- 24 Ağustos 2022
- 4.145
- 12.804
Bende de böyle görünüyordu ama kuzum bat geçince bile hala silikti. Rabbim hayırlısını versin. Gönülden istiyor ve diliyorum hamile olmanı inşallah öylesindirO gölge testlerde genelde oluyor ya canım o yüzden heveslenmiyorum
Amiiin bebeğim İnşAllah öyle bir mucize olur çok isterimBende de böyle görünüyordu ama kuzum bat geçince bile hala silikti. Rabbim hayırlısını versin. Gönülden istiyor ve diliyorum hamile olmanı inşallah öylesindir
bat gelmedigi sürece ümit hep var canım olmadı beraber temmuzu hamiş kapatırz napalım inancımız büyük olacak bebegimFotoğrafta daha koyu çıkıyor canımFemometerda ölçtüm %50 çıkıyor
Evet o kadar hormon ilaclardan sonra kimyasalı görünce resmen yıkildim ama hemen toparladım kendimi çok şükür canım..Darısı sanaKuzum ben hafif gölge gördüm gibi hayırlara çıksın inşallah.
@muhendishanim98 canım benim inşallah o içindeki umut mucizeye dönüşürbenim arkadaşım var kadın doğumcu ama muayene etmeden anlaması mümkün değil
Niquuuu sana o kadar çok sevindim ki anlatamam. Çok mutlu oldum yaa. Daha yeni kimyasal yaşamıştın Rabbimin mucizesi işte tebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla ilerleyecek annesi hep olumlu düşün
Ya çok çok sevindimmmmm ne güzel bi test ne güzel bi değer allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım benimKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
İnşAllah bebeğimbat gelmedigi sürece ümit hep var canım olmadı beraber temmuzu hamiş kapatırz napalım inancımız büyük olacak bebegim
Yaaaa cok sevindimmmEvet sukurler olsun canım devletteki doktor kan uyuşmazlığı iğnesi verdi. Bebek biraz aşağıda dedi. 6+1 gördü bebeği 7+0 bugün normalde. Ama 6+6 da olabilir adetim gece geç gelmiş takvime öyle işaretlemiş olabilirim. Doktor kalp atışını duydu, gösterdi, ben de duydum. İşte burda dedi. Çok güzel ritmik dedi. Progestan yazdı. Betayi onemsemiyoruz artık dalgalanmasini. Bebek önemli dedi. Şok icersindeyim. Minik mucizem benimle. Doktora gidicem yine özele 2 de dua edin nolur
Kız biz daha hazirandan çıkamamışız ya. Heyyy komşular taşınalım artık temmuza yoksa bırdan ayrılamıcaz toplu gidelimİnşAllah bebeğim
Amin canımYa çok çok sevindimmmmm ne güzel bi test ne güzel bi değer allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım benimuzaktan okuyorum hep sizi güzel yüreğinin mükafatını aldın rabbim bizlere de nasip etsin bu duyguyu dua et bize
En kısa zamanda olucak canım moral bozmak yokBen sabah için de bir şey beklemiyorum canım olsa çıkardı bence
İnşAllah canımEn kısa zamanda olucak canım moral bozmak yok
Yok bura bağımlılık yaptı bırakamıyoruzKız biz daha hazirandan çıkamamışız ya. Heyyy komşular taşınalım artık temmuza yoksa bırdan ayrılamıcaz toplu gidelim
Deneyelim bence yarın yapalım olur muBende denicem valla az kaldı
Bikinili amca favorim
Cool keretaBikinili amca favorim
tamam kız onuda yapalım ama sen bana tarif etDeneyelim bence yarın yapalım olur mubirde bunu deneyelim eksik kalmayalım
Süpersin yaaa şimdiden enerji yüklendim amcalar da seçmece
Ayyy çok sevindimmm, inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Hadi darısı da sana inşallahAyyyy o kadar o kadar mutluyum kiçok şükür canımmmm. Rabbim nasip etti ay ben çok duygulandım ya aylardır her duamda sen de vardın çok sevindim canım benim