- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
2 3 güne gelirimBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
Ben tahmini hesapladım şuan sat tam belli değil ama 15 eylül diyor başak oluyor. Daha önce gebelik olmadığı için erken mi olur nolur bilemiyorum tabi
Ahh kuzum o zamanları bir görsek keşkeYani benim oğlum 41+5 de doğdu normal gelmeyince sezeryanla oldu kızım
38+5 haftada sezeryan en geç 39 kadar alınmalı cnm
Kafam çok karışık adet olsam rahatlıcam en azından bu ay da olmadı nasip değilmiş dicem böyle belirsizlik çok kötüSat 18 Ekim Bat 20 Kasım olması lazımdı ama henüz olmadım
Aynen canım çok iyi anlıyorum seniKafam çok karışık adet olsam rahatlıcam en azından bu ay da olmadı nasip değilmiş dicem böyle belirsizlik çok kötü
14 gün geçmiş test kaset test yaptınız mı hiçKafam çok karışık adet olsam rahatlıcam en azından bu ay da olmadı nasip değilmiş dicem böyle belirsizlik çok kötü
Evet 12.günde yaptım negatif14 gün geçmiş test kaset test yaptınız mı hiç
Normalde düzenli midirEvet 12.günde yaptım negatif
Genelde 3 4 gün gecikmeli olur her ay günü gününe olmamNormalde düzenli midir
Ahh kuzum o zamanları bir görsek keşke
Sağol kuzum hoş geldinnnTopiğimiz hayırlı olsunbenide yazın sat 1 aralık batta 1 ocak diyelim kürtajdan dolayı erken gelmeler geç gelmeler olabilir çünkü
Ben iki ayı geçkindir kullandım panacea-fodega-bee. İlk ay advictor ikinci ay athena ve adendo da ekledim. Cidden faydasını gördüm hamile kalamasam da bir şeyleri yoluna soktu. Çok düzensizdi ve geç yumurtluyordum ama normal insanlar gibi düzenli olmaya başladım ve yumurtlama tarihimi bayağı öne çekti. İki ay üst üste kimyasal oldum düştü. Ama Mfk devam dedi olacak dedi.Kızlar mfk kullanan var mı tavsiye edecek olan. Bin bir çeşit varmış ya..
Pardon canım kusura bakma moralim0 o yüzden farketmedim bile etiket olayiniKızlarrr listeye eklenmek isteyen beni etiketlesin lütfen
Sorun değil şu an kalabalık değil sıkıntı olmuyor da ilerisi için dedim kuzu senin neden moral sıfırPardon canım kusura bakma moralim0 o yüzden farketmedim bile etiket olayini