2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Grubun kötü örneği olaraktan ben bazen ikiye bazen bire düşürüyordum ama bi ara çok tahriş etmiştim canım yanıyordu ondan
Sen saatini 3 e böl evde olacak şekilde ayarlamanı yap yada farketmez dışarıda lavabolarda da yapabilirsin ellerini hijyenik tutup Allah’ın izniyle bişey olmaz iyi gezmeler tatlım

Teşekkür ederim ..hepimiz inşallah Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşuruz ..bu arada çok geçmiş olsun ,bundan sonrası kolaylıkla sağlıkla devam etsin
çook teşekkür ederim kötülükler aksilikler hepimizden uzak olsun kavuşalım bebeklerimize bol bol teyze olalım inşallah

Ne güzel diger gruptan beri aslında bizleymissiniz cok kafa sisirmemisizdie umarım
Evet transfer günümden beri takip ediyorum ama bir türlü giriş yapamadım kısmet şimdiyeymiş..olur mu çok faydalı oldu benim için ,benzer şeyler yaşıyoruz ,yaşadığım bir çok şeyin normal olup olmadığını paylaşımlarınızdan öğrendim

İnşallah iyisindir şimdi canısı bitti mi risk gerçi bizimki hiç bitmez ama azaldı mı diye sorayım çok geçmiş olsun
Daha iyiyim çok şükür ,teşekkür ederim..evet risk hiç bitmiyor aslında ..ben haşimato tiroidi hastasıyım ve antikorlarım çok yüksek ,bundan dolayı diğer ilaçların yanında ıntralipid serum tedavisi de görüyorum ,pozitifi görünce o yüzden hemen sevinemedim hep tedirgindim ,daha önceki doğal gebeliklerim bu haftalarda kalp atımının durması ile sonlandı ..

Yaaa ah canım benim inşallah böyle şeyler yaşamadan hamileliğinin güzelliklerini yaşayarak doğumunu yaparsın Rabbim korusun inşallah

Yaaa ah canım benim inşallah böyle şeyler yaşamadan hamileliğinin güzelliklerini yaşayarak doğumunu yaparsın Rabbim korusun inşallah
Güzel dileklerin için teşekkür ederim,inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ,sağlıkla kavuşuruz miniklerimize ..

Biz bebisle denize geldik biraz yüzdürdum onu iki haftadir yaptığımız en hareketli organizasyon oldu yürüyüş bile yapmadığımdan bebis neye uğradığını sasirdi bence

Biz bebisle denize geldik biraz yüzdürdum onu iki haftadir yaptığımız en hareketli organizasyon oldu yürüyüş bile yapmadığımdan bebis neye uğradığını sasirdi bence
Ahahaha bence sasirmamistir onlar su içinde olduklari icin devamli yüzüyorlar hatta insanlar dogustan bu yetenegee sahipmis sonradan doğduktan sonra unutuyormusuz bir belgeselde izlemistim galiba

Ahahaha bence sasirmamistir onlar su içinde olduklari icin devamli yüzüyorlar hatta insanlar dogustan bu yetenegee sahipmis sonradan doğduktan sonra unutuyormusuz bir belgeselde izlemistim galiba
Evet ya hatta bebikler ilk doğduklarinda nefeslerini bile tutabiliyorlarmis suyun icinde bende suyu coook sevsin istiyorum denizin icinde konustum biraz onlq

Evet ya hatta bebikler ilk doğduklarinda nefeslerini bile tutabiliyorlarmis suyun icinde bende suyu coook sevsin istiyorum denizin icinde konustum biraz onlq
Harika valla bende babasi gibi sevsin istiyorum anasi gibi tirsak olmasın kiyidan kiyidan yuzmesin

Ohh iyi yapmışsın annesi maşallah size dikkat edin

Tahminim 6-7 gibi evde oluruz aslında. Bakayım belki eve dönüş yolunda 5gibi falan arabada arka koltukta hallederim.
Yani iltihap geçti mi bilmiyorum öyle yanma falan bişey hissetmiyordum zaten. İlacı düzenli kullanıyorum Ağustos 8de işte ikinci ultrasonum var belki onda tekrar bi idrar örneği alıp test yaparlar o zamana ilacım da bitmiş oluyor.

Merhaba , beni de ekler misiniz ? Yaşım 39 ,tek embriyo ,tahmini doğum tarihi 6 Mart ..
Transfer 16 Haziran ,önceki grubu sürekli takip ediyordum ,çok riskli ilerlediğim için bugüne kadar cesaret edemedim sanırım
Çok geçmiş olsun canm bundan sonrası sağlıkla keyifle geçsin inşallah

Harika valla bende babasi gibi sevsin istiyorum anasi gibi tirsak olmasın kiyidan kiyidan yuzmesin
Bizde ana da baba da balık gibi masallah babasınin hatta denizle ilgili harika bebeklik anıları var kendini bulduğu denize atarmis yürek yemis
İlk baktigim bebe eşyası bebek küvetleri oldu insallah hepsi sevsin suyu
Ohh iyi yapmışsın annesi maşallah size dikkat edin
Bikiniler anında değişti simdi biraz d vitamini

Ohh mis valla canm doğduktan sonra biraz toparlar yüzmeyi unutmadan yaz gelir bol bol denize girdir eğit alışır inşallah

Bunu ben de yapıyorum İstediğim şeylerden biri de bu yüzmeyi çok iyi öğrensin bunun için her şeyimi verebilirim yani öğrense iyi olur

Öfff deniz aşerdim

Öfff deniz aşerdim
Ahahaha sorma bu sene bizde bi romantizm yapip balayi otelimizi ayarlamistik 10 yil sonra yeniden dedik ama tüp bebeğin bu sefer tutacagina hic ihtimal vermemistik aman al gitsin ya zaten tutmuyor demistim simdi iptal edicez artik seneye nasip olursa bebisimizle gideriz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…