- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Djdjjd evet şimdi de dorukcum çıkmak istemeyecek dışarıDoğumdan sonra okursun dicem o zaman da sütün kesilir allah korusun agdjah yine şimdi oku besmele ile
Hem zengin oluyorlarmışBende istemiştim oğlak olsun diye de neyse bacım boşver.
Kova erkekleri için dahiler fln deniliyormuşEinstein’dan tut da birçok siyasetçi şubat doğumluymuş diyip teselli bul
Şans iste renkliBende istemiştim oğlak olsun diye de neyse bacım boşver.
Kova erkekleri için dahiler fln deniliyormuşEinstein’dan tut da birçok siyasetçi şubat doğumluymuş diyip teselli bul
Zor beeeee o ışığı görmüyorum bennDüzelicez inşallah bee
Yok ya son haftalarda usg tam ölçemiyor hiç takma derimKızlar kontrolden çıktım şimdi bebeğin durumu iyi fakat kafası çok geri çıktı geçen hafta 1 hafta fark vardı bu hafta 2 olmuş. Dr yapısaldır dedi çatıya girmeye başlamış kafası ölçümde çok doğru vermiyordur dedi hiç kafanı bulandırma dedi ama benim içim içimi yiyor tabii şu angeçen haftaya kadar hep uyumluydu haftasıyla son iki haftadır geri kalmaya başladı kromozom anomalim olduğu için korkuyorum allaha sığındık tabii ama yinede
Babam kova erkeği memur emeklisiHem zengin oluyorlarmış
Bende oğlak istiyordum maviŞans iste renklikardesim kova erkegi ona bakinca içimi açmiyo hiç ama tanidigim 2 kova kizi var onlari begeniyorum
Drum önce bi perinatoloğa görünmek ister misin dedi sonra bi kaç sefer daha ölçtü bpd 35. Haftada hc 36. Haftada ama kanala girmeye başladığı için bpd doğru ölçülmüyor dedi. Sonra baş çevresini 37 ölçtü bi hafta geri hiç aklını bulandırma bir şey yok dedi öyleAy mincir öyle deme kalbim pıt pıt
Çok geçmiş olsun sana da canım
Üzülme kuzu şu vakitten sonra ölçümlerde pek güvenilir olmuyor. Doktorun ne diyor ?takipte mi kalacaksınız?
Deme. Boğa burcu annesi zengin olacağı ihtimalime tutunmuştuBabam kova erkeği memur emeklisibi de azıcık gıcık bi huyu var. Hayırlısı be
Zekiler gercekten ama caliskan hic degiller bence zekasina guveniyo çoguBende oğlak istiyordum mavidüzenli çalişkan oluyorlar tanıdıklarım hep öyle
Kova zekidir ama çalışkan olur mu sanmam
Doktor içinden çattık demediyse dkdkfjfkBende şimdi kontrolden çıktım geçen hafta ölçtüm bu hafta ölçüm yok suyuna bakcam kan akışına bakcam dedi bende dedim hayır kafasını ölçün dedim ben kafama takıyorum dedim gülüyor banaolcturdum kafayı bu sefer haftasında çıktı gülüyorlar bana evde herkesi ölçtüm dedim küçük kafalı yok bizde dedim NST de iyi çıktı yolladı beni evime
Ya babanın gıcık huyu neKova erkeği bana hiç sıcak gelmiyor, babamı doğurmak istemem ama yapacak bir şey yok
Kolay olur iste kiz cikarmasiArkadaşlar eve geldim tüm renklileri yıkadım. Zaten üç takımım var giydiğim, şuan şortla evde oturuyom. Altımda don bile yok. Allah korusun bişey olursa bu kış günü hastaneye şortlu daha da önemlisi donsuz olarak gidicem agsjshahc
Bizede 1500 geldi 30a aldım kombiyi üşüyen evde koşsun dedimGelmis 1733 lira dogalgaz faturasi kıstım gazi daha kış bile gelmedi Sivas a bu ne aq
Babam işte dkdkdk daha ne olsunYa babanın gıcık huyu ne
Bu hafta delleniyom zaten patlcmKız masalah nerdeyse karnında 5 kg bebek taşıyon haa bizi atladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?