- 3 Haziran 2022
- 3.890
- 7.693
- 28
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.141
Ağrı falan da varsa bir doktora gidin istersenizBenim dediğim gibi bir akıntı mı kaygan bir şey yumurta akı gibi,ama şeffaf değil
Ah canım başın sağ olsunBaşınız sağolsun Allah'ım sabırlar versin.ben de yeni 37 hafta da ölü doğum yaptım.her şey normaldi hiç bir sıkıntım yoktu.suan acımız çok taze gözüm yaşlı burada bir teselli mesajlara bakıyorum.benim gibi acılı annelerin acısını paylaşıyorum. Allah'ım herkese sabırlar versin..
Canım Şubat grubu var oraya yazalım seni emojilerin anlamı canım dostum demek baştakiemojilerin anlamları nedir acaba ?
Gittim hem ağrı hem akıntı hem kanama var diye hemorajik kist denildi,antibiyotik kullandım geçmedi. Kanama bir kaç gün kesildi tekrar başladı. Tümör markırları normal çıktı. İlaç vermediler ama bakıyorum başkasında kanama veya sümüksü bir akıntı var mı diye soruyorum göremiyorum kimsede endişeleniyorumAğrı falan da varsa bir doktora gidin isterseniz
Gittim hem ağrı hem akıntı hem kanama var diye hemorajik kist denildi,antibiyotik kullandım geçmedi. Kanama bir kaç gün kesildi tekrar başladı. Tümör markırları normal çıktı. İlaç vermediler ama bakıyorum başkasında kanama veya sümüksü bir akıntı var mı diye soruyorum göremiyorum kimsede endişeleniyor
Her şeyi araştırıyorum hpvden tutun over kanserine filan iyice allak bullak oldumAğrı falan da varsa bir doktora gidin isterseniz
Anladım geçmiş olsun kontrole çağırdı mi peki sizi beni yarın tekrar kontrole çağırdıGittim hem ağrı hem akıntı hem kanama var diye hemorajik kist denildi,antibiyotik kullandım geçmedi. Kanama bir kaç gün kesildi tekrar başladı. Tümör markırları normal çıktı. İlaç vermediler ama bakıyorum başkasında kanama veya sümüksü bir akıntı var mı diye soruyorum göremiyorum kimsede endişeleniyorum
Bana dediler ki regl bitince tekrar bakılır muhtemelen atılır regl ile. Ben şeyi anlamadım çikolata kisti mi hemorajik kist mi nasıl farkı anlıyorlar ikisi de içe kanayan kistAnladım geçmiş olsun kontrole çağırdı mi peki sizi beni yarın tekrar kontrole çağırdı
Çok çok sağol Allah razı olsun.cok taze acım ağlamaktan helak oldum.sütüm gelmesin diye ilaç alıyorum . lohusayim ama Yavrum yok . Rabbim kimselere yaşatmasın.benim kız kardeşim yok burada desteginizle hepiniz kardeşim oldunuz Allah'ım razı olsun.konusalim çok mutlu olurum.Ah canım başın sağ olsunseni o kadar iyi anlıyorumki ben de ölü doğum yaptım. 7 ay geçti üzerinden acı hiç geçmeyecek ama ilk zamanlardaki gibi de kalmayacak. Şuan sana ne söylesek boş biliyorum ama burda yaz çiz oku. Bana özelden de yazabilirsin. İstediğin zaman konuşalım. Buradaki arkadaşlar sayesinde toparladım ben de Allah herkesten razı olsun. Özelden konuştuğumuz da oldu herkes yardımcı oluyor birbirine
İnşallah Rabbim bu acıyı yaşayanlara sabırlar versin.bundan sonraki hayatlarında en güzel mutlulukları yaşatsınAllah sabır versin Allah yerini bir an önce doldurup acını unuttursun inşallah
Amin canım benim.oglumu kokluyorum ağlıyorum ellerini öpüyorum acım hafifliyor. cennet kuşu oldu meleğim Allah'ım ahirette karşılaştırsin yavrumla.Rabbim en hayırlısını biliyor bizim için de en hayırlısı buymuş demek ki.Hem bizim bakabileceğimizden de çok daha emin ellerde, en güzel yerde. Bu dünyanın amacı rabbimin rızasını kazanıp cennete gitmek değil mi onlar önden gittiler bizi bekliyorlarçok şükür bir evladın daha varmış rabbim ona hayırlı uzun ömürler versin
Amin canım inşallah Rabbim sabırdan ayırmasın. Allah'ım en güzel şekilde mükafatlandırır inşallahAllah yardımcınız olsun Rabbım sabırlar versin inşallah en kısa zamanda Rabbim size hayırlı bir şekilde bebek nasip etsin insallah
Aminnn inşallah.cok sağolasın canımAllah sabırlar versin en hayırlı şekilde yerini doldurup tekrar nasip eder inşallah
Allah'ım razı olsun canımAmin inşallah canım dua edicem sana.
Benim de 10 şubat sat beni de yazar mısın canımOluyor tabi yazalım oraya da gel arada barişart mı yani iki taraflı takılıyorum ben de
çok teşekkür ederim :)Canım Şubat grubu var oraya yazalım seni emojilerin anlamı canım dostum demek baştakisonradan kırmızı kart ise regl olmuş diğeri de hamiş emoji zaten sevayd
Ekleyeyim canım bat 10 şubat değil miBenim de 10 şubat sat beni de yazar mısın canım
Benim adete bşr iki gün kala göğüslerim inip ağrısı diniyor srnşnki hala devam ediyorsa inşallah gebeliktir canım test yapmadın mıKızlar benim de adete 1 gün kaldı ama bacak ağrısı adet ağrısı gibi sancılarım başladı :/ göğsümün ucu da su toplamıl gibi şişmiş ve göğsüm bşraz ağrıyor ama henüz bir kanama ya da lahve pembe akıntı yokbirkaç dk önce çok ağrım vardı bıöqk gibi kesildi şimdi , adet olacağım değil mi
Korktum yapamadımBenim adete bşr iki gün kala göğüslerim inip ağrısı diniyor srnşnki hala devam ediyorsa inşallah gebeliktir canım test yapmadın mı