- 22 Mayıs 2022
- 275
- 313
- 34
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.921
Neden dediğini bilmiyorum sormadım.
Ben de oksapar kullandım doktor belirtmemişti nerden yapacağımı. Normalde diğer iğnelerimi kendim yapardım ama oksapar yakan bi ilaç olunca cesaret edemedim enjeksiyona gittim hep. İlk gittiğimde nerden yapacaksınız diye sordum hamilelere göbekten değil koldan yapıyoruz dedi. Diğer günler de ben söylemeden kola yöneldiler hamile olduğumu söylediğimde. Devam etmem gerekseydi kendim yapmaya başlayacaktım sadece son yaptırdığım hemşire morarttı kolumu , diğerlerinden farklı olarak çok hızlı enjekte etti ilacı. Hem çok acıdı hem de morluğu hala geçmedi. Diğerleri yavaş enjekte etti hem morarmadı hem o kadar acımadı.Yanlis anlamış olabilir misin çünkü yüzde 90 göbekten oneriyorlar göbekte yağ dokusu olduğu için kol ve bacağa göre daha az aciyor ve kendin yapabiliyorsun birde dik açı ile vurmadığın için morariyor olabilir ben nerdeyse 1 ay olcak kullanıyorum morarma olmadi 1 kere oldu onda da dik yapmadım onun dışında hiç morarma ya da top top olma olmadi
Benim de ayın 25inde birçok kişi gibiHerkes ayın 25ine randevu almışinşallah çok güzel haberlerle döneriz o gün
Ya siz de mi. o gün büyük sohbet dönecek burda desenizeBenim de ayın 25inde birçok kişi gibihepimiz güzel haberlerle buluşuruz umarım
Oğlumda da göbekten vuruldum su an da göbekten vuruluyorum bir sıkıntı olsa doktorum söylerdi sonuçta bebek göbekte değil rahimdeBen de oksapar kullandım doktor belirtmemişti nerden yapacağımı. Normalde diğer iğnelerimi kendim yapardım ama oksapar yakan bi ilaç olunca cesaret edemedim enjeksiyona gittim hep. İlk gittiğimde nerden yapacaksınız diye sordum hamilelere göbekten değil koldan yapıyoruz dedi. Diğer günler de ben söylemeden kola yöneldiler hamile olduğumu söylediğimde. Devam etmem gerekseydi kendim yapmaya başlayacaktım sadece son yaptırdığım hemşire morarttı kolumu , diğerlerinden farklı olarak çok hızlı enjekte etti ilacı. Hem çok acıdı hem de morluğu hala geçmedi. Diğerleri yavaş enjekte etti hem morarmadı hem o kadar acımadı.
İnşallah cnm ya ins aaglikla kavuşuruzBen de iki gündür kabusla uyanıyorum hızla değişen hamilelik hormonları sebep oluyor endişelenecek birşey değil. Aynı zamanda stresliyiz ister istemez o da tetikliyor. Yakın zamanda azalır mutlaka
Amin inşallahHerkes ayın 25ine randevu almışinşallah çok güzel haberlerle döneriz o gün
Belirti bende de yok. Sadece adet gününden beri göğüslerim sızlıyordu. Bu aralar biraz azaldı. Ama başka belirti yok. Ben bu şekilde çok memnunumBelirtisi olmayan varmı aranızda??ben sanki hamile diğilim..randevum 24 günler geçmiyor
Göğüslerim benimde sızlıyor ilk günden.Ya bende memnunum tabi..cocuk iyiyse memnunumBelirti bende de yok. Sadece adet gününden beri göğüslerim sızlıyordu. Bu aralar biraz azaldı. Ama başka belirti yok. Ben bu şekilde çok memnunuminşallah hiç bir belirtim olmadan bütün hamilelik zamanımı geçiririm
Aynen bende öyle düşünüyorum bebeğim iyi olsun da hiç belirti olmasa daha iyi. İlk öğrendiğim sıralarda Bi halsizlik ve uyku hali vardı. Ama geçti o durumda çok şükür eskisi gibiyim. Sadece göğüslerim biraz ağrıyor inşallah o da daha da hafifler.Göğüslerim benimde sızlıyor ilk günden.Ya bende memnunum tabi..cocuk iyiyse memnunum
İlk öğrendimde 2 gün mide bulantısı oldu ama çok az..sonra yine bu yakınlarda çok az oldu..tuzlu yeyib bastırıyordum.Kabızlık bendede var..hatda doktor keseyi zor gördü..dedi gazın var ondan dolayı.İlac yazmadı bana qabız için..kaysı bol su içiyorumAynen bende öyle düşünüyorum bebeğim iyi olsun da hiç belirti olmasa daha iyi. İlk öğrendiğim sıralarda Bi halsizlik ve uyku hali vardı. Ama geçti o durumda çok şükür eskisi gibiyim. Sadece göğüslerim biraz ağrıyor inşallah o da daha da hafifler.
Bu aralar sadece gaz varmış gibi ve kabızlık var o da bende normalinde de oluyordu ilaç içiyordum şimdi ilaç içemeyince rahatsız ediyor
Ayni şekilde bende tüp bebek dedikleri süreçte çok fazla vajinal muayene oldum ve karnım ağrıyordu her seferinde o yüzden gebelikte istemiyorum, inşallah gerek olmaz , benim doktor hiç vajinalle görmek istemedi hep normal karindan baktı, biraz da doktora bağlı sanırım. Bence de öyle yapın, inşallahVajinal yaptırmak normal aslında ilk başta ama ben istemiyorum yani o kadar çok vajinal muane oldum ki yeter yani bari gebelikte olmasın diyorum galiba bebeğin gelişimi herkes de farklı bu zamanlar da üstten duyulmaz diye vajinal yapmış olabilirler. Ben biraz daha bekliyim sizin gibi karın dan duyarım
gidicem inşallah yarın yada carsamba :) sanırım sende cekmeköydesin haangi hastaneye gittin ?Gayet güzel canım hayırlı olsun doktora git artık
Amiiinnn İnşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız minikleri . Kalp atısını ne zaman duyabilirimHoş geldiniz hayırlı olsun, değer artışınız çok güzel maşallah. Keseyi rahatlıkla görebilirsiniz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bende bir kaç gündür ciddi kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum o yüzden zeytinyağı, kuru incir ve gün kurusu aldım. İncirleri Küp küp doğrayıp üzerine zaytinyağı doldurdum.gece uyumadan bir kaşık zeytinyağı içtim. Sabah aç karna 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı incir küründen yedim. Sonra da bir tane gün kurusu yedim bol su içtim. Kahvaltıdan sonra wc ye çıktım. Tavsiye ederim sizedeİlk öğrendimde 2 gün mide bulantısı oldu ama çok az..sonra yine bu yakınlarda çok az oldu..tuzlu yeyib bastırıyordum.Kabızlık bendede var..hatda doktor keseyi zor gördü..dedi gazın var ondan dolayı.İlac yazmadı bana qabız için..kaysı bol su içiyorum
Yaaa edim bende..bu kabızlık sorunu bitmiyorBende bir kaç gündür ciddi kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum o yüzden zeytinyağı, kuru incir ve gün kurusu aldım. İncirleri Küp küp doğrayıp üzerine zaytinyağı doldurdum.gece uyumadan bir kaşık zeytinyağı içtim. Sabah aç karna 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı incir küründen yedim. Sonra da bir tane gün kurusu yedim bol su içtim. Kahvaltıdan sonra wc ye çıktım. Tavsiye ederim sizede
Ahmet göçmen oglumu onda doğurdum ben sisli memorialdeydi efsane bir doktor simdi bana cok uzak aklım hala onda tabi..ya bu arada Ataşehir Medicana da kadın doğum doktoru var mı önereceğiniz ?
Geçecek inşallah bir 8 ay sonra artıkBende de var simdiden sanki 3 aylik gibi karnim