- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.221
Kuzum sperm sorunu yoksa bugünüde boş geçme benceDün oldu kuzum oldu 24 25 Aralık ıkı gün
Kız ben 1 gün boşluk verdim hamile değilim şuan öyle pişmanım o 1 günü boş geçtiğime hamile kaldığımda 3 gün üst üste yapmıştıkO zaman boş bırak..zaten sperm kalitesiz oluyor her gün olunca
Ya bizimde çocumuz zor oluyor diye eşim yatıp kalkıp inşallah ikiz olur bu konuyu kökten kapatırız diyip duruyorEvet tabi çatlamayı gördüm.Allahım en büyük dileyim ikiz olsun..yaşımdan dolayı çocuk konusunu kapatayım
Ama ben 3 2 3 2 yaparak hamile kaldım mesela..hatda kendime dedimki hayatda kalmam bu gidişleKız ben 1 gün boşluk verdim hamile değilim şuan öyle pişmanım o 1 günü boş geçtiğime hamile kaldığımda 3 gün üst üste yapmıştıkPapatyamaviss sperm problemi yoksa değerlendir canım bence
Aynen valla çok çok istiyoruz bizdeYa bizimde çocumuz zor oluyor diye eşim yatıp kalkıp inşallah ikiz olur bu konuyu kökten kapatırız diyip duruyor
Ahaha varmı bılmem baktırmadık hıcKız ben 1 gün boşluk verdim hamile değilim şuan öyle pişmanım o 1 günü boş geçtiğime hamile kaldığımda 3 gün üst üste yapmıştıkPapatyamaviss sperm problemi yoksa değerlendir canım bence
Ooyy daha gelmedımı yumoşlarDaha yumurtlamadım kuzum yaa yumurtlamayı bekliyorumyumurtlasam tam tarih verebilicem. Sen naptın canoooo
Yaa yaş kaç kiAma ben 3 2 3 2 yaparak hamile kaldım mesela..hatda kendime dedimki hayatda kalmam bu gidişl
Evet tabi çatlamayı gördüm.Allahım en büyük dileyim ikiz olsun..yaşımdan dolayı çocuk konusunu kapatayım
34 kuzum..bulsun isteyen her kesiYaa yaş kaç kigüzellikleri çok bencede bi anda büyüyolar benim akrabalarda cok var benide bulsa keşke
İnşallah Rabbim arattırmasın en kısa zamanda hepimizin kucağı dolsun34 kuzum..bulsun isteyen her kesi
Korkmana gerek yok canım yumurta çatladıgı zaman bırakılan sıvıdan dolayı kasıklarda agrı yapar canımBende yazicaktım..ilk defa bu kadar ağrım oluyor bel kasıkta şiddetli ağrım var .korkmaya başladım ben..
Bir de yaş diyor Allah’ım34 kuzum..bulsun isteyen her kesi
7 pik 8 de çatlamak üzere olan bence bu 2 günü üst üstte değerlendirmeni tavsiye ederim ki ben 3 gün üst üstte değerlendirip diğer günler 1 boş 1 dolu yapıp ilişkiyi kapatıyorumBak kuzu
Yok ya valla daha gelmedi dört gözle bekliyorum gelseydi ne nazlı çıktılar be bebişimOoyy daha gelmedımı yumoşlarbende yumosları beklıyorum haftaya kuzucum.dr bana mayısa kadar gelme bıda dedı vıtamın verdı bıde onlarla yenı bır baslangıc yaptım bu aya
Dün akşam olduysa ilişki ayarlayabiliyorsan yarın sabah olsun ilişki bence çünkü içerde vardır zaten onu karşılayacak sperm var bari kalite kazanalım. Ulan şu işte yorduğumuz kafa gösterdiğimiz mücadele resmen takdire şayan Master yapıyoruz alandaÇatladıysa artık yarın yüksek çakmalı o zaman ates kankı nasıl oluyor o işe ben bugünü napıyım şimdişii
Kuzum benim işim bitmiş..tarixleri yazmamışım..hepsini değerlendirdim7 pik 8 de çatlamak üzere olan bence bu 2 günü üst üstte değerlendirmeni tavsiye ederim ki ben 3 gün üst üstte değerlendirip diğer günler 1 boş 1 dolu yapıp ilişkiyi kapatıyorum
Ben bir tek kendimi düşünmüyorum..cocuğu düşünüyorum 44 yapıb..50 yaşdada çocuğun 6 yaşı oluyor..eskisi gibi sabırlı olamıyorsun..ben mesela olamamBir de yaş diyor Allah’ımkız benim yengem teyzem 43 44 yaşlarında yeniden bebek sahibi oldular. Aranızda 10 sene var sen o yaşa kadar 5 çocuk bile yapabilirsin
Bundan önce hiç olmazdı ondan korktum gercektenKorkmana gerek yok canım yumurta çatladıgı zaman bırakılan sıvıdan dolayı kasıklarda agrı yapar canım
Yumurtlama çabuk olsun diye yokmu bişeyler acaba canım benimde 27.gün bu ay ne akıntı ne ağrı tık yok.hiç böyle olmamıştıYok ya valla daha gelmedi dört gözle bekliyorum gelseydi ne nazlı çıktılar be bebişimbiz de kasımda gitmiştik doktora üç ay olmazsa gel demişti Ocak ve şubatta da olmazsa biz de marş marş gidicez