2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kızlar
Hasta olanlara geçmiş olsun, dikkat edin kendinize
Bu arada pazartesi kan vermiştim, dün aile hekimine gösterdim sonuçları. Kan değerlerim düşmeye başlamış, kan ilacı yazayım dedi, sabahları aç karnına içersin. Ben sabah aç karnına bi ilaç alıyorum dedim, gösterdim. Bu zaten dedi. Meğer demir ilacını veriyorlarmış kan için. Ben iki haftadır kullandığım halde düşük çıkması tuhaf geldi. İki hafta sonra tekrar kan vermeyi düşünüyorum kızlar, inşallah düzelir. Bir de hafif enfeksiyon görünüyor dedi. Belirgin bir şikayetin yoksa çok önemli değil ama kendi doktorun daha iyi bilir tabii ki dedi. Bende durumlar böyle
Doktor muayeneme son 12 gün

Tebrik ederim şimdidenn bu hafta ben de nifty yaptıracağım merakla bekliyorumm nereye yaptırdınız testinizi

Canım sen sonuçta doz aşımı kullanmıyorsun ki tavsiye edilen miktarda kullanacaksın. Zararı olacağını sanmam.
Bu tavsiye ilk 3 ay için değil mi o aklımı karıştırıyor canim. Doktorlar hem 3 ay sonra biraktiriyor hem de multivitamin veriyor ama içeriğinde yine aynı miktarda folik asit var. Doğal yollarla da almış oluyoruz fazla gelir diye endişe ediyorum.

Benim de 1 haftadır her gece ya sağ ya sol bacağıma kramp giriyor 5 10 saniye çok kötü oluyor gerçekten. Ertesi gün de o bacakta kas ağrısı oluyor. Magnezyum kalsiyum takviyesine ihtiyacımız var okuduğum kadarıyla. Doktoruma da soracağım bu hafta

Çok geçmiş olsun. Bol gıda takviyesi öneririm. Eşimle ilaçsız takviyeyle atlattık delta olmuştuk bol sıvı tükettik sürekli bitki çayı ve c vitamini tüketmiştik ama sen bitki çayı kullanmazsın. Kemikli çorbalar yap kendine bol biberli sarımsaklı tarhana çorbası falan. İştah kesintisi olabiliyor kendini zorla beslenmene dikkat et çabucak atlatırsın inşallah

Kızlar günaydınnn Cok güzel değişik bi rüya gördüm 3 dilim kocaman fıstıklı bir baklava geliyordu önüme sipariş etmediğim halde ama bir yiyordum anlatamam hayır yani baklava sevmem suan da da canım cekmiyor ama uyandığımda resmen dudaklarımda şerbet vardı Ya internetten tabirleri güzel ama hamilenin böyle rüya görmesi neye işaret acaba rüya tabir eden arkadaşlar varsa bekliyorum

Tebrik ederim şimdidenn bu hafta ben de nifty yaptıracağım merakla bekliyorumm nereye yaptırdınız testinizi
Yurtdışındayım ben, burda rutin gebelik takibi olarak herkese yapılıyor zaten. O yüzden her zaman gittiğim hastanede işlem yapıldı. Hepimizin güzel sonuçları olsun inşallah

Kızlar merhaba. Benim için ayrılık vakti sanırım o kadar üzgünümki. Bu zamana kadar ara ara kanamalarım dışında herşey yolundaydı. İkili testim de haftayaydı. Dün gece kasıklarım fazla ağrıyınca bu sabah doktora gittim ve ultrasonda bebeğin vücudunun etrafında su topladığı görüldü. Kalp atımı normal ama boyu da bir hafta geri çıktı. Doktor yüzde %70 anomali dedi. O kadar üzgünümki o ultrasondaki görüntü gitmiyor aklımdan. Şimdi genetik test geldik.

Çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah

Cok uzuldum canim ne diyecegimi bilmiyorum inan

Geçmiş olsun . Tek tavsiye çocuklu evde dinlenmek mümkünse biraz dinlenme ve bol c vitamini kemik sulu corbalar ve parol kendiliğinden en az hasarsız haliyle terk etmesini beklemek
Allah razı olsun hepimizden. Cok cok İyi. Ki varsınız

Allah Allah ilk kez duydum böle bi sey. Başka doktora gitmeye de gerek duymadım tabi doktor cok net konuşunca demi canım benim ? Genetik test derken niftyden mi bahsediyorsun

Canım bıraktırma sebebi hem folik asit hem de vitamini aynı anda kullanamayacağın için. İşte o zaman doz aşımı olur. Ama vitamin kullanmazsan da bu sefer vitamin eksiğin olacak öyle düşün. Aşırı iyi beslenmen lazım ki vitaminsiz hamilelik geçiresin. Şahsen ben o kadar dikkat edemeyebilirim beslenmeme. Her gün mesela yumurta yemem bazen canım istemiyor. Ya da her gün ceviz fındık. Çeşit çeşit sebzeler... Zor geliyor yani. Yapabilene saygım sonsuz.

Merak etme folik asit zararlı bir şey değil hatta b12 tedavisi olmuştum ben o zaman takviye olarak yanında folik veriyorlar desteklemesi için b12yi.

Çok üzüldüm canım inşallah önemsiz bir şeydir ya da yanlış görülmüştür bizi de haberdar et gelişmelerden.

Çok üzügünüm

Kuzum inşallah hiçbir sorun yoktur ve sağlıkla kucağına alırsın Rabbime dua et. Ya Hay ya Rahim ya Muhit esmalarini oku ve bol dua et

benim bildiğim folik asit ve b12 gibi vitaminler depolanmıyor ve fazlası idrar yoluyla atılıyor. bu durumda fazlasının nasıl bir zararı oluyor anlamadım açıkçası ama evet ben de o şekilde yazılar okudum. benim folik asitim 2.5mg yani günlük alınması gerekenden baya fazla. 3 aydan sonra içme dedi
doktorum sonrasında vereceği vitaminlerin içinde folik asit olmazsa söylerim sana da

Allah yardımcın olsun inşallah hayırla güzel bir şekilde sonuçlanır

geçmiş olsun canım bu zamanda olanlar hafif geçiriyor gördüğüm kadarıyla sen de o şekilde düşün inşallah hemen atlatır kurtulursunuz ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…