- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.801
Massallah size kızım 18 aylık a asla memenin pis olduğunu kabul ettiremem .Annem yardımcı oldu bu konuda tek başıma olsaydım yapamazdım herhalde.. Memeyi önce azaltarak vermeye başladım sonra Kızıma memenin artık pis olduğunu anlatmaya çalıştım o da anladı. Tabi arada istiyordu ama unutuyor gibi ve şuan daha iyi. Yemek yeme konusunda kızım en baştan beri yemek seçiyor. Mesela yumurta yemezdi yemeye başladı şükür alışıcaktır diye düşünüyorum.. Gücüm olsaydı emzirir miydim evet emzirirdim bu hamileliğim öncekine göre berbat geçiyor şimdiden 3 kilo verdim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Bende antalyadayım hangi doktora gidiyorsunuz yada tavsiye edeceğiniz hekim var mıEvet :)
HoşbuldumHoşgeldin canım aramıza
Aa ne güzel nasıl sende durumlarAynıyız))benim sat 16 nisan
Ewt ama iste korku var hala kanama devam ediyor çünkü o durmadıkca içim rahat etmeyecek sanırımO kadar cok sevindim kiyatarsin kuzum bebegin iyi olsun da. Cok cok sevindim. Biraz yüzün gülsün bak her sey yavaş yavaş yoluna giriyor
Insallh canim benim inan çok ihtiyacım var bunaÇok şükür canımbuna şükür. Rabbim yardimciniz olsun. Herşey guzel olacak ben inaniyorum
Insallh canim yaa valla iyi olsunda 9 ay yatmaya razıyım inanAllah'ım sana size bağışlasın canım benimmm iyi olucakkk bebişimiz sende hemen ayaklanicaksin inşallah
Yaa insallah artik azalip biter. Benim henuz birsey yok ama dua ediyorum ilk hamileliğim gibi olsun diye. Onda bulanto yasadim ama hic kusmadim. Kusmaktan ömrüm boyunca nefret etmisimdirDedim ve bugün arttı tekrar
İnşallah hayırlı olsun canım gebeliğinMerhabalar bende ocak annesi olacagim inşallah, 6 haftalık hamileyim, pazertesi doktora gittik keseyi gördük. 2. Olacak inşallah bir oğlum var 8 yaşında, ekimde de hamileliğim kalbi durduğu icin sonlanmisti. Inşallah smdi sağlıklı bir sekilde ilerler.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar günaydın, bugün kalp atışı dan sonraki ilk randevuya gideceğim. Bir ay oldu. Çok heyecanlı ve stresliyim. Nolur o güzel kalplerinizle dualarınızı eksik etmeyin
Canım ben bugün 6+1 oldum. Aramızda 1 hafta olabilirKuzum aynimiyiz biz senleben çok şükür dün duydum kalp atışını
Bahsettim. 157 kafandan sil deyip kese için gün verdi..Peki değerde düşme ve sonra artma gibi bir durum olabiliyor mu acaba? Yani daha sonra doktora gittiğinde bu ölçüm farkından ona bahsettin mi ya da o ne söyledi?
Benim doktorum şu an dış gebelik riski üstünde duruyor. Yarın tekrar kan vereceğim, o belirleyici olur sanırımBahsettim. 157 kafandan sil deyip kese için gün verdi..
Yaşanıyor böyle durumlar dedi
Ayy hadii insallah bende 1 ay dolmasini bekliyorum 20 haziran kontrolKızlar günaydın, bugün kalp atışı dan sonraki ilk randevuya gideceğim. Bir ay oldu. Çok heyecanlı ve stresliyim. Nolur o güzel kalplerinizle dualarınızı eksik etmeyin
insallah güzel gelir sonucun canımBenim doktorum şu an dış gebelik riski üstünde duruyor. Yarın tekrar kan vereceğim, o belirleyici olur sanırım
Ben ilcesindeyim canım merkezi nasıl bilmiyorum... Burada özel hastanede tek kadın dogumcu varBende antalyadayım hangi doktora gidiyorsunuz yada tavsiye edeceğiniz hekim var mı
Yani bir mucize olsun istiyorum ama eğer olmazsa da umarım kendiliğinden düşerinsallah güzel gelir sonucun canım
Yaaa hangi ilçesi özel değilseBen ilcesindeyim canım merkezi nasıl bilmiyorum... Burada özel hastanede tek kadın dogumcu var