Amin kuzucum aminMerhaba kizlar bayadir giremedim malum küçük cicuk olunca ,bir de taziyeler misafirler derken hepsini okuyamadim. Unarim sizler de bebisler de iyidir. Bugun 13+4 olduk ,cinsiyetimizi de öğrendik, erkekmis rabbim insallahn sag salim kucağımiz almayi nasip eder
Doğru ya☺ bende yağda yiyorum. Haslanmisindan tiksindim ama iyice pişirmeye dikkat ediyorum. Hamilelik bambaşka bi dönem bi dene belki seversinKuzum az pişmiş yumurta yasak ya hamilelikte . Bakterilerilerin hepsinin ölmesi gerekiyormuş
Yiyorum ama yemesem daha iyi olur gibi geliyorDoğru ya☺ bende yağda yiyorum. Haslanmisindan tiksindim ama iyice pişirmeye dikkat ediyorum. Hamilelik bambaşka bi dönem bi dene belki seversinsevdiğimiz şeylerden tiksindiysek sevmediklerimiz güzel gelir belki :)benim bir arkadaşım kırmızı et yiyemezdi hic. Hamile kalınca yemeye başladı
evet çok zor oluyor malesefBenimde evden çıkıcak halim yok. Ebeveyn kitaplarına sardım :) su an ilgimi çok çektiği için sıkılmadım henüz.
Eylül gibi çalışmaya başlayacağım hatta nasil olacak diyorum. Umarim düzelirim yoksa bu halsizlikle baya zorlayacak beni.
Gündüz sıcağı bir de evin güneş alıyorsa benimki gibi. Yazı bende evde sevemiyorumevet çok zor oluyor malesef
halsizlikten daha çok kafa dolu oluyor o da çok zorluyor. tam odaklanamıyorum başka şeyler düşünmekten. yaz günlerini de hiç sevmem bitmek bilmiyor. akşamlarını severim ama
canım evde olunca da insana halsizlik geliyor o yüzden çalışmaya başladığında daha iyi olacağını düşünüyorum ister istemez hareket ediyorsunGündüz sıcağı bir de evin güneş alıyorsa benimki gibi. Yazı bende evde sevemiyorumdenizde olacaktik ki..
Bu sene tatile gitmeye cesaret edemedim erken ödeme ile almıştık bir arkadaşıma devrettim.
Ben sanki hep halsiz olacakmışım gibi geliyorUmarim hepimiz şuracığa çok tatlı geçiyor günlerimiz diye yazabiliriz☺
Hayırlısı olsun hoşgeldi küçük adamMerhaba kizlar bayadir giremedim malum küçük cicuk olunca ,bir de taziyeler misafirler derken hepsini okuyamadim. Unarim sizler de bebisler de iyidir. Bugun 13+4 olduk ,cinsiyetimizi de öğrendik, erkekmis rabbim insallahn sag salim kucağımiz almayi nasip eder
Ahh kuzm halin olmadktn sonra denz benm ayağımın dibinde ayağımı sokmaya korkuyom sağlıcakla kavuşalım bebelerimize yeriz içeride denizimizede gideriz inşGündüz sıcağı bir de evin güneş alıyorsa benimki gibi. Yazı bende evde sevemiyorumdenizde olacaktik ki..
Bu sene tatile gitmeye cesaret edemedim erken ödeme ile almıştık bir arkadaşıma devrettim.
Ben sanki hep halsiz olacakmışım gibi geliyorUmarim hepimiz şuracığa çok tatlı geçiyor günlerimiz diye yazabiliriz☺
Geçmiş olsun canım doktorlar öyle diyorsa sen de çok canını sıkmamaya çalış. Ciddi bir şey olsa derler zaten.Kizlar benim karaciger enzimlerim biraz yukselmis gecenlerde gece acillik olmustum o zaman ogrendik bugun dahiliyeye gittim degerler dusuyor 2 hafta sonra tekrar gidecem. Cok evhamlandim gebelik kolestazi diye bisey var ya beni gerdi dusuncesi ama acildeki doktor da. Dahiliyedeki de onemsenecek kadar yuksek degil dedi moraller biraz bozuk
Canım çok ilaç kullanıyosan ondan olur, benimde biraz yüksek çıkmıştı 60 mı ne dr ilaçlardan dedi progestan fitil iğne, kan sulandırıcı folik kabızlık ilacı mide bulantıdı derken ınları bırakınca düşer dedi endişelenecek hiç bir durum yok dedi tekrar bakacaz ilerde kan verinceKizlar benim karaciger enzimlerim biraz yukselmis gecenlerde gece acillik olmustum o zaman ogrendik bugun dahiliyeye gittim degerler dusuyor 2 hafta sonra tekrar gidecem. Cok evhamlandim gebelik kolestazi diye bisey var ya beni gerdi dusuncesi ama acildeki doktor da. Dahiliyedeki de onemsenecek kadar yuksek degil dedi moraller biraz bozuk
Endise edilecek yukseklikelr degil bunlar agri kesici bile yukseltir bu enzimleri dedi her ihtimale karsi 2 hafta sonra tekrar bakalim icin rahat etsin duser zaten dedi ilk sonuca gore dusmus cunkuGeçmiş olsun canım doktorlar öyle diyorsa sen de çok canını sıkmamaya çalış. Ciddi bir şey olsa derler zaten.
Aynen canim bende onu dusundum demir ilaci multivitamin kalsiyum magnezyum cinko dvit karisik hap ekstra dvit damla bi de troit ilacim var onlardan onceki sonuclarda bisey yoktu ne olduysa 12. Hafta bitti diger ilaclara basladimo zaman oldu kestim zaten o gunden beri sadece troit ilacimi aliyorum cok icmem gerekirse her gun birini icecemCanım çok ilaç kullanıyosan ondan olur, benimde biraz yüksek çıkmıştı 60 mı ne dr ilaçlardan dedi progestan fitil iğne, kan sulandırıcı folik kabızlık ilacı mide bulantıdı derken ınları bırakınca düşer dedi endişelenecek hiç bir durum yok dedi tekrar bakacaz ilerde kan verince
Aynen canım benimde zaten çopu bitmişti şimdi sadece vitamin ve mapnezyum içiyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeişler, kan sulandırırcıyıda kesti dr bi o korkutuyor beni genelde doğuma kadar kullanmışlar, brn ilk çocuğumda kullanmadım şimdide plt yüksek die tedbir amaçlı verdi 12. Haftada kestiklkEndise edilecek yukseklikelr degil bunlar agri kesici bile yukseltir bu enzimleri dedi her ihtimale karsi 2 hafta sonra tekrar bakalim icin rahat etsin duser zaten dedi ilk sonuca gore dusmus cunku
Aynen canim bende onu dusundum demir ilaci multivitamin kalsiyum magnezyum cinko dvit karisik hap ekstra dvit damla bi de troit ilacim var onlardan onceki sonuclarda bisey yoktu ne olduysa 12. Hafta bitti diger ilaclara basladimo zaman oldu kestim zaten o gunden beri sadece troit ilacimi aliyorum cok icmem gerekirse her gun birini icecem
Saglikla kolaylikla hayirli bi sekilde şu sureci atlatip bebelere kavussaydik valla insanin ici icini yiyo analik boyle bisey demek kiAynen canım benimde zaten çopu bitmişti şimdi sadece vitamin ve mapnezyum içiyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeişler, kan sulandırırcıyıda kesti dr bi o korkutuyor beni genelde doğuma kadar kullanmışlar, brn ilk çocuğumda kullanmadım şimdide plt yüksek die tedbir amaçlı verdi 12. Haftada kestiklk
Teşekkür ederim, evet doktora sormadan kendi söyledi, muhakkak belli olurAy tebrik ederim. 13+4 te anlaşıldı demek. Bende 13+5 te gidicem inşallah belli olur cinsiyeti
Merhaba, bilgilerimi vermistim halbuki ama gozden kaçmış demekMerhaba canim. Hayirli olsun oglusunuz. Listeye erkek yazacaktım baktim.hic eklenmemissiniz
Cok teşekkür ederimHayırlısı olsun hoşgeldi küçük adam
Ben de ikili taramayi yaptim gecen hafta 10 gunde cikar dedi, ama üçlüye gerek yok dedi doktorum bunda bi risk görünmüyor diyeKızlar dün doktor bana yanls duymadıysam 2 hafta sonra gel 3lü tarama yapalım dedi ve 2lininde sonucu 20 güne çıkarmış
seni sevenler senin ve bebeginin iyiligi icin oldugunu anlarlar, sen nasil rahat eddeceksen bence oyle davran ve kimseyi takma.. bende kisin covid oldum 2 ay sonrada baska bir enfeksiyon dan hastanede yattim o yuzden aylardir kimseyle gorusmuyoruz. esim bu bi surec hayirlisiyla atlatalim sonra doya doya gorusuruz diyor, bende hak verip evimde oturmaya devam ediyorum :) bu virusun kimi nasil etkileyecegi belli degil, tedbir bizden taktir Allah tanKızlar siz de benim gibi korana yüzünden çok titiz davranıyor musunuz bu dönemde. Ben ailemden sevdiklerimden hep tepki alıyorum. Onlar fazla abarttigimi düşünüyor. Mesela ne yapıyorum maskesiz toplum içine çıkmıyorum, yabancıların arasına girmiyorum mesela anneme misafir gelir ben gitmem onlarla 2 gün sonra belirti yoksa görüşmeye devam ederim. Annemi opmeyeli 3 ay oldu. Kimseye temas etmiyorum sadece eşim. Kimseye gidip gelmiyorum sadece ailelerle misafirlik yapıyorum. Bayramda bile kimseyle görüşmedim aileler dışında. Bu konuda en çok kardeşim kızıyor sarilamiyorum ablama hep tedirgin diye. Dışardaki market ürünlerini silip kaldırıyorum. Kız napiyim ben Ekim Kasım gibi bı korona oldum hemde ilk transferimde oldum yemin ediyorum ben böyle bir hastalık görmedim . Tüp bebek tutmadığı gibi günlerce uykusuz öksürükle mucade ettim , sanki burnun değil beynim aktı ben böyle bir şey görmedim korkunç günlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?