2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İ mom un içinde 400 mg folik asit var ama, kullandığımız folik asit kadar
Valla bilemedim canım onu, bana doktor folic yerine multivit verdi halsizliğim olduğu için. Verirken de içeriğine baktı. Dedi ki hııı tamam bundaki folic ywterliymiş. Bundan sonra folic bırakıp multivit başla dedi.

Mom vital de yok sanırım
Yok maalesef var. Folat dediği folik asit oluyor. Folik asit yapay olarak labaratuarda elde edilen ismi. Folatta doğal yolla olanı. Hatta bu sebeple bende şimdiye kadar folat yazan formullerini kullanmıştım.
Ama artık 3.aydan sonra bırakmak istiyorum.

Okurken gozumde canlandı. Buna duygulanip ağlanır
Ben sifir temas yaşıyorum bir süredir. Esimden bulassa onda birsey yok. Bende ebugun acilde test yaparlar herhalde dedim.ama kimse kovitin adini anmadi. Hatta hastane personeli ne maske ne eldiven rahatlardi yani.
Serum takılıyken esime dedim niye kimse kovitten şüpheleniyor diye. Rahst bir ülkeyiz resmen.

Ya onun da içinde folik var , bana da doktorum 3 aydan sonea onu kullanırsın dedi aynı zamanda folik asiti de bıraktırdı anlamadım bu işten bişe
Bende bu denklemi çözmeye çalışıyorum folik asitsiz multivitamin bulamadım. Doktorlar hem biraktiriyor hem öneriyor.
Çok okumanında zararları var3 aydan sonra kullanmak istemiyorum foliki. Her şeyin fazlası zarar.
Sırf bu yüzden mutlivitamin kullanamayacagim sanirim.
Kendime bir omega 3 bir de d vit sprey alsam yeter kafasındayım. Demire hic yaklaşasım yok kronik gastrtli biri olarak korkuyorum umarim gerek kalmaz.

Canım sen sonuçta doz aşımı kullanmıyorsun ki tavsiye edilen miktarda kullanacaksın. Zararı olacağını sanmam.

Burası da çok rahat. Covid testi için süründü alan hemşire bile maskeyi son dk olesıne taktı. Artık toplum bağışıklığı olsun diye mi bakıyorlar bilmiyorum. Ama keşke bi test alıverselermiş hazır gitmişken

Günaydıns millet
pandeminin basından beridir kaçtık su coronadan. Gelin görün ki, covid söbeledi mi diyim ebeledi mi diyim neyse işte oğlanın dünden beri ateşi çıkıyordu. 40 I bile gördük. Neyse ılık duş, ateş düşürücü, d vit derken; muhtemelen babadan temas kaynaklı covid oldu kuzucum. Doktoruyla iletişim halindeyiz. Daha da iyi olcak inş bebeğim. Gelelim bana, acaba bi mucize mi derken, bugün yıkıldım hafif öksürük, boğaz kaşıntım var. Muhtemelen bende pozitife döndüm bugün. Dua edin de hafif atlatalım. Uyku da tutmadı tabi buralardayım
Daha önce covid geçirmiş olanların tavsiyelerine açığım bu arada

Gunaydin herkese. Canim gecmis olsun insaAllah cabuk toparlarsin covid gecirmedim ama meyve ve c vitaminine dikkat et ihlamur icilebiliyor gebelikte tuketebilirsin terlemeye dikkat et terledikce dus al kiyafet degistir cok etkisi oluyo hastaligi atmakta

Geçmiş olsun . Tek tavsiye çocuklu evde dinlenmek mümkünse biraz dinlenme ve bol c vitamini kemik sulu corbalar ve parol kendiliğinden en az hasarsız haliyle terk etmesini beklemek

Benmde 13ü geçti ama özellikle sabah öğurme diyim mahvediyor prilamda 1 tane kalmstı içtim inş günüm zehir olmaz doktor randevum var bugün alıcm tekrr valla yine onun biraz faydası oluyo cnm

Günaydın canım çok geçmiş olsun. Zaten değmeden geçse şaşardım.

Bol c vit al meyvelerden, kefirini, yoğurdunu eksik etme. Kemik sulu çorbalar içmeye çalış. Bir de 7 saatte bir parol kullanabilirsin. Bebeğe zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…