- 1 Nisan 2022
- 12.558
- 15.417
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.201
Acaba kistmi oluşuyor ve ya diyorum iki defami yumurtluyorum..benim normalde adetliyken bile bu kadar ağrım olmaz..akşam yine test ovu testi yapıcamBenim de karnım çok kötü ağrıyor henüz belimde bisey yok alt karın özellikle sancilaniyor
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğin canımKızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Benim aklıma da o geldi biliyor musun akşam bende test yapicam yine bide havuç yedim bugün 3 tane dünde yedim 3 tane çatlasın catlamadan kışta dönmesin yaAcaba kistmi oluşuyor ve ya diyorum iki defami yumurtluyorum..benim normalde adetliyken bile bu kadar ağrım olmaz..akşam yine test ovu testi yapıcam
Ben çatladığını gördüm mesela..o konuda okeyim..ama bu gün bir arkadaşım bana dedi ilişkiyi durdurma..yine yumurtlaya bilirsin dedi..bende test yapayım dedim..yarında yine ilişki olur..ama bu ağrılarla bilemedim benBenim aklıma da o geldi biliyor musun akşam bende test yapicam yine bide havuç yedim bugün 3 tane dünde yedim 3 tane çatlasın catlamadan kışta dönmesin ya
Kuzu senın testlerıbatsana bı örnek olarakBen çatladığını gördüm mesela..o konuda okeyim..ama bu gün bir arkadaşım bana dedi ilişkiyi durdurma..yine yumurtlaya bilirsin dedi..bende test yapayım dedim..yarında yine ilişki olur..ama bu ağrılarla bilemedim ben
Evet baya silinmiş
Bence 26 pik 27 de catladı kanka olay bu nasıl yorumladım ama
Bak kuzuKuzu senın testlerıbatsana bı örnek olarak
O zaman iyiki değerlendirdin..çatlamış seninki
Çatladıysa artık yarın yüksek çakmalı o zaman ates kankı nasıl oluyor o işBence 26 pik 27 de catladı kanka olay bu nasıl yorumladım ama
Eee ben bugünü napıyım sımdııııO zaman iyiki değerlendirdin..çatlamış seninki
Oldu mu peki gebelik.Bide pco varmı Sizde deomepaq10- arı suutu propolıs, yesıl mercımek cok yedım, fasulye nohut,
cevız,badem, avakado , saglıklı beslenmeye calıstım..
cay kahve cok cok az ıctım ..
Dün olmadıysa..bu gün yap..olduysa o zaman kendin nasıl istersin kuzumEee ben bugünü napıyım sımdıııı
Kuzum zaten pik olmuştu daha ne kadar olsun şimdide çatlamaya başlamış işte bugün ilişki kesin olsun
Catlamayi gördüysen o zaman yerleşme ağrısıdır canım yada ye i bir yunurtlama başlamış olabilir devam et bakarsın ikiz olurBen çatladığını gördüm mesela..o konuda okeyim..ama bu gün bir arkadaşım bana dedi ilişkiyi durdurma..yine yumurtlaya bilirsin dedi..bende test yapayım dedim..yarında yine ilişki olur..ama bu ağrılarla bilemedim ben
Dün oldu kuzum oldu 24 25 Aralık ıkı günDün olmadıysa..bu gün yap..olduysa o zaman kendin nasıl istersin kuzum
Evet tabi çatlamayı gördüm.Allahım en büyük dileyim ikiz olsun..yaşımdan dolayı çocuk konusunu kapatayımCatlamayi gördüysen o zaman yerleşme ağrısıdır canım yada ye i bir yunurtlama başlamış olabilir devam et bakarsın ikiz olur
Söyle bı bakış atmak ıstıyorumKuzum zaten pik olmuştu daha ne kadar olsun şimdide çatlamaya başlamış işte bugün ilişki kesin olsun
O zaman boş bırak..zaten sperm kalitesiz oluyor her gün oluncaDün oldu kuzum oldu 24 25 Aralık ıkı gün