Teşekkür ederim ..hepimiz inşallah Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşuruz ..bu arada çok geçmiş olsun ,bundan sonrası kolaylıkla sağlıkla devam etsineklendihoşgeldin aramıza inşallah sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim
Grubun kötü örneği olaraktan ben bazen ikiye bazen bire düşürüyordumKızlar sorum var. Ben fitili günde 3 kez kullanıyorum şu ana kadar hep kendimi öğleden sonra (3-4 gibi) evde olucak şekilde ayarladım ve fitilden sonra en az yarım saat hep yatıyordum. Fakat ilk defa yarın ufak günü birlik bi geziye çıkıcaz öğleden sonraki fitili muhtemelen bi cafe restoranda salmam gerekecek. Sıkıntı olur mu sizce? Dikkat etmem gereken bişey var mı?
çook teşekkür ederim kötülükler aksilikler hepimizden uzak olsun kavuşalım bebeklerimize bol bol teyze olalım inşallahTeşekkür ederim ..hepimiz inşallah Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşuruz ..bu arada çok geçmiş olsun ,bundan sonrası kolaylıkla sağlıkla devam etsin
Evet transfer günümden beri takip ediyorum ama bir türlü giriş yapamadım kısmet şimdiyeymiş..olur mu çok faydalı oldu benim için ,benzer şeyler yaşıyoruz ,yaşadığım bir çok şeyin normal olup olmadığını paylaşımlarınızdan öğrendimNe güzel diger gruptan beri aslında bizleymissiniz cok kafa sisirmemisizdie umarım
Daha iyiyim çok şükür ,teşekkür ederim..evet risk hiç bitmiyor aslında ..ben haşimato tiroidi hastasıyım ve antikorlarım çok yüksek ,bundan dolayı diğer ilaçların yanında ıntralipid serum tedavisi de görüyorum ,pozitifi görünce o yüzden hemen sevinemedim hep tedirgindim ,daha önceki doğal gebeliklerim bu haftalarda kalp atımının durması ile sonlandı ..İnşallah iyisindir şimdi canısı bitti mi risk gerçi bizimki hiç bitmez ama azaldı mı diye sorayım çok geçmiş olsun
Yaaa ah canım benim inşallah böyle şeyler yaşamadan hamileliğinin güzelliklerini yaşayarak doğumunu yaparsın Rabbim korusun inşallahDaha iyiyim çok şükür ,teşekkür ederim..evet risk hiç bitmiyor aslında ..ben haşimato tiroidi hastasıyım ve antikorlarım çok yüksek ,bundan dolayı diğer ilaçların yanında ıntralipid serum tedavisi de görüyorum ,pozitifi görünce o yüzden hemen sevinemedim hep tedirgindim ,daha önceki doğal gebeliklerim bu haftalarda kalp atımının durması ile sonlandı ..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim,inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ,sağlıkla kavuşuruz miniklerimize ..Yaaa ah canım benim inşallah böyle şeyler yaşamadan hamileliğinin güzelliklerini yaşayarak doğumunu yaparsın Rabbim korusun inşallah
Ahahaha bence sasirmamistir onlar su içinde olduklari icin devamli yüzüyorlar hatta insanlar dogustan bu yetenegee sahipmis sonradan doğduktan sonra unutuyormusuz bir belgeselde izlemistim galibaBiz bebisle denize geldik biraz yüzdürdum onu iki haftadir yaptığımız en hareketli organizasyon oldu yürüyüş bile yapmadığımdan bebis neye uğradığını sasirdi bence
Evet ya hatta bebikler ilk doğduklarinda nefeslerini bile tutabiliyorlarmis suyun icindeAhahaha bence sasirmamistir onlar su içinde olduklari icin devamli yüzüyorlar hatta insanlar dogustan bu yetenegee sahipmis sonradan doğduktan sonra unutuyormusuz bir belgeselde izlemistim galiba
Harika vallaEvet ya hatta bebikler ilk doğduklarinda nefeslerini bile tutabiliyorlarmis suyun icindebende suyu coook sevsin istiyorum denizin icinde konustum biraz onlq
Ohh iyi yapmışsın annesi maşallah size dikkat edinBiz bebisle denize geldik biraz yüzdürdum onu iki haftadir yaptığımız en hareketli organizasyon oldu yürüyüş bile yapmadığımdan bebis neye uğradığını sasirdi bence
Tahminim 6-7 gibi evde oluruz aslında. Bakayım belki eve dönüş yolunda 5gibi falan arabada arka koltukta hallederim.Akıntı konusunu bir çok arkadaşımdan duydum ama size sorayım dedim kuzum malum bizimki normalin dışında. Zaten çok endişe edilecek değil ama merak ettim sizlerde durum ne diye. Antibiyotik yapıyor evet biliyorum geçti mi iltihap ne durumdasın?
Bence de hijyen ama eğer çok gecikmeyeceksen bence ilaç saatini biraz öteleyerek evde yapman daha iyi olur dışarıda hiç konforlu olmuyor ayakta atıyorsun otur kalk rahatsız etmişti beni ötele bence
Çok geçmiş olsun canm bundan sonrası sağlıkla keyifle geçsin inşallahMerhaba , beni de ekler misiniz ? Yaşım 39 ,tek embriyo ,tahmini doğum tarihi 6 Mart ..
Transfer 16 Haziran ,önceki grubu sürekli takip ediyordum ,çok riskli ilerlediğim için bugüne kadar cesaret edemedim sanırım
Çok teşekkür ederim ..inşallah canımÇok geçmiş olsun canm bundan sonrası sağlıkla keyifle geçsin inşallah
Bizde ana da baba da balık gibi masallahHarika vallabende babasi gibi sevsin istiyorum anasi gibi tirsak olmasın kiyidan kiyidan yuzmesin
Ohh iyi yapmışsın annesi maşallah size dikkat edin
Ohh mis valla canm doğduktan sonra biraz toparlar yüzmeyi unutmadan yaz gelir bol bol denize girdir eğit alışır inşallahBizde ana da baba da balık gibi masallahbabasınin hatta denizle ilgili harika bebeklik anıları var kendini bulduğu denize atarmis yürek yemis
İlk baktigim bebe eşyası bebek küvetleri olduinsallah hepsi sevsin suyu
Bikiniler anında değişti simdi biraz d vitamini
Bunu ben de yapıyorumHarika vallabende babasi gibi sevsin istiyorum anasi gibi tirsak olmasın kiyidan kiyidan yuzmesin
Öfff deniz aşerdimBizde ana da baba da balık gibi masallahbabasınin hatta denizle ilgili harika bebeklik anıları var kendini bulduğu denize atarmis yürek yemis
İlk baktigim bebe eşyası bebek küvetleri olduinsallah hepsi sevsin suyu
Bikiniler anında değişti simdi biraz d vitamini
Ahahaha sorma bu sene bizde bi romantizm yapip balayi otelimizi ayarlamistik 10 yil sonra yeniden dedik ama tüp bebeğin bu sefer tutacagina hic ihtimal vermemistik aman al gitsin ya zaten tutmuyor demistimÖfff deniz aşerdim