- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.641
Canım eşine takviye uyguladınız mıBende sorun yok eşimde varikosel vardı ama ciddi bir seviye de degildi öncesinden bir düştüğüm vardı benim rahmimde perde vardı alındı 6 7 ay sonra hamile kaldım.. dua edin de keseyi görelim kalp atışı duyalım çok tedirginim hala
Söylemiştin tikabasa yazınca öyle dedim kaçırdım mıDaha gelmedi canım yarın yada sonraki gün gelir
ben de öyle valla haha ama bazen de test yapmaya korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ama adeti beklerken arada hafif kası ağrısı bekliyorum ki en azından biraz belirti olsun umut olsun :))Aklım hep orada oluyor ama uğraşıyorum bir şeylerle yoksa vakit geçmiyor. Gelip gidip testleri inceliyorum hafif bir gölgelik görsem zaten kuruma diyip geçiyorum ama niye inceliyorum bilmiyorumdurduramıyorum kendimi
Evet o nedenle bu forumda buldum kendimi sizler de benim gibisiniz, annem ve ablam fazla dinlemiyorlar beni akışına bırak olur illa ki çok takıyorsun kafana diyorlar bizi anlamıyorlar yani...aynı heyecan hepimizde var emin olabilirsin ne zamandır deniyorsunuz
Yok canım hatta doktor eski verilerine baktı beğenmedi bidaha tahl yapsın dedi adet olursam yapacaktı ama çok şükür olmadım gerek kalmadıCanım eşine takviye uyguladınız mı
Test yaptınız mı peki femeradan önce yani değerleri normalmiydi Ben de kullanacağım dayanak arıyorum kendimeeş durumundan ötürü ertelemem gerek ama ertelemek istemiyorum
aramıza hoşgeldin canım :)) hepimiz aynıyızKızlar ben her çatlamadan sonra 2 haftada çok sabırsızlanıyorum sürekli aklım gidiyor siz nasıl oyalanıyorsunuz benim gibi misiniz ?
Nerdeyse bir haftadır test yapıyorum yok hiç bir şey, testlerimde bitti. Az önce dışarı çıktım eczane evimin yanında, bakışıyoruz resmenben de öyle valla haha ama bazen de test yapmaya korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ama adeti beklerken arada hafif kası ağrısı bekliyorum ki en azından biraz belirti olsun umut olsun :))
sağlık ocağındamı hastande mi yaptırdınKızlar betam 14. Gün gün 14 çıktı
hoşbuldumm en azından beni anlayanlar var canım mutlu oluyorumm , aile ve bazı arkadaşlarıma anlatsam bile çok dinlemezler...:))aramıza hoşgeldin canım :)) hepimiz aynıyız
Milyonlarca sperm içinden sadece bir tanesi yetiyor zatenEvet o nedenle bu forumda buldum kendimi sizler de benim gibisiniz, annem ve ablam fazla dinlemiyorlar beni akışına bırak olur illa ki çok takıyorsun kafana diyorlar bizi anlamıyorlar yani...biz 6 ay olacak işte canım denedik bekliyoruz daha yolun başında gibi görünüyoruz ama eşimin hacim sorunundan dolayı doğal yolla bize pek şans vermiyor doktorlar, biraz değerleri sayısı vs arttı ve bir ilaç tedavisi görüyor diye 2 ay daha bekleyeceğiz olmuyor ise aşılamaya geçeceğiz şansımız aşılamada daha fazla...
yok almazsın canımm az kaldıysa adete bekle bence de :) ben düzenli adet görüyorum 3 sefer erken gebelik testi denedim kalbim gibi tertemiz çıktıNerdeyse bir haftadır test yapıyorum yok hiç bir şey, testlerimde bitti. Az önce dışarı çıktım eczane evimin yanında, bakışıyoruz resmenama almıcam artık regli bekliycem. Boşu boşuna yaptığım testlerden bıktım. ( İnşAllah yarın sabah koşa koşa gidip almam)
MaşaAllah canımKızlar betam 14. Gün gün 14 çıktı
En doğrusu zaten gecikmeyi beklemekyok almazsın canımm az kaldıysa adete bekle bence de :) ben düzenli adet görüyorum 3 sefer erken gebelik testi denedim kalbim gibi tertemiz çıktıo yüzden gecikme olmadan yapasım gelmiyor
biz test yaparak oyalanıyoruzzhoşbuldumm en azından beni anlayanlar var canım mutlu oluyorumm , aile ve bazı arkadaşlarıma anlatsam bile çok dinlemezler...:))
Milyonlarca sperm içinden sadece bir tanesi yetiyor zatenVakti zamanı geldiğinde olacak canım. O vakit gelene kadar bize düşen elimizden geleni yapmak
Aynen canım umarım hepimizin yüzü güler bu kadar emek ve istek boşa çıkmaz umarım Allah'ımdan en büyük dileğim... Olursa hemen paylaşacağım mucizemi. :)En doğrusu zaten gecikmeyi beklemekBu ay sevindirici bir sonuç alırsın İnşAllah
evet yaa valla iş yerinde bile aklımda sürekli çıldıracağım kafamı oyalamak istiyorum :)biz test yaparak oyalanıyoruzz
Şu jeli sen de kullanmış mıydın ben mi öyle hatırlıyorum . Sağlıkla devam etsin canımmYok canım hatta doktor eski verilerine baktı beğenmedi bidaha tahl yapsın dedi adet olursam yapacaktı ama çok şükür olmadım gerek kalmadı
Evet kuzum kullandım artık hangisinin faydası oldu bilmiyorum femara da kullandımŞu jeli sen de kullanmış mıydın ben mi öyle hatırlıyorum . Sağlıkla devam etsin canımm
Bıde pık sanırım eve de geldımKlasik erkek! Allah evlatlarımızı anasızlıkla sınamasın !