2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Amin kuzucum amin

Kuzum az pişmiş yumurta yasak ya hamilelikte . Bakterilerilerin hepsinin ölmesi gerekiyormuş
Doğru ya☺ bende yağda yiyorum. Haslanmisindan tiksindim ama iyice pişirmeye dikkat ediyorum. Hamilelik bambaşka bi dönem bi dene belki seversin sevdiğimiz şeylerden tiksindiysek sevmediklerimiz güzel gelir belki :)benim bir arkadaşım kırmızı et yiyemezdi hic. Hamile kalınca yemeye başladı

Yiyorum ama yemesem daha iyi olur gibi geliyor

evet çok zor oluyor malesef
halsizlikten daha çok kafa dolu oluyor o da çok zorluyor. tam odaklanamıyorum başka şeyler düşünmekten. yaz günlerini de hiç sevmem bitmek bilmiyor. akşamlarını severim ama

evet çok zor oluyor malesef
halsizlikten daha çok kafa dolu oluyor o da çok zorluyor. tam odaklanamıyorum başka şeyler düşünmekten. yaz günlerini de hiç sevmem bitmek bilmiyor. akşamlarını severim ama
Gündüz sıcağı bir de evin güneş alıyorsa benimki gibi. Yazı bende evde sevemiyorum denizde olacaktik ki..
Bu sene tatile gitmeye cesaret edemedim erken ödeme ile almıştık bir arkadaşıma devrettim.
Ben sanki hep halsiz olacakmışım gibi geliyor Umarim hepimiz şuracığa çok tatlı geçiyor günlerimiz diye yazabiliriz☺

canım evde olunca da insana halsizlik geliyor o yüzden çalışmaya başladığında daha iyi olacağını düşünüyorum ister istemez hareket ediyorsun

Hayırlısı olsun hoşgeldi küçük adam

Kizlar benim karaciger enzimlerim biraz yukselmis gecenlerde gece acillik olmustum o zaman ogrendik bugun dahiliyeye gittim degerler dusuyor 2 hafta sonra tekrar gidecem. Cok evhamlandim gebelik kolestazi diye bisey var ya beni gerdi dusuncesi ama acildeki doktor da. Dahiliyedeki de onemsenecek kadar yuksek degil dedi moraller biraz bozuk

Ahh kuzm halin olmadktn sonra denz benm ayağımın dibinde ayağımı sokmaya korkuyom sağlıcakla kavuşalım bebelerimize yeriz içeride denizimizede gideriz inş

Kızlar dün doktor bana yanls duymadıysam 2 hafta sonra gel 3lü tarama yapalım dedi ve 2lininde sonucu 20 güne çıkarmış

Geçmiş olsun canım doktorlar öyle diyorsa sen de çok canını sıkmamaya çalış. Ciddi bir şey olsa derler zaten.

Canım çok ilaç kullanıyosan ondan olur, benimde biraz yüksek çıkmıştı 60 mı ne dr ilaçlardan dedi progestan fitil iğne, kan sulandırıcı folik kabızlık ilacı mide bulantıdı derken ınları bırakınca düşer dedi endişelenecek hiç bir durum yok dedi tekrar bakacaz ilerde kan verince

Geçmiş olsun canım doktorlar öyle diyorsa sen de çok canını sıkmamaya çalış. Ciddi bir şey olsa derler zaten.
Endise edilecek yukseklikelr degil bunlar agri kesici bile yukseltir bu enzimleri dedi her ihtimale karsi 2 hafta sonra tekrar bakalim icin rahat etsin duser zaten dedi ilk sonuca gore dusmus cunku
Aynen canim bende onu dusundum demir ilaci multivitamin kalsiyum magnezyum cinko dvit karisik hap ekstra dvit damla bi de troit ilacim var onlardan onceki sonuclarda bisey yoktu ne olduysa 12. Hafta bitti diger ilaclara basladimo zaman oldu kestim zaten o gunden beri sadece troit ilacimi aliyorum cok icmem gerekirse her gun birini icecem

Aynen canım benimde zaten çopu bitmişti şimdi sadece vitamin ve mapnezyum içiyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeişler, kan sulandırırcıyıda kesti dr bi o korkutuyor beni genelde doğuma kadar kullanmışlar, brn ilk çocuğumda kullanmadım şimdide plt yüksek die tedbir amaçlı verdi 12. Haftada kestiklk

Saglikla kolaylikla hayirli bi sekilde şu sureci atlatip bebelere kavussaydik valla insanin ici icini yiyo analik boyle bisey demek ki

Kızlar siz de benim gibi korana yüzünden çok titiz davranıyor musunuz bu dönemde. Ben ailemden sevdiklerimden hep tepki alıyorum. Onlar fazla abarttigimi düşünüyor. Mesela ne yapıyorum maskesiz toplum içine çıkmıyorum, yabancıların arasına girmiyorum mesela anneme misafir gelir ben gitmem onlarla 2 gün sonra belirti yoksa görüşmeye devam ederim. Annemi opmeyeli 3 ay oldu. Kimseye temas etmiyorum sadece eşim. Kimseye gidip gelmiyorum sadece ailelerle misafirlik yapıyorum. Bayramda bile kimseyle görüşmedim aileler dışında. Bu konuda en çok kardeşim kızıyor sarilamiyorum ablama hep tedirgin diye. Dışardaki market ürünlerini silip kaldırıyorum. Kız napiyim ben Ekim Kasım gibi bı korona oldum hemde ilk transferimde oldum yemin ediyorum ben böyle bir hastalık görmedim . Tüp bebek tutmadığı gibi günlerce uykusuz öksürükle mucade ettim , sanki burnun değil beynim aktı ben böyle bir şey görmedim korkunç günlerdi

seni sevenler senin ve bebeginin iyiligi icin oldugunu anlarlar, sen nasil rahat eddeceksen bence oyle davran ve kimseyi takma.. bende kisin covid oldum 2 ay sonrada baska bir enfeksiyon dan hastanede yattim o yuzden aylardir kimseyle gorusmuyoruz. esim bu bi surec hayirlisiyla atlatalim sonra doya doya gorusuruz diyor, bende hak verip evimde oturmaya devam ediyorum :) bu virusun kimi nasil etkileyecegi belli degil, tedbir bizden taktir Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…