2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    226

Evet anliyorum o korku bende de var bide bilinmezlik korkusu..basima ne gelicek korkusu..sanci vurdukca arada iyice dank ediyor bu dogum olayi haha sanirm önceden pek bilincinde degilmiydim ne
 
Canım benimde ikinci sezeyanim olacak. Doktorla ilgisi yoktur muhtemelen .Herkes daha zor iyilesildigini söylüyor aynı yerden tekrar kesilip dikilicek sonuçta bı de belki yaşımızda ilerliyordu onun da etkisi vardır.
Bebisler için katlanicaz dediğin gibi
 
İş yerinde o kadar zamanım olamaz. On beş dakika sayabilirswm onu bile kar sayacağım
Oğlumda bu yüzden sütüm azalmıştı
Benimde canım sütüm nasıl böldü ilk başta annem benimki böyle olmazdı bana cekmemissin diye sevindirdi. Sonra iş yerinde az sagabildigimden azaldı gitti.
 
Kızlar merhaba, maalesef ki bebeğim idrar yolu enfeksiyonu ile yoğun bakımda yatıyor. Bugün 3.ayrı gecemiz kızım için ayakta durmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sürekli süt sağmama rağmen baya azaldı. Akşama kadar bir sürü şey araştırdım aldım kullanıyorum ama bana hızlı süt yapacak ürün lazım sütümü az gördükçe daha çok üzülüyorum ve biliyorum ki bu da çok etkiliyor. Sizin kullanıp da bu ürün benim sütümü çok güzel arttırdı dediğiniz bir ürün var mı ?
 
Çok geçmiş olsun zor ama gönlünüzü ferah tutun bikaç güne toparlanır eminim. Ben ayran aşı çorbası içiyorum o iyi geliyor süte
 
Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım Benim de omzuma vurdu çok kötü oldum çok kötü bir ağrı ya ağrı kesici bile fayda etmiyordu..
Çok teşekkür ederimm ağrı kesici asla etki etmedi gaz sancısına hemşire yürümekten başka çare yok yürüdükçe çıkar dedi gerçekten öyle oldu
Teşekkür ederimm canım benim de kızım olduğu için bir gün daha kalmak istemedim açıkçası sabah doğum yaptım ertesi gün öğlen taburcu oldum. Eve gelmeden keskin bir ağrı kesici taktılar o bitince eve rahat geldim. Etkisi geçince tabii yine zorlandım ama dediğim gibi ilk 2-3 gün dayanınca hafifliyor
Aynen öyle canımm
 

Benim ikinci sezeryanım daha kolay ve daha konforluydu canım ki tam tersi banada herkes ikincisi daha kolay oluyor göreceksin falan diyordu öyle de oldu çok şükür. Bende devlet hastanesinde doğum yaptım bu arada bizim buradaki devlet hastaneleri sezeryan doğum yapanları 2 gece yatırıyor özel hastaneler 1 gece yatırıyor ama gaz cıkartamazsan ve büyük tuvaletini yapamazsan onlar da taburcu etmiyor 1 gecede. Yarın sabah mı senin yatış?
 
Doğum sonrası dişçiye giden oldu mu. Benim dişlerim kırıldı, kırılan yer çürüdü kırılmaya devam etti. Emzirirken yaptıran var mı. Bebeği etkiler diye gitmeye korkuyorum.

Kız neden etkilesin git baktır çaresine bir an önce diş ağrısı çok kötü. Ben hamileyken kanal tedavisi yaptırdım dişlerime. Şimdi emzirdiğuni soylersin ona göre ilaç verir doktorun onun haricinde birsey olmaz.
 

Canım öncelikle çok geçmiş olsun idrar enfeksiyonundan benim oğlumda hastanede yatmıştı seni çok iyi anlıyorum ama antibiyotik tedavisi ile 7 günde geçip giden bir şey o merak etme. Süt için de bol su içmeni tavsiye ederim günde 3 lt. kadar çünkü sütü sudan başka hiçbir şey çok arttırmıyor onun haricinde ben ilk doğumdan sonra ısırgan otu almıştım aktardan onu demlikte demliyorum her gün 1 fincan içiyordum bana aşırı süt yapmıştı bir de Lactamil var emziren anne çayı diye geçiyor oda bana çok güzel süt yapmıştı hatta ben birkaç seferden sonra kullanmayı bıraktım mastit olacaktım yoksa o kadar güzel ise yaramıştı bir de son tavsiyem çok stres yapma bebeğinin sana ve sütüne ihtiyacı var unutma kendi kendine bebeğimin sütüme ihtiyacı var ve benim sütüm ona yetecek diye tekrarla beynin söylediklerini çok iyi dinliyor emin ol olumsuz düşünme asla.
 
Geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah kuru dutu 2 yemek kaşıgı cezvede kaynatıp içerseniz enfeksiyona birebir bebeğinize de geçer inşallah şifası hemde sütü artırdığını duymuştum ve moralinizi yüksek tutun ki bebeğiniz de sizin gücünüzden güç alsın
 
Çok teşekkür ederim. Biliyorum kızım iyi olsun diye orada ama kendime söz geçiremiyorum maalesef. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka.
 
Amin Allah razı olsun dutu süt için içiyordum zaten ama enfeksiyona iyi geldiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim.
 
Allah şifa versin kuzum üzüldük gerçekten biran önce sağlığına birbirinize kavuşun inşaallah.Benimde hiç sutumun olmadığı bı ara olmuştu humana stell tea,boza ve bol su kullanmıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…