-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.581
eczaneden almıştım feerly mavi değil ama artımedde t1 t2 yazıyor dur atayımArtimedi de atsana bakalım, ben freely kullanmıştım kenarları mavi idi. İçindekinde ppşettede freely yazıyor mu
Artimedi de atsana bakalım, ben freely kullanmıştım kenarları mavi idi. İçindekinde ppşettede freely yazıyor mu
Kalan testini yarın sabaha sakla45 dakika öncesi faln içmiştim su sabahki freely marka az önceki artımed sıvı almadan deneyeym bakalm
Onuda atsana bı kuzumkızlar siz birşeyler var deyince az önce bir test daha yatm eczaneden alıp hiçbirşey çıkmadı acaba sabahti testmi yanlıştı yoksa şimdiki mi :) @imagination forever @sevayd @melisaa93Mervenur277
aynen yarın ilk idrarla yapayım zaten varsa çıkacaktır :)Kalan testini yarın sabaha sakla
Bu sekılde kafan karışır hatalı sonuç olur
Yarın sabah Varsada daha net anlaşılır emin olmuş olursun
Aminnn dua edin banadaEvet 5 hatta 10 dk önce sıkanlarda var.. ben hemen öncesinde sıktım.. inşallah sizde faydasını görürsünüz bu ay
Kuzum senjn aktif kanaman geldi mi bugün ya da yarın gelmesi lazım eğer gelmez ise doktorunla görüş istersen tam sifirlaninca kanama başlar çünkü hatta kanı dün verdiyse bugün kanama başlaması lazımMervenur277 Trueliving 1 1sunshine1 Papatyamaviss kızlar geçen hafta salı kan verdiğimde beta 67 idi bir hafta sonra yine verdim yani dün, 7 çıkmış, normal mi neden sıfırlanmadı acaba?
bilemedim sabahkinde bariz kendm görmüştüm bunda birşey göremedm yarın sabah bir daha yapıcam bakalmcanım gölge var gibi ama benmi yanlış görüyorum
evet en iyisi sabah yapmak benide etiketle canım merak ederim lekelenmen ne durumda durdumubilemedim sabahkinde bariz kendm görmüştüm bunda birşey göremedm yarın sabah bir daha yapıcam bakalm
Yarın sabah yapman en sağlıklısı kuzum yaoinca beni de etiketle mutlakaya öyle yapıcam canm yada yarın sabah yapıcam yarım saat önce su içmiştim
devam ediyor yani hafif hafif lekenme bakalım sabah ola hayrola :)evet en iyisi sabah yapmak benide etiketle canım merak ederim lekelenmen ne durumda durdumu
Sabretmek çok zor, bakalım sonucun inşallah istediğin gibidirBen kan verdim kızlar bat 24 ocak eve yakın labaratuvar vardı dayanamadımakıllanmam ben ya
Benim de Bat 24 Ocak. Kalkıp hamileyim dersen koşa koşa ben de verebilirimBen kan verdim kızlar bat 24 ocak eve yakın labaratuvar vardı dayanamadımakıllanmam ben ya