İyiyim bende teşekkür ederim. Senin de iyi olmana çok sevindim. İnşallah bir an önce kafan rahatlar sağlıklı bir şekilde devam ederMerhaba canım elhamdülillah iyiyim aktif kanamam yok dinlenmeye çalışıyorum uzanarak. Bebek de dün 7 mm idi işte. Şu an iyiyim fitil biraz ağrı yapiyor gece 1 tane 200 Luk sen nasılsın
İnşaallah canimmkafanin rahat olması ne kadar önemliymişİyiyim bende teşekkür ederim. Senin de iyi olmana çok sevindim. İnşallah bir an önce kafan rahatlar sağlıklı bir şekilde devam eder
Normal canım hayırlı olsunKizlar bugun tam 1 hafta adet gecikmem bugun beta baktirdim 2552 çıktı normal mi ?
Kizlar bugun tam 1 hafta adet gecikmem bugun beta baktirdim 2552 çıktı normal mi ?
Benimde 4 gün gecikti 625 çıktı Beta canım normal benceKizlar bugun tam 1 hafta adet gecikmem bugun beta baktirdim 2552 çıktı normal mi ?
Tam tersini yap akşam içmek yerine sabah aç karnına iki tane içmeyi dene o kadar çok miden bulanır ki o bulantıyı hatırlamamak için içmezsin. Tecrübe ile sabit. Kafanda ben bırakamam deme sakın. Küsmeye çalış sigaraya. En çok aklıne geldiği zamanda duşa gir meyve ye yürüyüşe çık içemeyeceğin ortama gir. Bebeğin içinKizlar ya biliyosunuz ben de hamileyim 8+5 deyim. Sabahlari bulantim vs sebebiyle canım hic sigara istemiyorum ama aksamlari dayanamiyorum 3-4 tane iciyorum. Napsam nasil biraksam bilemiyorum
Icmiyorum artik canimTam tersini yap akşam içmek yerine sabah aç karnına iki tane içmeyi dene o kadar çok miden bulanır ki o bulantıyı hatırlamamak için içmezsin. Tecrübe ile sabit. Kafanda ben bırakamam deme sakın. Küsmeye çalış sigaraya. En çok aklıne geldiği zamanda duşa gir meyve ye yürüyüşe çık içemeyeceğin ortama gir. Bebeğin için
Eveet ben bugunu degerlendirdim hamile kaldimmOgün bugun galiba degilmi
İnsallah darısı ben gibi bekleyen dileyenlerin basina olsunEveet ben bugunu degerlendirdim hamile kaldimm
AMinnnİnsallah darısı ben gibi bekleyen dileyenlerin basina olsun
Kizlar yardimci olurmusunuz lutfenKizlar catlamismi anlamadim Oglen yapmistim test simdi tekrar yaptim silik ayni gun yumurtlama ve catlama normalmi
Çizgi bariz görünüyor yaptıktan ne kadar süre sonra cıktı uzun sureyse kuruma cızgısı de olabilir. Yerlesme kanaması da yasamıs olabilirsiniz kan verin benceKizlar merhaba bende mfk kulananlardanim rezerve düşüktü benim en son adetim 18 haziran normalde 9 temmuzda regli olmam lazım adetim hiç şaşmaz 21 günde olurum ve perşembe günü regli oldum sandim sütlü kahve lekelenme geldi bugün 3 günü ara ara geliyor çok nadir ve akşam üzeri kaset test yaptım ikinci ciGi silik çıktı sizce hamilemiyim
Bence hamilesin çok daha silik çıkanların hamile olduğunu gördüm.Kizlar merhaba bende mfk kulananlardanim rezerve düşüktü benim en son adetim 18 haziran normalde 9 temmuzda regli olmam lazım adetim hiç şaşmaz 21 günde olurum ve perşembe günü regli oldum sandim sütlü kahve lekelenme geldi bugün 3 günü ara ara geliyor çok nadir ve akşam üzeri kaset test yaptım ikinci ciGi silik çıktı sizce hamilemiyim