- 25 Şubat 2011
- 6.386
- 7.226
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.621
Kesinlikle koyulaşma yı 2-3 gün evde takip edip sonra kan vermek en mantıklısıTebrikler canım bence koyulaşmaya evde takip et sonra kan ver çünkü insanın kolunu paralıyorlar sürekli kan veriyorsun ama tabi yine de sen bilirsin hayırlı olsun kuzum
teşekkürler canm bakalım yarında yapıcam ne çıkacak ona göre kan veririmTebrikler canım bence koyulaşmaya evde takip et sonra kan ver çünkü insanın kolunu paralıyorlar sürekli kan veriyorsun ama tabi yine de sen bilirsin hayırlı olsun kuzum
Sonucum cıkmıs < 1.20 ya kafayıı yicem gerçekten bu kendime yaptığım sondu bi daha asla asla asla. Teşekkürler herkeseİnşallah bebiş seninledir cnm
Fakat 2 ile öğrenmeni tavsiye etmem
2 günde 1 Kan vermek yorucu ve stresli oluyor
Şimdi merak edip öğrenmek istıyoruz ama inan öğrenince daha zor.
Yanlış anlama bni ama çok erken vermişsin
Negatif çıkarsa inanmayıp yıne 2-3 güne vermen gerekecek
Bn kollarımı delik deşik ettım gecen ay
Ve akıllandım
Adetten öncede test yapmıcam
Testte çıksada kan vermek için biraz beklıcem, yüksek değerle öğrenim dıye
Hrkese busekılde yazıyorum Belkıde kızlar bna kızıyorlardır ama dilim fena yandı geçen aydan
Bata 2 gün kala verdim 40 çıktı
Cnm bu kadr erkenSonucum cıkmıs < 1.20 ya kafayıı yicem gerçekten bu kendime yaptığım sondu bi daha asla asla asla. Teşekkürler herkese
Tabi ki canım hep aklımdasınz hepinize duaciyimsağlıkla ilerlesin canım bizleride dualarında bulundur
devam ediyor yani hafif hafif lekenme bakalım sabah ola hayrola :)
Canım senin gebelik ne kadar sürede oluştu sende ya da eşinde bir sorun var mıydı yoksa ikiniz de normal miydiniz?Tabi ki canım hep aklımdasınz hepinize duaciyim
Bende sorun yok eşimde varikosel vardı ama ciddi bir seviye de degildi öncesinden bir düştüğüm vardı benim rahmimde perde vardı alındı 6 7 ay sonra hamile kaldım.. dua edin de keseyi görelim kalp atışı duyalım çok tedirginim halaCanım senin gebelik ne kadar sürede oluştu sende ya da eşinde bir sorun var mıydı yoksa ikiniz de normal miydiniz?
Ay canım benim demek ki gebe kalabiliyorsun başka ufak nedenler var dua edeceğim buradaki herkes için, sıkıntısız gebelik versin Allah'ım bize inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziBende sorun yok eşimde varikosel vardı ama ciddi bir seviye de degildi öncesinden bir düştüğüm vardı benim rahmimde perde vardı alındı 6 7 ay sonra hamile kaldım.. dua edin de keseyi görelim kalp atışı duyalım çok tedirginim hala
Rabbım aratmasın en kolay haliyle.nasip etsin inşallahh canimAy canım benim demek ki gebe kalabiliyorsun başka ufak nedenler var dua edeceğim buradaki herkes için, sıkıntısız gebelik versin Allah'ım bize inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Ben de beklemedeyim daha şimdilik birkaç ay denedik olmadı hiç oluşmadı gebelik eşimin menisi az geliyor tek sorunumuz o diğer her şeyi düzelttik ama idrara kaçıyor sperm maalesef o nedenle doğal yoldan zor gibi ama Allah'ımın mucizesini bekliyoruz 2 ayda olmaz ise aşılama deneyeceğiz.
eğer gebelik varsa :) 1yıldr korunmadığımz halde olmuyordu bir sorun yok dedi doktor ikimzde de bakalım yarında test yapıcam nasıl çıkacakCanım senin gebelik ne kadar sürede oluştu sende ya da eşinde bir sorun var mıydı yoksa ikiniz de normal miydiniz?
İnşallah canım en büyük dileğimmmRabbım aratmasın en kolay haliyle.nasip etsin inşallahh canim
umarım pozitif olur ve devamı güzel gelir canımmm.eğer gebelik varsa :) 1yıldr korunmadığımz halde olmuyordu bir sorun yok dedi doktor ikimzde de bakalım yarında test yapıcam nasıl çıkacak
Yok canım ben değilimdirSen kan verıcektin (sendin sanırım)
Ben sana verme demiştim
Sende dün adet olmuştun
Walla millete kan verme diye diye topiğin zebanisi gbi bişey oldum
Halbukı ben tecrube mi yazmk istedıgım için..
aminn canım allah herkese en hayırlı şekilde nasip etsinumarım pozitif olur ve devamı güzel gelir canımmm.
Daha gelmedi canım yarın yada sonraki gün gelirmelisaa93 senin adetin geldi mi kuzum
Aklım hep orada oluyor ama uğraşıyorum bir şeylerle yoksa vakit geçmiyor. Gelip gidip testleri inceliyorum hafif bir gölgelik görsem zaten kuruma diyip geçiyorum ama niye inceliyorum bilmiyorumKızlar ben her çatlamadan sonra 2 haftada çok sabırsızlanıyorum sürekli aklım gidiyor siz nasıl oyalanıyorsunuz benim gibi misiniz ?
aynı heyecan hepimizde var emin olabilirsin ne zamandır deniyorsunuzKızlar ben her çatlamadan sonra 2 haftada çok sabırsızlanıyorum sürekli aklım gidiyor siz nasıl oyalanıyorsunuz benim gibi misiniz ?