Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman boş bırak..zaten sperm kalitesiz oluyor her gün olunca
Kız ben 1 gün boşluk verdim hamile değilim şuan öyle pişmanım o 1 günü boş geçtiğime hamile kaldığımda 3 gün üst üste yapmıştık Papatyamaviss sperm problemi yoksa değerlendir canım bence

Ahaha varmı bılmem baktırmadık hıc ama sıgarası alkolü sağlıksız bı alışkanlığı yoktur dıyebılecegım o

Daha yumurtlamadım kuzum yaa yumurtlamayı bekliyorum yumurtlasam tam tarih verebilicem. Sen naptın canoooo
Ooyy daha gelmedımı yumoşlarbende yumosları beklıyorum haftaya kuzucum.dr bana mayısa kadar gelme bıda dedı vıtamın verdı bıde onlarla yenı bır baslangıc yaptım bu aya

Yaa yaş kaç ki güzellikleri çok bencede bi anda büyüyolar benim akrabalarda cok var benide bulsa keşke

Ooyy daha gelmedımı yumoşlarbende yumosları beklıyorum haftaya kuzucum.dr bana mayısa kadar gelme bıda dedı vıtamın verdı bıde onlarla yenı bır baslangıc yaptım bu aya
Yok ya valla daha gelmedi dört gözle bekliyorum gelseydi ne nazlı çıktılar be bebişim biz de kasımda gitmiştik doktora üç ay olmazsa gel demişti Ocak ve şubatta da olmazsa biz de marş marş gidicez

Çatladıysa artık yarın yüksek çakmalı o zaman ates kankı nasıl oluyor o iş e ben bugünü napıyım şimdişii
Dün akşam olduysa ilişki ayarlayabiliyorsan yarın sabah olsun ilişki bence çünkü içerde vardır zaten onu karşılayacak sperm var bari kalite kazanalım. Ulan şu işte yorduğumuz kafa gösterdiğimiz mücadele resmen takdire şayan Master yapıyoruz alanda

Bir de yaş diyor Allah’ım kız benim yengem teyzem 43 44 yaşlarında yeniden bebek sahibi oldular. Aranızda 10 sene var sen o yaşa kadar 5 çocuk bile yapabilirsin
Ben bir tek kendimi düşünmüyorum..cocuğu düşünüyorum 44 yapıb..50 yaşdada çocuğun 6 yaşı oluyor..eskisi gibi sabırlı olamıyorsun..ben mesela olamam

Yok ya valla daha gelmedi dört gözle bekliyorum gelseydi ne nazlı çıktılar be bebişim biz de kasımda gitmiştik doktora üç ay olmazsa gel demişti Ocak ve şubatta da olmazsa biz de marş marş gidicez
Yumurtlama çabuk olsun diye yokmu bişeyler acaba canım benimde 27.gün bu ay ne akıntı ne ağrı tık yok.hiç böyle olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…