bizde bi romantizm yapip balayi otelimizi ayarlamistik 10 yil sonra yeniden dedik ama tüp bebeğin bu sefer tutacagina hic ihtimal vermemistik aman al gitsin ya zaten tutmuyor demistimsimdi iptal edicez artik seneye nasip olursa bebisimizle gideriz Allah'ın izniyle
Hayalii bilee harikasuyun içinde o boğumlarını çırpınışlarını düşününce içim bi tuhaf oluyor
Ay biz mi tuhafız anlamadımAnaaam kız yok yok deniz falan pismiş hic asermelik degilmis
Yaa neden iptal ediyorsunuz gitsenize belki daha iyi gelir
Hayalii bilee harika
Yaaa cok seker amaaaasuyun içinde o boğumlarını çırpınışlarını düşününce içim bi tuhaf oluyor
Doktorum o kadar uzun yola izin vermiyor burdan 15 saati bulur molalar dahil, ayrica havuz deniz enfeksiyon kaparsin hic gerek yok diyorAnaaam kız yok yok deniz falan pismiş hic asermelik degilmis
Yaa neden iptal ediyorsunuz gitsenize belki daha iyi gelir
Hayalii bilee harika
Merhaba canm sagol maşallah size sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabb'imMerhabalar hanımlar…
Bende buradaki bazı arkadaşlar ile beraber tüp bebek sürecine geçmiştim. Transfer gruplarından hatırlıyorum…
2.transferim de negatif olduktan sonra normal yoldan hamile kaldım. Şimdi 14. Haftadayım… Ocak doğum görünüyor…
Hepinize selam vermek istedim..
Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin…
Tüp bebek annesi olmak bence en kutsalı sizi canı gönülden tebrik ediyorum
Merhabaaa, senin adına o kadar sevindimkiMerhabalar hanımlar…
Bende buradaki bazı arkadaşlar ile beraber tüp bebek sürecine geçmiştim. Transfer gruplarından hatırlıyorum…
2.transferim de negatif olduktan sonra normal yoldan hamile kaldım. Şimdi 14. Haftadayım… Ocak doğum görünüyor…
Ya ne kadar tatlisinMerhabalar hanımlar…
Kız iptal etmeyin seneye daha pahalı olur masrafınız çok olur gidemezsiniz hem dinlenmiş olursun iyi gelmez mi hiç deniz havasıAhahaha sorma bu sene bizde bi romantizm yapip balayi otelimizi ayarlamistik 10 yil sonra yeniden dedik ama tüp bebeğin bu sefer tutacagina hic ihtimal vermemistik aman al gitsin ya zaten tutmuyor demistimsimdi iptal edicez artik seneye nasip olursa bebisimizle gideriz Allah'ın izniyle
Maşallah maşallah senin adına çok sevindim ne güzel Rabbim yormadan nasip etmiş bu defa çok şükürMerhabalar hanımlar…
4-5 aylık bebeler için yüzme kursları car nasıl bıcır bıcır yüzüyorlar. Ben de kısmet olursa yollamak isterim çokAhahaha bence sasirmamistir onlar su içinde olduklari icin devamli yüzüyorlar hatta insanlar dogustan bu yetenegee sahipmis sonradan doğduktan sonra unutuyormusuz bir belgeselde izlemistim galiba
Aaaaa ozaman tabi hic gerek yok riske strese seneye bebisle güzel bir tatil yapin umarimYaaa cok seker amaaaa
Doktorum o kadar uzun yola izin vermiyor burdan 15 saati bulur molalar dahil, ayrica havuz deniz enfeksiyon kaparsin hic gerek yok diyor
Sevgili doctor izin vermiyorrrrKız iptal etmeyin seneye daha pahalı olur masrafınız çok olur gidemezsiniz hem dinlenmiş olursun iyi gelmez mi hiç deniz havası
Merhabalar , saglikla bebisinize kavuşun insallah ne güzel sizi daha fazla ugrastirmaran yormadan gelmek istemis kendisi sizeMerhabalar hanımlar…
Evet ama benim icim tuhaf oluyor ters tepetaklak atiyorlar cocuklari , gerci onlar cok mutlu oluyorlar suyun icinde4-5 aylık bebeler için yüzme kursları car nasıl bıcır bıcır yüzüyorlar. Ben de kısmet olursa yollamak isterim çok
Heee o zaman tamam daktırcım dediyse olay bitmiştir şimdiden seneye rezervasyon yapmak lazım sen balayı otelim deyince ben de baktım balayı otelimizin fiyatına Eylül için 6 gecelik 18.000₺ küsür ve %30 indirimli haliSevgili doctor izin vermiyorrrr
Babam yani kayinpederim bebisi öğrenince kızım balayı bitti artik demisti o geldi aklimaHeee o zaman tamam daktırcım dediyse olay bitmiştir şimdiden seneye rezervasyon yapmak lazım sen balayı otelim deyince ben de baktım balayı otelimizin fiyatına Eylül için 6 gecelik 18.000₺ küsür ve %30 indirimli haliaşırı artmış aşırı şimdiden gelecek senenin planını yapmaya başladık
Biz de aynen bas bas paraları leylaaaayaaa diyerekten rezervasyon yapmamıştık iyi ki de yapmamışızBabam yani kayinpederim bebisi öğrenince kızım balayı bitti artik demisti o geldi aklimabiz normalde erken rezervasyon yapardik hep bu sene paralari cocuga gomcez diye tatil plani hic yapmadik yazliga biz karaca pansiyon diyoz bu sene dedik Karaca pansiyondayiz
Küçükken tatile gittigmizde yazliklarinda öğlen vakti oturan insanlari gördüğümde ya manyaklar mi yazliklari var denize gitmiyorlar derdim meğer devamlı kalinca gidilmiyormus denizeBiz de aynen bas bas paraları leylaaaayaaa diyerekten rezervasyon yapmamıştık iyi ki de yapmamışızseninki sıfır dahil 3 ay sadece konaklamalı kendin pişir kendin ye tatili olmuş