2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Maşallah sübhan allah nazar değmesin sağ salim dünyaya gelsin inşallah kuzucuk. Gözünüz aydın

Merhaba canim. Hayirli olsun oglusunuz. Listeye erkek yazacaktım baktim.hic eklenmemissiniz

Mide bulantım hep vardı ama kontrol altına alabiliyordum. 12. Haftadan sonra kusmaya başladım kullanıyorum ilaç şuan yoksa günde 20 kere felan kusuyorum, midemde de bişey yok. Kötü durum.
Benim o durum 5. Haftanınsonlarında başladı 12 den sonra bitti şükür ilacı içmeyi unuttuğum gün kusmaktan mahvoluyordum, şükür şimdi iki üç gğndür ilacıda kestim daha iyiyim

Kız daha ne olsun yumurtayı yiyorsan vallahi süpersin demektir. sağlıkla gelsin bebislerimiz
K

Canım ikinci bir doktora daha git ne olur ne olmaz . Ultroson makinası farklı doktor farklı bide o baksin

Inşallah limoncum hepimizinki iki haftadır bulantılarım azaldı yemeye basladim her gün mutlaka atlamamaya çalışıyorum.
Ay sana maşallah benim hiç içimden yumurta yemek gelmiyor. Çünkü ben yumurtalı yağda sarısı az pişmiş severim yada kayısı kıvamında severim bu çok pişmiş yumurtaya alışamadım kuzum yasa. Ekmegimi banamiyorum

herkese selam
umarım herkes iyidir
bana günler geçmiyor sıkılıyorum
Benimde evden çıkıcak halim yok. Ebeveyn kitaplarına sardım :) su an ilgimi çok çektiği için sıkılmadım henüz.
Eylül gibi çalışmaya başlayacağım hatta nasil olacak diyorum. Umarim düzelirim yoksa bu halsizlikle baya zorlayacak beni.

Kuzum niye azalmadı halsizligin bu haftalarda artık plesenta var ve bebek kendi kanını üretmeye başladı .

Sevdiğin gibi de mi canin çekmiyor kuzum öyle yemeye çalışsan?
Bazı çok sevdiğim şeylerden bende tiksindim maalesef hamilelik öncesi tam bir sebze meyve aşığı bir insandım. Hatta ilk hamilelik için kan değerlerime bakılınca ( o zaman 40 kiloydum) doktor, zayıfsın ama değerlerin harika demisti.
Çünkü en sevdiğim seyler sebze ve meyvelerdi
Şimdi iki tane sebze iki tane meyve çeşidi dışında en sevdiğim sebzelerden bile tiksindim

Kuzum az pişmiş yumurta yasak ya hamilelikte . Bakterilerilerin hepsinin ölmesi gerekiyormuş

38 kiloyum sadece canim ve hazimsizligim mide gazım oluyor genellikle. Oyle olunca midem hep dolu dolu hissettiriyor, yiyemiyorum. Galiba bu yüzden.
Ay anladım canım evet . Vitamin başlamıştır ama doktorun . Balık yağı vitamin kan hapı felan. Onlar seni biraz canlandirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…